💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 324
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 125
Мария е по-добре от Краси и жена му, но пък на мен ми е писнало от стари муцуни.
Да поканят  някой млад и неизвестен,  бивши участнички в шоуто  да вземат даже -- Мария, половинката на Вельо от Пловдив, Искра, Нахилената Симона (победителка), Шушата и колко още други стават за водещи.

Бях забравила за тази Симона. Хич не щА да я виждам повторно на екран.
Трябва да сложат някой с чувство за хумор, ей така да разведрява обстановката. Аз например много се радвам на Милица Гладнишка.

# 1 126
Мария Игнатова и на мен ми се връзваше само в господарите. Навсякъде другаде ми е нелепа.
Ма то по нашите родни реалитита и предавания едни и същи ги въртят. Излезе ми реклама , че Алекс Сърчаджиева ще води "Аз обичам България", къде ли не се пробва тази жена.

# 1 127
Направо си представих Мария и Нойзиту, как обгръщат с любовта си, цялото предаване😂😂 Водещите, най вече Нойзи, колко емоционално, развълнувано ще коментира игрите и участниците 😂😂😂

# 1 128
  • Варна
Нойзи скоро няма да се покаже, щото се изложи.

# 1 129
  • Sofia
Мария Игнатова е по-добър вариант от Краси Радков, но ми идва прекалено врякаща и крякаща! Голямо напъване и викане, имам чувството, че вратните й жили ще се скъсат от зор.
Бях чела, че за водещи на Денсинг Старс се спрягат Краси (сигурен водещ) и жена му Стаси, но явно не е успяла да мине финалния етап.

# 1 130
  • Mediterraneo
Тъкмо анонсираха на Денсинг старс водещите. Краси Радков и Алекс Раева.

# 1 131
Мислех си за Алекс Раева, че наред с Мария Игнатова, и на нея трябва да намерят място. Тя напоследък се опитва да пробива с комедия на театралната сцена.

# 1 132
  • До морето
Алекс танцува страшно добре, може би е подходяща за ДС, макар че вече няма тяло на газела.
Аз винаги съм се чудила как досега не е участвала в Капките, при положение, че хем е добра в имитациите, пеенето и танците, хем е на щат при Халваджиян.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 07:18 от Boho chic

# 1 133
  • Mediterraneo
Ама Алекс ще е водеща там, няма да е танцуващ участник.

# 1 134
  • на село
Като си представя Мара за водеща и ми се обръща нещо, толкова ми е пренавита и непоносима, че ми се отщява да я слушам,  какво остава за гледане.
Да се чудиш,кое е по- малкото зло между нея и Радков.
Малко от трън та на глог Close

# 1 135
Такава фалшива екзалтираност лъха от нея, че поне наполовина намали удоволствието от новия сезон.

# 1 136
  • На брега на реката
Оффф, пак ли тези!

Така да са ми омръзнали всички! То бива бутане в медийното пространство, ама това е прекалено. Все едно няма други талантливи хора освен Мария, Алекс /двете/, Рачков и Радков.
То да те е страх да отвориш фурната, че и от там ще излязат!
Харесвам Емо и си мисля, че ако бяха поканили Криси и Арти да му помагат, щеше да е чудесно. И без това бяха ощетени, а и любимци на публиката!

# 1 137
  • София
Аз не знам Краси още колко предавания трябва да води, за да видят, че не става, то не беше Капките, Един за Друг, сега Денсинг старс...

# 1 138
Според мен, би трябвало да има различни обучения за водещи, спрямо контекста на предаването. Ани Салич води новините, но шоу или концерт не може. Както Радков не може да излезе от  низката си улична просташка халтура и да води друго предаване. Хората са казали много отдавна" от всяко дърво, свирка не става".

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 10:35 от Тумбел Нехранимайски

# 1 139
  • До морето
Подписвам се под последния пост! Много рядко се намира някой универсален войник. Обикновено всеки се е специализирал в нещо и най- добре за всички е да си копа в неговата леха.

Общи условия

Активация на акаунт