💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 850
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Обсъждаме го няколко страници вече. Сватбата предстои, това е от подписването и не е било вчера. На сватбата са поканени още двойки - пет-шест казаха, че ще са. Някой писа и че ща са в зала с балерини, значи са избрали Резиденция Тера.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 13:05 от Niya-

# 301
  • София
Санчето изпъква повече от булката..
В-я странно е хванала крака на Р..

# 302
  • SF
Много е красиво там. По техните думи, първата сватба е била в тесен кръг, предстои голямото тържество на 12 август, в залата с балерините, от които детето им ще е много впечатлено.

# 303
  • Велико Търново
Защо мислиш, че няма да има нов сезон?
"Нов салон" е написано

# 304
  • Асеновград
Аз не съм разбрала явно са качили снимките вчера а е било преди това.

# 305
"Концепцията" на снимката, където младоженците биват дърпани е сбъркана. Пепко трябваше да дърпа Явор, че нали 10-тина години не намерил желание да предложи брак, а Радина да натиска Виктория към Явор.

Получи се малко в стил - София срещу провинцията. Габчи и Дечи в най-неизгодна позиция се оказаха. Накрая нито с едните, нито с другите, сами ще си се "инфлуенсват".

# 306
  • Sunshine state
Виктория ще я запомня с пресилено нахилената физиономия и голотиите. Саня и Иван са като кръпка до останалите.
Аз не харесвам съчетания на дрехи между двойки или децата им. Ние самите с мъжът ми никога не съчетаваме, освен стила - няма как да отидеш на сватба по анцуг примерно.

# 307
Аз си признавам, че харесвам съчетаването на стилове и цветове. Е, не сме близнаци, но в тоалетите ни присъстват сходни/еднакви цветове. И четиримата сме синеоки и русоляви, така че еднакви цветове ни приличат. А за КиА, аз бях фен на еднаквите им цветови съчетания. Все пак са един отбор и носят екипи. Свежи и млади са, всичко им отива, но съм пристрастна.
  Роклята на Виктория не ми допадна, но наистина беше премерена, далеч по-разголена сме я виждали. Мен също ме доядя, че не разделиха парите, както Симона и чехльото от трети сезон. Няма и да върнат 17-те хил., то само така се казва, а и би било обидно за КиА. Дечитата от два стола останаха на земята.

# 308
# 309
Прекрасни са Тина и Миро , тя също ми изглеждаще кифла и лигла,но съвсем не е само това. Честито им ,живо и здраво да се роди бебчето,момиченце ще е , ако правилно виждам на снимката💕

# 310
  • на село
Ами то детенцето май се роди още зимата.
Не помня- момченце или момиченце беше?

# 311
  • София
Ами то детенцето май се роди още зимата.
Не помня- момченце или момиченце беше?

Предстои да се роди.....не е родено.

Иначе аз така и не разбрах какво стана с бремеността на Викси..... гледам рекламира чайове за детокс, някви по провокативни снимки....никакъв корем.

# 312
Май , няма бебе. При Гала като са били Гала не искала да говорят на тази тема.

# 313
  • Sofia
Тина и Миро още не са обявили какво ще е бебето 🍀

# 314
И аз мисля, че няма бебе. Ама то и темата си е деликатна. Ако има, Викси трябва да е с корем вече, а по снимките не се вижда такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт