💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 374
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 035
Виктория е родила вчера:

# 1 036
Интересно, че е с маникюр. И аз раждах в Майчин дом и имаше навсякъде бележки, че трябва да се ражда без лак 😂

# 1 037
Да. Това е така при всички операции. Ако имаш някакво натравяне (мисля, че това беше причината), първо се вижда по ноктите. За това не трябва да си с никакъв цвят по тях. Макс френски без цветна основа.

# 1 038
  • Асеновград
Ох тази тема с маникюра пак.. може да си с лак, и с гел лак, просто в различните болници казават различно, спрямо апаратурата която имат, има много други показатели преди ноктите, аз като раждах бях с гел лак и преди това съм питала те даже се изсмяха казаха естествено че може. За държавните болници обаче стоят по друг начин нещата.

# 1 039
Колежка беше на операция в Турция лятото в скъпа болница и изрично я предупредиха да е с безцветен лак. Не знам и колко е важно да си изобщо с маникюр преди операция. Всеки сам си решава…

# 1 040
  • Асеновград
Да за втори път чувам че в Турция не дават с гел лак, не знам дали само в бг е така, но аз изрично съм питала и анестезиолог и лекар в частна болница в Пловдив и ми казаха че няма никакъв проблем. На мен ми беше важно да съм си с гел лак защото след раждането това щеше да е последното нещо което щеше да ми се прави, а аз съм постоянно с гел лак от не знам колко години вече, но съм маникюристка и сама си ги правя.
Няма значение, да им е жива и здрава дъщеричката, всеки си преценя за лака.

# 1 041
Затова уточних, че съм раждала на същото място като нея (Майчин дом) и изрично бяха написали да няма лак.

Ох тази тема с маникюра пак.. може да си с лак, и с гел лак, просто в различните болници казават различно, спрямо апаратурата която имат, има много други показатели преди ноктите, аз като раждах бях с гел лак и преди това съм питала те даже се изсмяха казаха естествено че може. За държавните болници обаче стоят по друг начин нещата.

# 1 042
Каквато и апаратура да се ползва, тялото има индикации, ако не е добре, които помагат на специалистите да вземат адекватни мерки. Понякога и най-добрата апаратура дава данни по-късно от тялото. Посиняване под гел лак е по-незабележимо.  Красотата е важна, но не бива да застрашава живота. Освен ако не са правили операция по спешност.
Деа на кого е кръстена? Сестрата на Вики не беше ли с Д?

# 1 043
  • SF
Всичко е минало благополучно с лак или без лак.
Да им е живо и здраво бебето! Ето, че един лак не е попречил Деа да се появи на бял свят.
Ние, като няма за какво да ги критикуваме, започваме за лака, буклите, дантеления сутиен...
Сега имаме повод да ги поздравим. Simple Smile
Иначе на мене името ми е малко трудно за произнасяне (има правописна грешка), ако трябва да внеса и малко смут. Simple Smile

# 1 044
Да, това че има изискване от болницата, което не е спазено, е страшна критика, няма що 😆 нека да не спазваме правилата и после да се утешаваме с - “е какво толкова, нищо фатално не е станало”

# 1 045
Може да си е викнала маникюрист в болницата. Сестра й е чалга дива, може да й е направила подарък. Grinning

# 1 046
  • SF
Кво да кажеш на този хейт....

# 1 047
Да подминеш…

# 1 048
  • На брега на реката
Мен обикновено ме трият в тази тема, но ще си напиша мнението!

Честита да е рожбата им и да им донесе много щастие и радост! Да е кротка и спокойна, папкаща и спинкаща!

Не мога да повярвам, че жени ще изсипят толкова жлъч. Това е толкова мил кадър, че и през ум не ми е минало, камо ли да ръся подобни коментари! Едва ли, не са спазили изискванията на болницата!
Ако това беше вашата дъщеря с внучката ви, така ли щяхте да коментирате? 
Потресена съм!

# 1 049
Буболина, от какво си потресена? Та, това е форум, всеки може да си пише каквото ще - добро/лошо, стига да не нарушава правилата на форума. Аз не виждам някой нещо лошо да е казал, но възмущението на повечето здравомислещи жени е силно, тъй като за едни може за други не може. За едни важат правила в болницата, за други не. Многократно е коментирано тук прословутите нокти на родилките и темата се изчерпва все по един и същ начин. Има положително и отрицателно настроени към темата  "маникюрът по вриме на раждане".
На мен лично, последна грижа ми бяха ноктите, предвид тежката ми бременност, на Викси обаче може би са й били приоритет. Всеки сам си преценя. Коментирайки по-горе, че сестра й е фолкидава и може да й е подарила маникюр в болницата не е с лоши чувства, но наистина ми е странно тази суета в миг, когато трябва погледът на родилката да е насочен в друга посока.

Общи условия

Активация на акаунт