💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 796
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 195
  • София
О, не със сигурност не искам игра с въпроси за финал. Това ще е по-скучно и от четирите сезона, която също е статична.

Дечитата живеят отскоро във Варна.

# 196
Хахах аз живеят във Варна и масово не е толкова зле говоренето. Или просто тези, дето не сме кореняци внасяме малко твърдина в изказа Grinning На живо не съм чувала някой да говори като Дечитата. Може би само жената на информация в Кауфланд. Като каже "2 лйева и 25 стоЧинкии" и си умирам Joy

# 197
То варненци не останаха у Варна бе. Диалекта идва от околностите😁, зависи на какви "варненци" сте попаднали😂

# 198
Моят диалект идва от Сверозападна България. Тежък сблъсък на диалекти е Joy

# 199
  • София
Нали са от Силистра Дечеви..
Обичам диалектите, смея се и даже вкарвам някоя и друга дума в софийско-шопския ми говор.. Примерно вече на тоалетната чиния й викам гърнето Laughing
И чат-пат мьецам за разкош..абе бързо уча чужди езици.

# 200
Как финална игра с въпроси? Нещо грандиозно да измислят, с машини, с техника, но да става ясно, взел ли си изпитанието или не си взел?
Повечко пари да вложат, а на водещата да дадат някои стари тоалети на Гала, да икономисат малко от тези червено-синьо-зелената колекция,

# 201
Абе, условно казано въпроси. Да си проличи просто коя двойка са най-един за друг. А не коя двойка ще издържи на вятър и дъжд, пък след края ще се разделят, защото не се понасят (пак условно казано).

# 202
  • София
Или да направят някакъв микс от игри, както примерно е във Фермата.. Малко въпроси, малко силови игри, малко за баланс, а не да ги гледаме 2 часа как стоят мирно и ги вали дъжд.. много интересно.

# 203
Някой знае ли кога точно са приключили снимките? Предните сезони стартираха последните дни на януари и може би в края на март приключват.
Виктория набързо си е купила рокля, ударили са им печатите и бързичко са подписали. Кога? Април, началото на май, още преди шоуто да приключи с излъчването. Wink Smile

Ако победителите бяха заслужили, всичко щеше да е тихо и мирно. Примерно с Владо в Капките. Ето тук и във фейса се гневим и търсим конспирации, пише се, вдига се шум...

# 204
  • София-Младост
Някой знае ли кога точно са приключили снимките? Предните сезони стартираха последните дни на януари и може би в края на март приключват.
Скрит текст:
Виктория набързо си е купила рокля, ударили са им печатите и бързичко са подписали. Кога? Април, началото на май, още преди шоуто да приключи с излъчването. Wink Smile

Ако победителите бяха заслужили, всичко щеше да е тихо и мирно. Примерно с Владо в Капките. Ето тук и във фейса се гневим и търсим конспирации, пише се, вдига се шум...
26 март беше, когато са си ходиха по домовете. Така че до края на март е приключило всичко.

# 205
Допада ми великотърновският диалект- мек, звучен, сякаш напевен.
Игрите в началото трябва да са опознавателни с въпроси-отговори, след това динамични и комбинирани, а при отказ от участие- “на телевизора”.

# 206
Бяхте ли чували за giveaway на 100лв. Е, аз сега чух🤣 Ванката и Пепчо доста са мислили какво да дадат личи си!!!

# 207
Това с палеца го видях като гледах финалния епизод. Беше точно когато АиК се отказаха. Арти беше обърнат към Явор и успокояваше Криси. Аз приех вдигнатия палец на Явор за безмълвен въпрос към Арти дали всичко е наред с нея/тях. Мисля, че малко се задълбава с конспирациите. Че продукцията подпря ЯиВ е ясно, но чак знаци да си правят, които и накрая да оставят в епизода, не ми се вярва.

Три сезона не можех да понасям Емо Чолаков и неговото “мили мои”, но добре че дойдоха Краси и Стаси да разбера, че имало и по-лошо. Надявам се догодина да ги няма, на Емо му свикнах вече. Дано сменят и финалната игра, че взе да става досадно да гледаме едно и също.

# 208
# 209
Поне вече сме наясно къде са били ГабчИ и ДечИ.

Общи условия

Активация на акаунт