💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 362
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 050
  • На брега на реката
Кристал, това, че не се възмутих, значи ли, че не съм здравомислеща?

Когато човек не може да се зарадва на нещо такова и само търси кусури,  винаги ще намери.

Мен самата снимка ме зарадва и умили.
Има хора суетни и нетолкова, различни сме!

Може ноктите да са правени преди влизането в болница, има всякакви възможности.

Не ми харесаха коментарите и затова го написах, както всеки е свободен да направи!

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 17:49 от Бубoлина

# 1 051
  • София
Виксито беше пуснала стори, че ще ражда нормално. Изискването ноктите да са без лак е, когато предстои оперативно родоразрешение.

# 1 052
Виксито беше пуснала стори, че ще ражда нормално. Изискването ноктите да са без лак е, когато предстои оперативно родоразрешение.

Винаги може да се наложи секцио в последния момент.

# 1 053
  • София

Винаги може да се наложи секцио в последния момент.

Тогава ноктите са последната грижа на лекарите. По принцип изискването е, за да се следи цвета им. Дали посиняват или не, което е индикатор. Обаче както казаха - има си апаратура в крайна сметка.

# 1 054
  • София
Щом и Ако е имала забрана да премахне лака преди термина на раждане, нищо оправдателно не може да се каже в нейна защита. Няма значение в последствие кой каква апаратура има..Има значение, че се нарушават болнични принципи, правила и забрани. Все едно да се снимаш на рентген с обици и колие..Като са казали-махай-ги махаш и не спориш. То си е за теб, на теб ще нанесат вреда и твоят живот ще спасяват, ако се наложи на операционната..
Въпросът е принципен-съгласна съм.

# 1 055
Оф, още ли за лака се разправяте...
Нали е родила и всичко е наред.

# 1 056
Няма как да знаем дали са предупредили Викси за лака или не, но то е близко до акъла, че като отиваш да раждаш е хубаво да го махнеш. Тя обаче си е суетна, и в предаването се вълнуваше главно от външния си вид, така че не се изненадвам, че не го е махнала Laughing Не ми беше от любимките, но все пак следях бременността ѝ в Инстаграм и се зарадвах много като видях, че всичко е минало добре.

# 1 057
Честито на Викси и Жоро за бебчето! Да е живо и здраво и много да ги радва.
С маникюр или без, важното, че тя и бебчето са добре.

# 1 058
Чакаме сега Даяна да роди. И нейният термин май ще е тези месеци.

# 1 059
# 1 060
много сладък, прилича на Поли май.

# 1 061
Поли и Митко толкова много да си приличат, че са ми като брат и сестра Grinning

# 1 062
Ще има ли нов сезон?

# 1 063
  • София
Интересно, че е с маникюр. И аз раждах в Майчин дом и имаше навсякъде бележки, че трябва да се ражда без лак 😂

Вики ражда в София мед.

Аз също наскоро родих в частна болница и никога доктора не ми е казал, че трябва да си махам лака....с предното раждане също бях с лак и нищо не ми бяха казали.
А когато раждах 2013 г. тогава ме предупредиха да съм без лак.

Ще има ли нов сезон?

Най вероятно да. Чакаме официално инфо.

Мисля, че някъде беше казала, че се очаква април месец бебето.

# 1 064
Родила е в майчин дом, каза го в едно видео, а и техните дрехи се разпознават.
Ива Софиянска също ражда там

Интересно, че е с маникюр. И аз раждах в Майчин дом и имаше навсякъде бележки, че трябва да се ражда без лак 😂

Вики ражда в София мед.

Аз също наскоро родих в частна болница и никога доктора не ми е казал, че трябва да си махам лака....с предното раждане също бях с лак и нищо не ми бяха казали.
А когато раждах 2013 г. тогава ме предупредиха да съм без лак.

Ще има ли нов сезон?

Най вероятно да. Чакаме официално инфо.

Мисля, че някъде беше казала, че се очаква април месец бебето.

Общи условия

Активация на акаунт