💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 801
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сетих се. Коментарът не е бил с възхищение и благоговение.
Или е съдържал едно изречение офтопик.

# 226
  • София
https://youtu.be/vJ-A-RnH4y4
Викси и Жоро са пуснали ново видео от участието при Гала и откриването на салона на Фео 🥰 🤗 салона изглежда страхотно, дай Боже да има работа!
Какво разбрах от това видео
1.Виксови карат кола с десен волан
2.Викси се вози без колан
3.Галя пожелава на Фео и жените да си присадят бради и да идват в салона Laughing
В общи линии общи приказки. Е това не ми харесва, че нищо не научава човек, а пък си губи времето да гледа щуротии 11мин.
Фео отворил барбършоп и всички яли, пили и се веселили...

# 227
  • София
Колата не е с десен волан. Най-вероятно нещо при възпроизвеждането на видеото се обръща. И друг път съм виждала подобен ефект, но не знам защо става така.

# 228
  • София
Колата не е с десен волан. Най-вероятно нещо при възпроизвеждането на видеото се обръща. И друг път съм виждала подобен ефект, но не знам защо става така.
Добре, ако е така 1ва точка отпада Laughing

# 229
Погледнах набързо инстаграм профилите на ЯиВ. Мисля, че той е пуснал клипче от последната игра и отдолу има и кофти коментари, хора пишат как не заслужават победата и че са ги добутали до финал, както и че истинските победители били ДиХ. Интересното е, че Явор не е изтрил всичко, даже на някои е отговорил. Казва, че са играли по правилата на играта и това дали с Виктория били един за друг, нямало как други да преценят, защото не ги познавали

# 230
Че те и един с друг не се познават ВиЯ, ама нейсе 😂

# 231
https://youtu.be/vJ-A-RnH4y4
Викси и Жоро са пуснали ново видео от участието при Гала и откриването на салона на Фео 🥰 🤗 салона изглежда страхотно, дай Боже да има работа!
Какво разбрах от това видео
1.Виксови карат кола с десен волан
2.Викси се вози без колан
3.Галя пожелава на Фео и жените да си присадят бради и да идват в салона Laughing
В общи линии общи приказки. Е това не ми харесва, че нищо не научава човек, а пък си губи времето да гледа щуротии 11мин.
Фео отворил барбършоп и всички яли, пили и се веселили...
На мен ми стана изключително смешно като почна да се превзема с това "орисвам те", от където и да я погледнеш я дърпа индийското 🙄

# 232
Много сладки са дечицата на ДиХ и КиА - това е най-голямото богатство. Пари се печелят, пък спечелиха любовта на хората. Simple Smile

# 233
  • София
Погледнах набързо инстаграм профилите на ЯиВ. Мисля, че той е пуснал клипче от последната игра и отдолу има и кофти коментари, хора пишат как не заслужават победата и че са ги добутали до финал, както и че истинските победители били ДиХ. Интересното е, че Явор не е изтрил всичко, даже на някои е отговорил. Казва, че са играли по правилата на играта и това дали с Виктория били един за друг, нямало как други да преценят, защото не ги познавали

И какво друго да отговори? За тях правилата са изгодни. Да не отпаднеш два пъти въпреки, че си последен - кой не би се радвал? Но у зрителите остава горчив вкус.
Между другото, аз не бих се радвала, ако двойка, на която симпатизирам беше бутана по същия начин.
Харесвам някого заради качествата и ценностите му, а не заради успеха. На успеха се радвам, когато е следствие от качествата

# 234
Е, аз не казвам, че това дето е написал е много остроумно, констатирах просто какво съм видяла. Стана ми интересно, че дори е отговарял на неудобни коментари. Много ясно, че това не трябваше да са победителите. Масовото мнение е такова, то хората не са малоумни

# 235
  • Sunshine state
Аз се радвам, че хората са си запазили ценностите и оценяват правилно кой е истински и кой е фалшив. Масовото негодувание срещу Виктория и Явор го доказва и ми става по-оптимистично за човечеството като цяло. Не сме загубили морала още, така трябва!

# 236
  • SF
Ние си негодуваме, но те са победители. На нас след 3 дни ще ни мине. Ще има нови риалити формати, с нови герои, с нови вълнения.
Титлата от 4 сезон си остава за тях. Да пътуват!

# 237
И аз прегледах профилите им. Направи ми впечатление, че Явор пише доста правилно, за разлика от Виктория. В един пост беше писала за силните емоциЙ , които са изпитали, но след доза хейт, го беше поправила и изтрила коментарите.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 12:50 от sourit

# 238
  • София
Ние си негодуваме, но те са победители. На нас след 3 дни ще ни мине. Ще има нови риалити формати, с нови герои, с нови вълнения.
Титлата от 4 сезон си остава за тях. Да пътуват!

Аз с възрастта ставам все по-взискателна към това, което гледам.
Най-дълго се възползваха от времето ми от Фермата и Сървайвър. Вече не ги гледам. Последните години - един сезон и като не ми харесва, приключвам. Това беше първият сезон на Един за друг. Ще бъде последен.
И май наесен няма да има реалитита за гледане.

# 239
Ама как са били добри на игрите за двойки Joy Те имат ли повече от 2 спечелени игри в това предаване? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт