💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 111 562
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Пусти рейтинг! За него са готови на всичко.

# 331
Напълно нормална е реакцията на Викси към научаването на тази новина. Аз и двата пъти бях в ступор, мозъка ми се беше изпарил и се чудих - как е възможно да съм бременна😂😂😂
добре, че има 9 месеца да се опомни жената, по принцип

# 332
Криси и Арти са на рожден ден на Христо и брат му. Малко е размазана снимката, но направих скрийншот от клипче.

# 333
Много странна обстановка

# 334
Вероятно е някой детски кът

# 335
  • Sunshine state
Като се има предвид, че почти всички са с поне по едно дете.. Нормално.

# 336
# 337
Познала съм ,че ще е момиче значи😀, макар да беше и от недоглеждане на снимката!

# 338
  • София
Близнаци и Водолей- очаквано добра комбинация..Димана имаше рд около св.Валентин, значи е Водолей.
Утре ще са в "На кафе"

# 339
Още снимки от рождения ден на Христо, много са сладки Heart Eyes

# 340
Изгледах на запис Димана и Христо в На кафе днес. Христо каза ,че брат му близнак ,работи като пожарникар на летище Варна.
Тук едно момиче беше писала,че е видяла във Варна мъж,който много приличал на Христо. Може да е бил брат му 🤔.
Иначе ,приятно интервю,естествени и земни, , все така усмихнати и хармонични. Димана много добре изглеждаше.
Жалко ,че ги ограбиха така грозно.

# 341
Изгледах на запис Димана и Христо в На кафе днес. Христо каза ,че брат му близнак ,работи като пожарникар на летище Варна.
Тук едно момиче беше писала,че е видяла във Варна мъж,който много приличал на Христо. Може да е бил брат му 🤔.
Иначе ,приятно интервю,естествени и земни, , все така усмихнати и хармонични. Димана много добре изглеждаше.
Жалко ,че ги ограбиха така грозно.
Аз го бях видяла. След като изгледах интервюто при Гала се замислих, че реално може и да е бил брат му 😅 едно към едно бяха.

# 342
  • София
Всъщност въобще не си приличат, защото са разнояйчни близнаци. В епизода , когато се прибраха в Котел, се видя че грам не си приличат. Другите му двама братя приличат на майка им...

# 343
  • София
Скрит текст:
Това са братята му..

# 344
Опа! Съвсем случайно открих, че Явор е бил и в друго реалити на Нова от 2015-2016г "Мис Пепеляшка". Като фитнес треньор в един от епизодите.

Общи условия

Активация на акаунт