💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 359
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 065
# 1 066
Чудесни са, да им е жива и здрава, да й се радват и да я обичат много Heart Eyes

# 1 067
Жорката как се е усмихнал по неговия си детски начин Simple Smile, инфлуенсър и той

# 1 068
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ще има ли нов сезон?

Снимките започнаха в понеделник. Има нов регламент, социалната игра ще е по-засилена. Двойките са готини, ще влизат пак на два пъти.

# 1 069
  • София
Супер, а нещо за водещите знае ли се?

# 1 070
Да, знаем ли кои ще са водещи? Участниците се надявам да не са злобни като от предния сезон.

# 1 071
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Кой води ще бъде обявено скоро, предполагам не очаквате големи изненади, или?

Двойките още не са се показали, утре се снима началото на втора седмица. Интересни са - има матриархат, има с профил Поля и Митко, само че не са от севера, а от юга.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 23:33 от Шебек

# 1 072
Молим се семейство Радкови да НЕ са водещи. Емо го харесвам и ще му се зарадвам.

# 1 073
  • София
Аз се местя в БТВ и по-точно Денсинг Старс.
Само танци и красота  и никакви иванчовци, тъпотии и нагласени победители.
Освен това имам личен лимит от едно тв шоу на сезон.

# 1 074
  • София
Шебек, благодаря за инфото! Това, че да не очакваме големи изненади, ме навежда на мисълта, че пак Радкови ще са водещи..или Rolling Eyes
Най-вероятно ще го гледам, щом има и нови правила, може да се очаква нещо интересно..Дано има и отпаднали нечестни правила, като това да се краде половината спечелена от други участници сума..

# 1 075
Дано наистина предаването не е нагласено и този път. Дано продуцентите четат тук и направят необходимото победителят наистина да си е заслужил победата. Още ме е яд как Виктория и Явор спечелиха незаслужено и грозно. Една истинска победа нямаха, голяма лансиране до края на предаването беше.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 07:13 от Кристал

# 1 076
Снимките започнаха в понеделник. Има нов регламент, социалната игра ще е по-засилена. Двойките са готини, ще влизат пак на два пъти.

Мерси. От мен - пас.
Не искам такова предаване.
Всичко позитивно опорочиха.

Само може да надзъртам в темите, ако все пак е приятно.

# 1 077
  • София
Молим се семейство Радкови да НЕ са водещи. Емо го харесвам и ще му се зарадвам.

И аз така.

Аз се местя в БТВ и по-точно Денсинг Старс.
Само танци и красота  и никакви иванчовци, тъпотии и нагласени победители.
Освен това имам личен лимит от едно тв шоу на сезон.

То май щяло да е на гърба на Капките. Аз не помня преди години колко пъти в седмицата се е излъчвало.

# 1 078
Дано наистина предаването не е нагласено и този път. Дано продуцентите четат тук и направят необходимото победителят наистина да си е заслужил победата. Още ме е яд как Виктория и Явор спечелиха незаслужено и грозно. Една истинска победа нямаха, голяма лансиране до края на предаването беше.

И толкова несъвместими един с друг. Изобщо не си пасваха в игрите и накрая тоя бозав финал… но все пак ще гледам сигурно 😃

# 1 079
Не знам как продуцентите решиха, че рейтингът ще се вдигне, ако засилят социалната игра. Всички в един глас казвахме, че харесваме първите сезони на предаването точно защото НЕ СЕ набляга върху социалната игра и е разтоварващо и позитивно, няма интриги. Миналият сезон беше провал точно заради това, че насърчаваха мръсните номера (е, и заради новите водещи и нагласените победители). И аз мисля да се прехвърля на БТВ и Денсинг Старс, което в миналото ми беше любимо предаване. Обаче никога не е късно да съсипят и него, така че пак не е сигурно, ще дам шанс и на Един за друг (или както там се казва тази година Grinning), да видя поне как ще потръгне.

Общи условия

Активация на акаунт