💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 799
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 210
  • Sunshine state
На мен точно за това Габриела и Десо не ми станаха симпатични - едно на ръка беше прекаленото й лигавене и инфантилно поведение, друго, че постоянно подкрепяха коалицията на Плиткови.

# 211
На тази снимка само децата са сладки Joy

# 212
Само Десо харесвам аз,въпреки че избора му ми е под съмнение,но щом си я харесва тази лигла да си я търпи.

# 213
Диалектите не ме дразнят, по скоро дразни когато нарочно се преиграва,както правеше ГабчитУ, дразни ме начинът на говорене като при Виктория , и поставянето на неправилти окончания на глаголите.
ГиД ,са наистина все още заблудени по отношение на хората,като  виждам от  снимката по горе. Ок, това ще им е "приятелството", снимаха се вече ,и кой , откъде е .

# 214
  • София
На мен точно за това Габриела и Десо не ми станаха симпатични - едно на ръка беше прекаленото й лигавене и инфантилно поведение, друго, че постоянно подкрепяха коалицията на Плиткови.
Според мен ги подкрепяха, защото смятаха, че ще имат изгода от тях и навън, освен подкрепата, която получаваха в предаването. Пък и коалицията на Плиткови беше по-голямата и по-силната. Още когато си тръгнаха РиП, Габито докато плачеше за тях, каза нещо от сорта, че били страхотни хора и щели да им помагат и в живота. Явно очаква да й ударят някое рамо за инфлуенсърството. Може да е глупава и елементарна Габчето, но си гледа интереса.

# 215
  • София
Да не прозвуча като Санчопансови, ама вече с тия инфлуенсъри, блогъри, влогъри, тиктокъри ми писна.. Пъ чак и професия било. Видяла жабата...и тя вдигнала крак.
Каква инфлуенсърка ще е Габиту, какво точно ще инфлуерства? Гримове ли, храна ли, маникюри ли...

п.п. и да допълня, че ми е абсолютно недопустимо и смешно малки деца да си имат канали и да инфлуерстват../едвам я изписвам тая дума/ На РиП детето си имало вече такъв, похвалиха се още в началото.
На АиК също им се чудя, че и детето замесват.  Толкова често, буквално всеки ден да се презентират в соц.мрежи ми идва в повече. А човек, който има такова хубаво семейство трябва да си го пази...Има доста завиждащи и хора с лоши очи...

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 19:49 от elix

# 216
# 217
Арти ли е прекалено нисък , или Жоро е прекалено висок? 🤔

# 218
  • Sunshine state
Жоро стърчеше над всички, бая висок е.

# 219
  • SF
Кой знае защо си е вдигнал пръста... Може някой от водещите да го е питал "А вие как сте, мили мои?" и да им е показал, че са окей.
Спекулация е този вдигнат палец.
Но като се има предвид, че 2 дни по-рано трябваше да са извън играта... Предложението можеше да е в паркинга или у тях.

# 220
  • Sunshine state
Габриела щяла да бъде подпомагана от Радина да инфлуенсърства. Това звучи като виц. 😅 И да, по темата е. Това са две участнички от формата, обсъждаме проектите им след формата (името на темата).

# 221
Викси пуснала стори за въпроси, на които щели да отговарят в YouTube😃

# 222
  • София
Да, интересно защо не бива да се споменава инфлуенсърството?
Радина се обявява като такава, а Габи казва, че иска да бъде такава и разчита Радина да й помогне. Това са факти, не интерпретации.

# 223
  • Sofia
Да, факт! Самата Габриела го обяви в национален ефир, пред цяла България! Лично аз не намирам инфлуенсърството за Велико постижение, чак пък и да ти е мечта, и това от млад и енергичен човек, като нея. За мен лично, говори достатъчно за човека, търсещ лесен начин да изкара пари, без да се напъва. Напълно безсмислено занимание, по моите критерии.

# 224
https://youtu.be/vJ-A-RnH4y4
Викси и Жоро са пуснали ново видео от участието при Гала и откриването на салона на Фео 🥰 🤗 салона изглежда страхотно, дай Боже да има работа!

Общи условия

Активация на акаунт