Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 318
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 120
Елена просто има много фенове, които се асоциират с нея, с техни отхвърляния и тн.. Тя ще го преживее, но публиката явно не.
Ами не е вярно това. Фен съм на Елена. Какви асоциации на отхвърлени жени? Напротив. Имах /винаги ще бъде с мен и в моето сърце/ прекрасен съпруг. Винаги заедно, ръка за ръка, рамо до рамо и в добро и в лошо. Отдадени един  на друг. Приказка. ....за съжаление преди година онази с дългите черни коси ми го отне и ни раздели.....
Та исках да кажа, че много от тук списващите знаят какво е любов, обич, приятелство, подкрепа, съюз между двама партньори и откриват измамата в общата картинка.

Оставете! Тия, дето по някакъв начин симпатизираме на Елена, сме завистливи, грозни, изоставени, отхвърлени, с манталитет на баби. Давайте и котките и да се свършва тая мъка с профилирането SmileySmileySmiley

# 121
Не може. Трябва да имаш ясно изразен лагер. Също да пледираш, че си над нещата, не ти пука и не го гледаш. От време на време вмъкваш едно ‘не мога да повярвам, че всички сте (вмъкни нещо в смисъл мега заблудени, само ти ги разбираш нещата и си тук, за да ни просветлиш благородно)’ и накрая пусни завесата с ‘всичко е сценариИ (не с й, щот си чела, че само римските пълководци завършвали с тая буква, пък както уточнихме в началото - ти си от интелигенцията, щот по принцип не следиш такива тъпи предавания).

А може ли да хейтя Евгени без да съм фенка на никое от момичетата? Grinning
Да се пробва в театъра, там може и да успее да ди продаде билетите. Явно много присърце приема поставената роля, още не е излезнал от образа, който му били дали сценаристите.

# 122
Най-умното, което можеше продукцията да направи е просто да покани Елена и Мика за основни гости в петък и да презапише гостуването на Валерия и Евгени при Цитиридис в друг ден, да е по в резон с коментарите след финала. И дори да го захаросат, щяха да оставят приятно впечатление. Можеха да го изиграят, че са настинали, можеше нещо друго.
Ама да гледаме и слушаме как перфектната жена на следващият ден да се взима с родителите му. Хората не разбраха и не харесаха фалша. А в началото имаше огромните шансове да схване любимец на всички, ама нейсе.

Очаквали сте всичко да е чисто и невинно? В тв шоу?? Нашенско....

Тогава не знам какво да кажа...

# 123
  • София
Изобщо не съм профилирала никого. Просто казвам, че Елена сама се вкара във филма. Не и без помощта на сценаристите.

# 124
И в крайна сметка големият губещ е /пак/ зрителя.

Е що...само ако си се вързАл.

Ако си гледал за майтап, като /със проф.Кукушев...нищо не си загубил. Joy
Съдейки по по-голямата част от коментарите в нета много хора са се вързАли. Sad

# 125
Изобщо не съм профилирала никого. Просто казвам, че Елена сама се вкара във филма. Не и без помощта на сценаристите.

Това не е персонално към Вас Simple Smile За сезона представителките и на двата "лагера" бяха окачествявани всякак с помощта на "идола" си и неговите качества и недостатъци. И то като профил си стана направо Smiley Аз с хумор гледам на тия опити за квалификации, не се засягам и не се напрягам Simple Smile

# 126
Реших да нагледам ИГ,защото не вярвах че чак такъв хейт се лее и попаднах на този коментар под снимка на трите грации от клипа на Джия.
Това е най-лошото от цялата работа , Вал в стремежа си да натрупа популярност за да помогне на животните  няма никаква мярка и си прави супер лоша реклама. Винаги съм се възхищавала на хора,които не им пука за мнението на останалите, но от този непукизъм Валерия губи много повече от колкото печели.

значи понеже Валерия е спечелила трябва да и забраним да помага на свои приятелки ? да не забравяме че Модели участват във клипове

# 127
Ама този клип е вулгарен. Дори на Крисия беше по-поносим.

# 128
И в крайна сметка големият губещ е /пак/ зрителя.

Е що...само ако си се вързАл.

Ако си гледал за майтап, като /със проф.Кукушев...нищо не си загубил. Joy
Съдейки по по-голямата част от коментарите в нета много хора са се вързАли. Sad

Това е техен проблем.
Колкото и грубо да звучи.

А и фейсбук не е = на всички.
Знаете ли пък и колко хора не са го гледали, вкл и жени...

# 129
Скрит текст:
На сърцето си не можеш да даваш заповеди, предварително съгласувани с хорското мнение. Нито можеш изкуствено да създадеш привличане, което липсва. Той не я харесваше и това си личеше. Да, беше му приятно да му четка егото и да си говори с нея, дори му е било приятно да прекарва време с нея на срещи, трипове и тн, но чувства, еротика, сексуално привличане - не, дори имам усещането, че на моменти откровено му беше неприятно.

Направи ми впечатление изказване на Елена в Цитиридис - тя си каза, че й пишат предимно жени, много малко мъже. И това затвърди моето мнение, което си бях изградила и по време на целия сезон - фигурата на Елена е дадена да се хареса на жените, които се впечатляват от "борба", смели първи крачки и еманципиран подход към мъжа с тази настъпателност, която тя демонстрираше. На мъжете - не им допада.
За мен причината да не й пишат мъже не е, че е грозна, защото Елена си е ОК. Причината е в тази откровена мъжка енергия, която струи от нея. Ако тя го осъзнае, може би нещата ще потръгнат при нея.

На Елена не й липсва женска енергия, а майчина. Причините са известни...

Женската енергия има три аспекта - на девойката, на майката и на старицата (мъдрата жена). Може би и последния аспект на женската енергия го няма при нея, защото често тази на майката е своеобразен мост между другите два. При Валерия например грижата за животните е развила много от майчината й енергия.

Както и да е.

Поздрав за всички Елени - да имат мъже, които ще им постелят легло от рози Flowers Rose:

https://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 20:26 от ladonnae

# 130
Е с какво точно й е помогнала Вал на Джия?  Има достатъчно красиви момичета ,които биха се снимали в клипа и пак щеше да си стане проекта без да има лоша реклама за Валерия. А в момента се получава хем много иска да събере средства в помощ на животните,хем сама се саботира

# 131
Неграмотната псевдо-интелектуалка и пишман аристократка като е много умна, не можа ли да усети как Евгени гледа Валерия и как нея? Не спря да му се вре и тика по всички възможни начини, без да й дреме как става все по-жалка. Уж много умна, асертивна и не знам си още какво, а не значе, че насила хубост не става и когато един мъж не те желае, колкото и да си вреш гърдите в лицето му и да му правиш цигански колела, освен да станеш по-жалка, друго няма да постигнеш. Употребена и излъгана била. Сама си е виновна, защото твърде много си беше повярвала и навирила носа.
Къде и кога Елена каза-написа,че е употребена и излъгана?! Важното е,че тя има смелост да си напише-опише изводите които е направила за себе си набюдавайки се отстрани и предполагам няма да си го спести и в интервю.А какви   изводи за себе си направи Валерия след предаването? Няма да я повтарям, пуснете си Цитко.

# 132
  • София
Евгени, или избираш Елена, или ти бойкотираме концертите! Колко мило Joy Евгени сигурно много съжалява, че не се е поддал на шантажа Satisfied

SelfcareaddictZ, genevieve, благодаря за линковете!

# 133
Е с какво точно й е помогнала Вал на Джия?  Има достатъчно красиви момичета ,които биха се снимали в клипа и пак щеше да си стане проекта без да има лоша реклама за Валерия. А в момента се получава хем много иска да събере средства в помощ на животните,хем сама се саботира
тя не се саботира това че е модел и има приют са различни неща  ама нали трябва да ги съдим винаги тя си решава какво да прави а и както се разбра не и пука за коментарите на чужди хора

# 134
Да оставя и това Simple Smile
(от фейсбук, предполагаем автор Иво Иванов)

Цитат
Мисля, че у нас има мегдан за нов риалити формат. Той ще се казва ‘Свекървата’.
В него образцова свекърва, майка на желан ерген, ще избира снаха измежду 25 кандидатки.
Освен кръстосан разпит на всяка дама, ще има поредица от изпитания за кандидат-снахите, които ще приковат зрителския интерес както никога досега в подобни шоута.
Едното изпитание ще се казва ‘Вкусна е, но не е като на мама’ и в него кандидатките ще мерят сили и кулинарни умения в приготвянето на базови ястия като баница, мусака, сарми. Първо всички вкусват манджата, приготвена от свекървата и после се опитват да наподобят това съвършенство.
В другите кръгове ще има:
Чистене на къща,
Гладене на риза,
Простиране на пране,
Премахване на лекета,
Намиране на издирваната дреха,
Комплектоване на чорапите на 4-членно семейство след изпиране,
Подреждане на багажа на 4-членно семейство за пътуване,
Варене на лютеница и на компот,
Приготвяне на царска туршия,
Месене на тесто и точене на кори за баница,
Пазаруване (с ограничен бюджет), Лепене на тапети,
Боядисване с латекс,
Сглобяване на мебел от ИКЕА, Оправяне на скъсан ангренажен ремък с чорапогащник,
Смяна на автомобилна гума,
Разпознаване на шарнирен болт, дроселова клапа, шпилка, шублер, холендер и др.,
Клане, оскубване, пърлене и кормене на кокошка; умения за разфасоване на заклано прасе,
Приготвяне на 6-степенно меню за 20 гости и забавление на тия гости( може да се поканят роднини и приятелки на свекървата като гости и оценители),
Танцуване на хоро, ръченица, валс, танго, джайв, ча-ча, самба, зумба и други,
Свирене на арфа, бузуки и флейта,
Ходене на море със свекървата за един ден (+ 2 деца, всяко от които врънка за различни неща и кисел изгорял от слънцето съпруг - тука ще се наемат професионални актьори за тази цел),
Хранене с лъжичка на злоядо невръстно дете,
Обличане на дете, което се върти като шугаво. Това и горното изискват индианска ловкост, будистка концентрация, самурайско самообладание и хладнокръвие, и олимпийско спокойствие,
Пресаждане на цветя, икебана, оригами, японска чаена церемония,
Масаж и акупунктура, шиацу, рейки и изчистване на чакри,
Грижа за болен мъж: смъкване на температура (когато мъжът вдигне 37 градуса), превързване на тежки рани (когато мъжът си пореже кутрето докато бели краставица),
Политически анализ и умение за водене на непринуден светски разговор, висока обща култура,
Мултитаскинг - гурме умения за приготвяне на яйца Бенедикт, анализ на литературна творба (от матурите), попълване на данъчна декларация, почистване на дете, поляло се с пюре и психоаналитично изслушване и успокояване на разстроен съпруг, проснат изтощен на диван - и всичкото това ЕДНОВРЕМЕННО,
Свободно боравене с ексел, аутокад и счетоводен софтуер и владеене на 3 до 5 чужди езика,
Адекватно поведение по време на футболно първенство - познаване на трансферите на даден играч, коментиране на стратегията на треньора и остро вербално порицаване на съдийските грешки,
Намиране на най-доброто решение  на сложен казус в БГ мама (например, трябва ли да се забелва или не пишока на бъдещия наследник, как, кога, от кого),
Умения за решаване на задачи за 7-ми клас за подготовка за кандидатстване на бъдещия наследник в елитна гимназия,
Умения за аранжиране на шишарки, кестени, жълъди, листа в монументално пано ‘Есен’ за училищна задача, както и за набавяне на непредена вълна, глина, амониева селитра, чугун и други суровини В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ - отново за училищен проект
…..
Могат да се измислят и още. Тук очаквам вашите предложения.
Ето това ще бъде едно изпълнено със съдържание и съспенс телевизионно предаване и ще има висок рейтинг!

Общи условия

Активация на акаунт