Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 574
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Сценаристът е пълен психар ,  продуцентът също GrinGrin
Такава гнусотия в една серия не бях гледала в тр сериал

Скрит текст:
Сафет свърши с обувката на Суна , а Пелин гледа как правят любов СейФЕР
 УЖАСТ . ЯЗЪК

# 706
Много тежка серия, от начало до край. Да бяха приключили епизода на сцената в леглото, преди да покажат онова същество на терасата, тц, тц.

# 707
Тези серия няма да я гледам с превод. Но не знам дали ще имам сили да изтрая Тарък и Пелин  в другия сезон.

# 708
  • Бургас

Като от стенописа на Микеланджело в Сикстинската капела....

# 709
Момичето си има договорка за Н брой минути на епизод...тоя път не и измислиха реплика и я пльоснаха като зрител...ама беше ли в кадър, ааа...беше...постигнала си е великите актьорски цели.
Много тежка серия, от начало до край. Да бяха приключили епизода на сцената в леглото, преди да покажат онова същество на терасата, тц, тц.

# 710
Ще има снимки в Антеп.. 2ри сезон ще започне от там...
Но поне халвета е направен 🥰 чакаме си бебе Корхан
Според мен ще е така:
Сейран отива в Антеп, научава, че е бременна, казва на Ферит, Ферит казва на Деде, Деде казва на Кязъм... Кязъм опулен гледа и си мисли:" е най-накрая дъщеря ми да е умна" и отиват е Антеп да си я искат за булка 😍 като сме тръгнали на паралели... май пак септември месец ще започнат от Антеп и сватба:)
Мисля, че Дедето ще омекне, като видя как викат и крещят Сейфер, разбра, че се обичат.. ама много тежка сцена... като цяло тази серия беше гадна..... зарадвахме се на халвета, стига ни толкова.. дано да пуснат цялата сцена в ютуб , играят страхотно... кеф ми стана, че Пелин ги видя.. Тарък ще се окаже таен детектив по стъпките на Сейран... Сафет е маниак... абе дано Суна им разбере простотиите там в тоя конак и да се маха....

# 711
  • Дубай
Значи Суна все още е девствена, дано Сафет си остане с фетиша   към обувките

# 712
Може и без да го бута някой да вземе да умре  никой няма да тъжи вече за него!
И Орхан много ме издразни къде му отиде бащинството пак?
Оф.... Направо ми се отщя.... Заболя ме сърцето и душата.... Тоя дъртия г@з, някой да го бутне по стъпалата вече. Много тъжно

# 713
Нафталиновият дръндьо нали е на ясно, че Ферит няма да остави Сейран никога .. ако ще и в Антеп да се върнат. Този май не си познава внука - той да не е като него, пъзльо. Тепърва ще си сърба супичката дъртака ..

# 714
Иначе скриват любовните  сцени на СейФер , щото не са морални
Що за безочиее А да видим скандалните им психопатии до къде ще стигнат . Орхан пак го пожалиха
И много жалко за Четин Текиндор да се съгласи на такива извращения с героя му На тази възраст и той за парите

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 00:20 от KrasiAnna

# 715
KrasiAnna, блаженни са невежите. Ако не беше писала това в скрития текст за Сафет, хич нямаше и да ми мине през ум 😁

# 716
  • София
Серия отврат. До края на сезона ще са 3 серии мъка и чак от септември ще видим какво ще се случи в Антеп. Смятам да си ги спестя.
Серията беше доста нескопосано рязана на моменти.

п.с. Сега остава да го заженят за Пелин.

# 717
  • Дубай
Наистина са лицемери, комшиите...Отврат!

# 718
Феро още не се е променил напълно (на погребението защо мълча, че даже и Сейран не хвана), а Халис вижда, че не е готов все още внук му. Феро от страх от дядо си все още не му се е опълчил, докато Сейран почна да се опълчва на баща си, че и бой яде.

# 719

Айде на Ozel версията Joy

Общи условия

Активация на акаунт