Най -гнусни ми бяха сцените - Пелин на прозореца в ролята на воайор и любовта между Сафет и обувките на Суна /паднах/.
За Хатуч и Халис нямам думи. Тя да не ми се прави на много добра на моменти , защото и пръста си не мръдна за Суна. Халис пък мачка всички ,които не му се подчиняват - няма син , няма внук , няма Хатуч.
Ферит , ах Ферит ! Защо лъжеш бе момче ! Застани и кажи директно , че е при теб и там ще остане. Ако продължава така , като нищо ще го оженят за Пелин.
От всички в този епизод най ми хареса Сейран - нищо не я спира , рискува, открита в любовта , поставя Ферит на първо място /"Само ти да си добре"/. Пооправиха и образа малко , че по едно време я бяха натикали в калта , за сметка образа на Ферит.
Пело -достойна ще е за Корхан. Подла, лицемерна , нахална и.......извратена по някакъв начин. По това ще си пасне с Ифакат.
Чакам голяма крачка от Гюлгюн. Трябва да помогне, както на себе си така и на сина си. Надявам се да е по-силна от Есме.
Сега очаквам отиване в Антеп и там един по един - Ферит и Тарък ! Кязъм обаче как ще се върне там. Никога ! Кой ще пази тогава Сейран - Хатуч ли ? Интересно ще е !