💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 111 539
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 315
Викси го е загубила в предаването,имаше такъв спойлер че по време на игра прави спонтанен аборт.Защо въобще го вкараха в сюжета не знам,да беше казала по здравословни причини напуска и толкова.Това си е тяхна работа разбира се,не ги следя навънка.
Тина обявиха преди няколко месеца,че е бременна,предполагам на есен ще роди.Това е просто бебешко парти и аз не виждам да са обявили пола.

# 316
  • София
И аз мисля, че няма бебе. Ама то и темата си е деликатна. Ако има, Викси трябва да е с корем вече, а по снимките не се вижда такова нещо.

Абе колкото и деликтна да е все пак го обявиха в предаването и им е било ясно, че ще има въпроси след това. А и след като заради това прекъснаха уж участието си. Дори и да не се е развила бременността е хубаво някои от тях да го каже защото съм сигурна, че получават достатъчно въпроси по тази тема. А Викси не изглежда като да преживява загуба на бременност....та тя дори не показа радост когато и казаха....

лещичка, в предаването казаха, че няма да участва защото не се чувства добре. След това ги дадоха че отиват в Софиямед и там и потвърждават, че е бременна, но все още е рано да и потвърдят, че всичко е ОК с бременността, но и казаха, че трябва да се пази....Не са казали, че е било аборт и дори точно за това не продължиха играта.

# 317
В самото предаване не казаха,но имаше спойлер от Шоко от човек от екипа,няколко седмици преди обявяването,че е била бременна и абортирала след игра в предаването и са си тръгнали доброволно.Излъчиха само потвърждаването на бременността в самото предаване.

# 318
Обърках се. Те играха последната си игра и после отидоха до болницата. И после не са играли. Как така го е загубила по време на игра? Всичко явно е някакъв голям монтаж, недостоверен откъм тайминг и събития, което за пореден път доказва колко са реални тези реалитита..

# 319
Имаше някаква информация във форума, че Викси е пометнала, но още много рано 1-2 месец. Разбирам, че неприятна тема и предпочитат да не говорят за това. Ще пробват пак.

# 320
Обърках се. Те играха последната си игра и после отидоха до болницата. И после не са играли. Как така го е загубила по време на игра? Всичко явно е някакъв голям монтаж, недостоверен откъм тайминг и събития, което за пореден път доказва колко са реални тези реалитита..
Не, просто се бъркат и смесват разни "спойлери" от един потребител, чиято информация може би не е съвсем достоверна. Хора от екипа му споделили, той пък писал в темата за спойлери, а трети (лещичка) предава тук...

Щом и докторите бяха уклончиви, явно е имало вероятност плода да не се развие. Но пък предаването трябва да се предпази от съответни искове и претенции, заснеха посещението, зарадваха се малко прибързано и това е. Да са живи и здрави, ще си имат детенце.

# 321
Възможно е разбира се,споделих какво имаше в темата за спойлерите доста преди да се стигне до там в самото предаване.Иначе и според мен са заснели само потвърждаването,ако действително в игра е пометнала,абсурд да го излъчат,антиреклама е че дори са и позволили да играе бременна.
Дано всичко е наред с тях и след време да си имат.

# 322
  • София
Не, просто се бъркат и смесват разни "спойлери" от един потребител, чиято информация може би не е съвсем достоверна. Хора от екипа му споделили, той пък писал в темата за спойлери, а трети (лещичка) предава тук...

Щом и докторите бяха уклончиви, явно е имало вероятност плода да не се развие. Но пък предаването трябва да се предпази от съответни искове и претенции, заснеха посещението, зарадваха се малко прибързано и това е. Да са живи и здрави, ще си имат детенце.

Много ти благодаря за уточнението. Сега повече се връзват нещата..но все пак един от тях може да каже, че няма бебе и не желаят да се коментира. Защото са и писали и ютюб под видеото.

лещичка, спойлера беше, че и прилошава, че не се чувства добре. И след това Георги искат от продукцията тест, който тя прави и се оказва положителен и след това те отиват в болницата. Там лекарката потвърждава, че е възможно да е бременна, но прекалено рано са отишли. И казаха, че трябва да отиде отново след седмица-две за да се види какво става.И тогава Емо каза, че им спира участието но остават още малко вкъщата при другите.

# 323
Аз друго се замислих дали не е участвала в някоя игра и да не е излъчено?Кои следваха след обявяването -колата на високо и серпентината.Дето вкараха старите двойки уж за помощ.
Не вярвам някой от екипа да лъже за подобно нещо,в тяхна изгода е да не се разбира и знае.Викси очевидно също си мълчат,така че за съжаление е имало нещо с не добър край очевидно.

# 324
  • София
Тина и Миро да не са с близначета?Simple Smile) Хем розово има, но и синьо.

# 325
Не, това е парти за разкриване на пола на бебето, обличат се и в двата цвята нарочно.

# 326
И теста, който Викси си направи не беше много категоричен. Тя се чудеше, каза че втората черта е много бледа и Жоро я накара да отиде на лекар. И аз не видях самата Викси да е много щастлива, Жоро повече се радваше. Тя се чудеше готова ли е за родител или не.
И въобще, според мен, много странно постъпваха с тяхната двойка. Излязоха съвсем правомерно, после ги върнаха, после ги оставиха, че са симпатични, после внезапно тръгнаха, както уж казаха, че ще стоят до края - някакво непоследователно поведение, най-вече от продукцията. Като нарушиха един куп правила и измислиха още един куп в движение, накрая стана нещо като нищо.
Не ми бяха любимци миналогодишните победители, но си спечелиха честно, по правилата. Бяха първите, които не разделиха наградата, но и не са длъжни, спечелиха си я.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 01:33 от Poni69

# 327
  • SF
И въобще, според мен, много странно постъпваха с тяхната двойка. Излязоха съвсем правомерно, после ги върнаха, после ги оставиха, че са симпатични, после внезапно тръгнаха, както уж казаха, че ще стоят до края - някакво непоследователно поведение, най-рече от продукцията. Като нарушиха един куп правила и измислиха още един куп в движение, накрая стана нещо като нищо.

Точно. Излиза, че Викси и Жоро, които са върнати съвсем честно в играта заради правилото по някое време да се връщат отпаднали двойки, бяха лишени от финал заради някакво събитие, което го няма.
На нея й станало лошо, както може на всеки участник да му стане - миналата година Ганьо щеше да припада след една игра. Понеже Вики е млада и ще се жени, решиха, че може да е бременна и да не участва в други игри. Показаха, че е бременна, което всъщност не дължаха на зрителите. Не знам защо го показаха. За умиление ли, за информация ли... Можеше да си запазят тези първи несигурни моменти за себе си. Хем ни казват, че бременна, хем не ни го казват. Разкараха ги от състезанието, а после изненадващо за зрителите им събраха и куфарите.

Този сезон беше пълно с такива "обрати". Тръгвате си, но не си тръгвате, спасявате се, но не се спасявате, първи в класацията, но не сте първи, защото последите могат да ви вземат парите така, че те да са първи, а вие последни. На финала ще останат победителите от играта с паркинга, плюс загубилата двойка, но преди това ще висите на платформа и двойката, която не успее, ще напусне играта,  но след като спечелят голямата награда и победят останалите 3 двойки на финала. Същите тези три двойки, които предишните 2 дни прелетяха през Цариградско, за да стигнат преди вас и прелетяха над язовира... И въобще  - нещо като нищо.

# 328
Напълно нормална е реакцията на Викси към научаването на тази новина. Аз и двата пъти бях в ступор, мозъка ми се беше изпарил и се чудих - как е възможно да съм бременна😂😂😂

# 329
Този сезон си беше клоунски цирк отвсякъде, като се почне от водещите, неясните правила и се стигне до най -незаслужилите победители.
Историята с предполагаемата бременост на Викси ,също беше излишна и ненужно да се показва , това е много лично , и на такъв ранен етап беше излишно да се разиграва пред такава голяма аудитория.
Можеше само да се каже ,че поради лични или здравословни причини , Викси и Жоро прекратяват участието си .
Неприятно усещане остави този сезон със всичко.

Общи условия

Активация на акаунт