💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 812
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 240
  • Sunshine state
Да, предпоследните две на практика се броят за спечелени, защото не ги изгониха. 😂
И една след която станаха двойка на седмицата и ограбиха Криси и Арти. 🤓

# 241
хайде, честито за новия салон на Фео, да му върви бизнеса!
Скрит текст:

и Александра с коремче, честито (остава и да е момиче)!
Скрит текст:

# 242
хайде, честито за новия салон на Фео, да му върви бизнеса!
Скрит текст:

и Александра с коремче, честито (остава и да е момиче)!
Скрит текст:

При Гала май казаха, че ще е момиче.

# 243
  • София
Нямам обяснение за пресиленото желание на В-я да се женят.. Не съм против брака, но и не съм голям застъпник. При положение, че над 10г живеят без брак, мъжът й грам не държи да се подписва, имат си и дете, единственото ми обяснение е от суета.. Искала да се види булка, искала детето да я види булка, а и заради купона. Може би и защото иска да му вземе екзотичната фамилия. Сигурно има и още причини, но те са комерсиални, за показност..

# 244
Каква му е фамилията на Явор? Според мен напира за сватба, за да го "върже"... женско разбиране, старо като света.. Не, че нещо би го спряло, ако реши да я остави..

# 245
  • София
Зайн му е фамилията

# 246
  • София
Аз мисля, че просто иска да е булка. Нищо лошо няма в това желание, много жени искат, но тази тема се обсъжда още преди детето, защото иначе се превръща в бреме.

Явор Зайн се казва.

# 247
Нямам обяснение за пресиленото желание на В-я да се женят.. Не съм против брака, но и не съм голям застъпник. При положение, че над 10г живеят без брак, мъжът й грам не държи да се подписва, имат си и дете, единственото ми обяснение е от суета.. Искала да се види булка, искала детето да я види булка, а и заради купона. Може би и защото иска да му вземе екзотичната фамилия. Сигурно има и още причини, но те са комерсиални, за показност..
Изпросено се получава. Питам се Виктория толкова ли няма достойнство, че да се жалва пред цяла България и то за пореден път, че човекът до нея не иска да й се врече. 🙄

# 248
  • София
Те и затова ги направиха победители, за да се види "файдата" от това предаване.Там се преоткрили видиш ли, че и се взели ..
Сега пък по Семейни войни дават едни от мин.сезон -Виолин и жена му.

# 249
  • София
Хубаво коремче ,много им се радвам, а и са приятели с Арти. И след края се усещат  лагери .

# 250
  • Sofia
Каква е тази фамилия Зайн?

# 251
Скрит текст:
После защо не гледам празните им интервюта. Кратко и ясно… 👀

# 252
# 253
# 254
Предупреждавам, че ще иззлобея сега Joy На всички снимки Виктория е или с гърди навънка, или задник в клинче, изпъчен навън, настрани, абе все има някакви чупки. Някакви пози. Явката и той, заголил мускулите, все се ежи и надува.. Ами те снимките сами говорят.. Ради и Пепи също не ме кефят, но гледам Радина с нормално жълто потниче на последната снимка, седнала нормално, усмихнала се нормално. Петър и той като нея. Даже, ако не ги знаех какви са ми неприятни, по снимката щях да ги харесам като нормални млади хора. За разлика от позьорчетата..

А Криси, Арти и малкия юнак мога да кажа само хубави думи. Лъчезарни, естествени, готини. От снимките лъха топлота и обич Heart

Общи условия

Активация на акаунт