Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 578
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Сега бебе от първият път ако скалъпят браво на тях нали се заговори за това на финал макар че онзи психопат каза и 4 можел да гледа

# 691
Текиндор не си спомням къде го гледах за първи път. Винаги, винаги ми е бил противен, барабар с бившата му жена, ако ще да са най-надрените и доказани артисти.
И всичко в епизода помрачи лъча светлина. Гледах накрая, другото си го спестих. Ми не ме кефи.

# 692
Миличките ми Broken Heart

# 693
Нали каза на Антеп ще я праща? Дано и така направи.

# 694
И аз съм на същото мнение не може Халис ага да е обичал Хатуч и да постъпва с собственият си внук така!
А за противната Пелин не иска и да коментирам няма такова долно същество като нея! Хайде сега дай Боже ще чакаме малкият Корхан!
Е сериозно ли има толкова безчувствен човек като деде? Гледа като отровен, коли и беси...решава чужди съдби... 😭
Каква любов му е Хатуч, та той не знае тази дума да я каже, камо ли да я е изпитал!

# 695
Е нали ще я праща в Антеп, какъв Търо. Да си представим, че я предпазва, ако е с Ферит, ония кукута ще убият още някой. На мен така ми се иска, не знам за Гюнтер.

# 696
Рязаха май и преправяха финала. Май трябваше да свърши с разговор с бялата тениска. Бяха качила такива снимки?

# 697
Дано има има логика до някъде Суна нали беше казала на Сейран, че дори и в Антеп да отиде Ферит ще я последва и няма да се откаже от нея.
И все пак излезна вярно много хубаво не е за хубаво!
quote author=stasha_s link=topic=1556639.msg46491020#msg46491020 date=1685134488]
Нали каза на Антеп ще я праща? Дано и така направи.
[/quote]

# 698
Действието да не се пренесе в Антеп. Току-виж и Тарък се замъкнал там да си я иска, нали му я обещаха.

# 699
  • Бургас
 Ами....да ни е честит халвета...айде и някое Корханче да се е захванало...МаТриал Joy за още два сезона нахвърлиха!
Но не може да се отрече и добрата работа на монтажиста - плъзна ни с тая бяла тениска, а то Афричка много смела се оказа Stuck Out Tongue Winking Eye като, че нямаше да разберем /все пак не гледаме от терасата Sunglasses/Аууу, такава гнусотия от Пело не очаквах.....да им "свети" в най-сублимните моменти - то поне полезна да беше - първия път се напи като г..з, сега гледа като пън...УжасТ!
Ох , ще си почина малко че много негатив натрупах

# 700
Тежка серия .. стана това, което целият фандом искаше Heartbeat

Обаче финалът .. дъртата гнида е отвратителен. Просто нямам думи за него наистина .. Rage

# 701
# 702
  • Дубай
Оф.... Направо ми се отщя.... Заболя ме сърцето и душата.... Тоя дъртия г@з, някой да го бутне по стъпалата вече. Много тъжно

# 703
Вече е време Гюлгюн анне да защити Ферит и Сейран и да се опълчи на "великият" Халис ага! Защото той е единственият виновник за всичко случващо се!

# 704
Онзи Тарлък едва ли ще го спрат като я заведат в Антеп. Отново Ферит допусна грешка.  Трябваше да покаже бележката на дядо си. Дъртанян много добре знае,че всичко е заради него. Няма да спарт кукувците,те са  дигнали мерника на Ферит.  Явно дядото е пълен страхливец.  Не му пука за останалите.
Голям глупак го изкараха, задето не се сеща кой е виновен за катастрофата.

Не  знам, що за болен мозък може да пише такъв тегав и откачен сценарии.  Ние ли искаме драма,само това ли знае този идиот да създава Rage

Общи условия

Активация на акаунт