💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 111 564
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 345
  • Sunshine state
Все при мадамите се върти. Мхм. 😏😂

# 346
Наши хора са с Викито! То е ясно защо "спечелиха"!

# 347
От друга страна не и ли е все едно на Нова ТВ на кой ще даде парите.
Освен да е толкова бедна телевизията и да не може да плати наградата, и се договаря с някой да го 'пише' победител, без да му плаща парите, просто за имидж.
Или друга схема, ако някоя двойка много държи да е първа, да си плати 50000лв и ще стане първа, без да къса нерви.
Явор имаше някакъв хъс за победа, Виктория по-скоро не. Но като цяло играха така, че  да не а на всяка цена да станат победители, сравнявам с Радина и Пешко.
Виктория беше дошла да се покаже, както преди, пред камерите, за пред хората,  нейната усмивка е онази адреналинската, репетираната. В живота не е усмихната тя, нито чувство за хумор да има. Гледах една нейна снимка на пирамидите, изглеждаше много по-красива и обикновена, и интересна, беше и покрита главата, изморена от жегата..., просто беше себе си.

# 348
Криси е качила клипчета от моминското парти на Викси. И Габчето се виждаше,но не успях да я хвана.
Явно наистина са си станали много близки щом се събират на моминско. Радват ме такива искрени приятелства започнали в изкуствена среда на различни формати

# 349
  • SF
Леле, Криси колко е красива тук!!!
До нея Димана ли е? Зад нея е жената с китайския език (забравих как се казваше).

# 350
Нали се чудехме къде са Дечитата. Ами явно са се насочили към лагера на КиА Simple Smile Арти е качил сторита с Викси, Жоро, Дечиту и Габчиту от центъра на Бургас.

# 351
Бяха поканени на моминското/ергенското на Викси/Жоро. Имаше доста сторита качени.

# 352
Дечитата ще има е доста път да бият, ако се насочат към софийската група. Много по-близо им е да се събират с бургазлии.

# 353
  • SF
Аз пък бях останала с впечатление, че Габи и Десо са близки с Викси и Жоро. Първи се поканиха на сватбите си и правеха съвместни планове.
Габи е малко вдетинена и заради това, че попаднаха в стая с Радина и Петър, се бяха объркали, че много ги харесват.
Всъщност Радина и Петър нищо лошо не са им правили. Напротив - ухажвали са ги за глас и подкрепа. Габи даже не се е замисляла за причината за тази близост.

# 354
  • До морето
Те сега още са в еуфория от това, което им се случи. Имат нужда да говорят постоянно за това, а могат да го правят само с други участници. Винаги с всички предавания е така.
Някой от Фермата го беше обяснявал. На приятелите ти им писва да говориш за предаването, в което си бил, а на теб пък те са ти скучни, защото не разбират какво преживяваш в момента. Затова в началото ходят навсякъде заедно - на планина, на море, на вила, на РД, в къщата на тоя, после на вилата на дургия.....В началото много се събират всички, после събиранията стават все по-редки, а хората все по-малко!

# 355
  • SF
Като нови гаджета - нямат търпение да се видят и да общуват. Във вилата са се чудели какви са навън, дали са същите. Сега се преоткриват и вероятно им е много интересно.

# 356
  • Sofia
Някои участници от “Един за друг”били ли са в Черешката?

# 357
  • София
Все още не са били, но се очаква..

# 358
  • София

Много са готини, излъчват щастие. Криси ми се струва, че още е отслабнала. Има и влог в канала на Викси и Жоро, следващото видео ще е от Ергенското.

Явката, Вики, Радина и Пепи пък се забавляваха в Гърция. Определено сполучливо се разделиха на групички, добре си изкарват и те. Някои вътре не го виждаха, че са много различни и трябва да си търсят себеподобно другарче.

# 359
Честно казано, ми се виждат малко изтрещели

Общи условия

Активация на акаунт