💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 844
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 285
  • Sunshine state
Ха, де? Само камшик й липсва. 😂

# 286
Неизживяна младост знам ли,далеко е от Барби 🤣.
Не знам кои са кумовете,аз помислих че са Радка,тази снимка с Месечков сега я виждам,те поне са елегантни.Но на Явор синия костюм и розовата папионка са ужасни 🤣.
И шошите миналата година се обличаха така,щом ги кефят двойките да са еднакви тяхна си работа.Ние сме съчетавали с моя само стилове и цветове при нужда,абсурд да се обличаме така.Децата също обличам различно,честно казано и еднакво облечени близнаци не харесвам,но вкус всякакъв.

# 287
А къде са Габчиту и Дечи?
Нито при едната група, нито при другата?

# 288
Даяна и Данчо от миналия сезон също имаха еднакви аутфити понякога.

Дечитата са при Плиткови.

# 289
  • София
Роклята на Виктория ми се струва нормална. Даже очаквах да е по-гола. Може би за втората сватба.
Сани и Иван съвсем в техния стил. Друго няма как да е.

# 290
  • SF
"Мачи-мачи" тенденцията е много актуална в момента.
Особено при официални случаи даже е задължителна - неговата вратовръзка, кърпичката, ризата, да са като нейната рокля. Ако носи бутониера, задължително да има елемент от нейния тоалет.
Скрит текст:

Ето ги и известните:

Така че нашите двойки са в тренда. Simple Smile

Скрит текст:
Вчера бях на абитуриентски бал и цялото семейство бяха съобразили тоалетите си (да не използвам думата мачнали).
На нас ни предстои сватба и в момента подбираме подходящи комбинации на тоалети.

# 291
Мале в автобуса съм с мъж, който много ама МНОГО прилича на Христо!! Едва ли е той обаче...какво ще прави по това време във Варна

# 292
  • София
Арти и Криси по Нова сега.

# 293
  • SF
Мале в автобуса съм с мъж, който много ама МНОГО прилича на Христо!! Едва ли е той обаче...какво ще прави по това време във Варна

На гости на Поли и Здравко?
На среща с брокери за покупка на къща?

# 294
  • София
Христо ли беше или не беше Христо 😎 Бадемче, защо не го проследи, нали сме детективи, всичко трябва да знаем. Или нещо да го попиташ и по гласа да разбереш.. Коя спирка е следващата, колко е часа..нещо такова..
Сетих се за Барбито,това не е рамка , а кутия..Както има разни обувки и аксесоари за смяна закачени в/у кутията..Но пак не разбирам идеята хаха..

# 295
  • София
Когато печелиш не знаеш какво губиш и когато губиш не знаеш какво печелиш.
Освен високо одобрение, Криси и Арти имат много нови проекти и работа занапред, а Криси е записала песен.
Виктория и Явор ще издумкат спечеленото, ще пускат лъскави снимки това лято (май нов салон няма да има) и това ще е. Всяко чудо за три дни. С едни мускули и едни  .... толкова.
Само една критика към Криси - да напълнее едни 5 кг. Ще изглежда по-добре.

# 296
  • SF
Защо мислиш, че няма да има нов сезон?
Въпреки всичко, Арти и Криси (Димана и Христо) можеше да вземат И парите.
Аз ако съм на Виктория и Явор, ще върна тази част от парите, които взеха от Арти и Криси. Играта е игра, правилата - правила, но сега извън играта, могат да им благодарят.

# 297
  • София
Могат, но не искат...Можеше и да разделят сумата с ДиХ, но не искат..Съвсем "честно и почтено" са си я спечелили и всичко е точно..

# 298
  • София
Защо мислиш, че няма да има нов сезон?
Това към мен ли е?
Не исках да кажа това. Нещо неясно съм се изразила май. Гледах да е кратко.
Имах предвид, че ефектът от победата ще е по-краткотраен за В и Я, отколкото ефектът от участието на КиА.

# 299
  • Асеновград
Сватбата на В и Я е била вчера. И представете си ванката има инстаграм.

Изглежда останалите не са били поканени или поне нямат снимки заедно.

Общи условия

Активация на акаунт