💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 326
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 110
  • До морето
Нямам против Мария. Тя като водеща се справя добре и мисля, че и с Емо ще стоят добре един до друг

Изумена съм, че Радков ще води Денсинг старс. Тия продуценти не следят ли конкуренцията. Не видяха ли какво фиаско беше миналата година воденето му?!?!? Той ако беше успешен, пак щеше да води тук.......

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 15:07 от Boho chic

# 1 111
Тъй като назад беше коментирано - Даяна ще ражда през м.март. Името на бебето нямало да бъде с буквата Т, както е с имената на другите две деца. Гледах й сториха, в които отговаряше на въпроси. На мен ми е доста симпатична.

Вики и Жоро никога не са ми допадали, но разбира се се радвам за тях. Дано са щастливи и здрави!

Не знам за какво им е втори водещ, но често казано Мария май ми се нрави повече от Радков и жена.
Ще си пусна новия сезон, но честно казано съм много резервирана. Последния сезон беше пълен с двойки, които бяха влезли с надеждата след това на заработват като инфлуенсъри. Сякаш двойките от сезон 3 бяха доста по - автентични за разлика от повечето от сезон 4. И разбира се глупавия сценарий.... абе дано ни изненадат приятно със сезон 5.

# 1 112
Аз съм позитивна относно новата водеща, харесвам Мария още от Господари на ефира, не мисля, че ще е натрапчива като Радкови

Чакам новия сезон с нетърпение и ДАНО наистина да няма изцепки като миналата година...Надявам се и също да няма wanna be инфлуенсъри, че много станаха вече...

# 1 113
  • София
Мария е по-добър вариант от Краси и Стаси и все пак ще е странно, когато съветва двойките с "обичайте се, уважавайте се, забавлявайте се", а в същото време знаем нейната връзка. Повече я виждам като водеща на Денсинг Старс, отколкото на любовно предаване, в което водещите не са съвсем дистанцирани като в Игри на волята. Може обаче да са я избрали точно, за да сменят леко концепцията.

# 1 114
Емо е казвал, че понякога снимките са по 16 часа и това много натоварва. За това според мен включват втори водещ. Ако помните, имаше в миналия сезон игри, в които беше водеща само Стаси, само Краси или 2 от 3-ма в различни комбинации. Това си е облекчение, ако имаш ден-два почивни след 16 часов снимачен ден. Тук плащат на участниците за всеки ден и гледат да снимат максимално. Не е, както при Стани богат, което се снима само събота и неделя ударно и имат материал от един уикенд за два месеца напред.

# 1 115
  • София
Да, Емо има сериозна работа и не може да е всеки ден на снимки. Няма нищо лошо да има втори водещ или да се въртят. Тъкмо има разнообразие, в ИВ и Фермата също са по двама.

# 1 116
  • София
При всички случаи за мен Мария е по-добър вариант от Краси. Всъщност и жена му на Краси не ми беше чак толкова зле като водеща, но той...
Иначе се надявам на интересен сезон, без нагласени победители и честно казано ми се иска да са променили някак и гласуването за отпадане/оставане в предаването. Най-би ми харесало три двойки пред телевизора, една я спасяват и другите две имат игра и която загуби - отпада. И без привилегии за победителите в седмицата тип - номинирате едни, "крадете" сума от някой и подобни. Най-добре както беше в 1ви сезон - които са първи получават допълнителна сума към събраната от тях.

# 1 117
  • До морето
Най- най- важно, според мен, е в началото на седмицата да казват каква ще е привилегията на победителите в седмичните игри. Да се знае!

# 1 118
Или изобщо да нямат привилегии ,това с отнемане на пари ,спасяване от номинации или пък номинации на други хора ми е супер нечестно. Нека всички играят при равни условия и която и двойка да е победител да знае ,че са стигнали до там на собствен ход,а не щото някой ги е бутал или щото са били в правилната коалиция.
Наградата към всяка двойка, която спечели за седмицата нека е + някаква сума или пък ваучер за нещо си ,но не на гърба на останалите двойки.

# 1 119
Мария е по-добре от Краси и жена му, но пък на мен ми е писнало от стари муцуни.
Да поканят  някой млад и неизвестен,  бивши участнички в шоуто  да вземат даже -- Мария, половинката на Вельо от Пловдив, Искра, Нахилената Симона (победителка), Шушата и колко още други стават за водещи.

# 1 120
Радков ще води Dancing Stars с Алекс Раева.
Скрит текст:

# 1 121
Алекс добре ама...не с Краси сякаш, много комедиен ми идва той за такъв формат

# 1 122
Радков ще води Dancing Stars с Алекс Раева.
Скрит текст:
Алекс я харесвам, но този.... смешник хич. Няма явно други в бранша! Тази година мислех да не гледам "Един за друг", но щом ще има нови правила-ще се гледа.

# 1 123
какви са правилата?

# 1 124
  • София
Мария е по-добре от Краси и жена му, но пък на мен ми е писнало от стари муцуни.
Да поканят  някой млад и неизвестен,  бивши участнички в шоуто  да вземат даже -- Мария, половинката на Вельо от Пловдив, Искра, Нахилената Симона (победителка), Шушата и колко още други стават за водещи.

Въобще не смятам, че някоя от изброените става за водеща и го казвам като човек, който не харесва Игнатова.

Общи условия

Активация на акаунт