Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 26 167
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Кязъм не говори с нея дали е девствена или не, друг бил разговора.
Ама нали казахте филтър на спойлерите.

# 541
М, той Кязъм откъде ще знае кога са били заедно, преди или след развода?

Ами по спойлера от гадните вчера Пела влиза в стаята и ги вижда и докладва на Кязъм  

Мише , така е,  ама това ще е за  2 сезон ми се струва
Тази така искана бременност за 3 серии ще дойде ли Grinning Сериал е това

# 542
Може обратното, в сюблимния момент Феро да се откаже, един вид да покаже, че не мисли и напира за това.

# 543
Ако Ферит се откаже в сюблимния момент и фендомът ще отиде да ги взриви на място Joy
Или ще е сън, или ще се случи. Да се откаже някой от двама ме съмнява мен.
А аз няма да гледам. Ще изчакам да мине серията, да ги прочета в Телеграма и вас ще прочета, и утре с мишката ще го гледам.

# 544
  • София
Пела може да докладна на Кязъм, че ги е видяла в леглото, даже, че ги е хванала на калъп, но няма как да знае и да докладва кой поред път им е това. Това може да им е пореден път заедно. Трети човек няма как да разгадае кога са направили бебето, да не говорим, че ако спят повече от веднъж заедно, и те не могат с точност да знаят кога са го направили.
Ферит няма как да се откаже, защото за него това е важно и не толкова сексът като акт, а това, че има нещо свое, сигурност, упора и мехлем за съсипаната му душа.
На мен засега напълно ми стига фактът, че са заедно, подкрепят се, борят се и си дават утеха. Ако и бебе направят, ще съм предоволна. Бях се отчаяла с тези изнасилвания, женитби, бебета от Тарък и Пело и т.н.

# 545
  • Дубай
В неочакван момент, но на точното място!
Много реалистично и безумно вълнуващо...
Коментар от руска фенка...
Факт, просто  ми е чудно, защо чакаха някой да умре та да се сафиряса Сейран сц... Да покажат любовта си можеха и когато бяха в палатката... Когато и двамата си  признаха, че се обичат.

Обаче Ферит много зверски я пуска на леглото...По-нежно бе момче!

# 546
  • София
Скрит текст:
В неочакван момент, но на точното място!
Много реалистично и безумно вълнуващо...
Коментар от руска фенка...
Факт, просто  ми е чудно, защо чакаха някой да умре та да се сафиряса Сейран сц...
Скрит текст:
Да покажат любовта си можеха и когато бяха в палатката... Когато и двамата си  признаха, че се обичат.

Обаче Ферит много зверски я пуска на леглото...По-нежно бе момче!
Защото мъката е един от основните катализатори в живота според психологията. Когато човек преживее такава огромна загуба, осъзнава колко е преходно всичко, как животът тече бързо и приключва за миг. Светва му лампата. Не очаквам Ферит да е нежен, очаквам да е страстен, за да излее любовта си, гнева си и душата си.
В палатката нямаше да е толкова силен моментът, а и тя постоянно се притесняваше за сестра си, майка си, този, онзи, както винаги. Сега осъзнава, че са само тя и той, тя е неговото спасение и той нейното.

# 547
Аууу, е сега ако не изгорим Heart Eyes Hug

Много красива сцена... но не знам какво да мисля след всички събития, спойлери...дали не е сън на Сейро и затова на сутринта да е с такава физиономия...айде дано вече се случи. Sunglasses

Ах, тези АфРам, ах Heart

# 548
  • Дубай
Аууу, е сега ако не изгорим Heart Eyes Hug

Много красива сцена... но не знам какво да мисля след всички събития, спойлери...дали не е сън на Сейро и затова на сутринта да е с такава физиономия...айде дано вече се случи. Sunglasses

Ах, тези АфРам, ах Heart
По-скоро е смутена и съжалява за случилото се, така ми изглежда. По-скоро мисли какво ще последва от всичко, което се е случило.

# 549
  • София
Смутена да, вие я разгадахте още от фрага, но едва ли съжалява.

# 550
Пела може да докладна на Кязъм, че ги е видяла в леглото, даже, че ги е хванала на калъп, но няма как да знае и да докладва кой поред път им е това. Това може да им е пореден път заедно. Трети човек няма как да разгадае кога са направили бебето, да не говорим, че ако спят повече от веднъж заедно, и те не могат с точност да знаят кога са го направили.
Ферит няма как да се откаже, защото за него това е важно и не толкова сексът като акт, а това, че има нещо свое, сигурност, упора и мехлем за съсипаната му душа.
На мен засега напълно ми стига фактът, че са заедно, подкрепят се, борят се и си дават утеха. Ако и бебе направят, ще съм предоволна. Бях се отчаяла с тези изнасилвания, женитби, бебета от Тарък и Пело и т.н.

Така мислим нормалните хора , но извратеният Кязъм едва ли. Сейран като разведена трябва да е в къщи през ноща , не при бившия си мъж А и той прави разследване по темата  , там с Хатуч

# 551
Да ама не се знае дали Хатуч няма да застане зад тях все пак ☺

# 552
Сейран ходи два пъти в имението, обърнете внимание на детайлите Hands Metal

# 553
  • София
Сейран един път е с бялата тениска, след това е с черната блуза т.е. и аз мисля като Еви, че тя не е само веднъж там.
Според мен Хатуч е по-скоро в имението за подкрепа на дядото отколкото за разузнаване. Все пак тя не иска нейната съдба да застигне Сейран.

п.с. Само едно ме притеснява, че на сутринта са с дрехите в леглото. Thinking

# 554
Първо не е вярно, че ако си с някой повече пъти няма как да знаеш кога си заченал - и двете ми деца са непланувани и двете знаем точно кога сме ги направили ( точен ден и място)
Относно това, че са с дрехите нищо не значи, това е турски сериал , чак толкоз голота не подхожда Wink
А нашите гълъбчета.....просто думи нямам , страшни са! 🫠❤️

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 16:33 от Ela1

Общи условия

Активация на акаунт