Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 296
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 105
Според мен неуважителното поведение на Генчо към Елена след предаването е, защото направо му бе опротивяла и това аз напълно разбирам - няма нищо по-дразнещо от това да се налага да фамилиарничиш и да го играеш много харесващ към човек, когото реално не харесваш чак толкова камо ли да имитираш интимност. За това Елена не е виновна - това си е дело на продукцията, но разбирам и Евгени - най-сетне не е пред камерите и не се налага да прави каквото му шушнат продуцентите в слушалката и като отвързан вкарва в крайност свободата да не се налага да го играе впечатлен от нея. Дотам, че открито показва колко всъщност  не му е приятна.

Аз също не разбирам тази любов и превъзнасяне по Елена - в шоуто се показа в доста кофти светлина неведнъж. Никой мъж (и жена!) не търси половинка, която постоянно е тресена от комплекси и филми, и нон стоп търси валидация. Просто е много много уморително.

# 106
Нова тема, същите плюнки в нея...Grinning

Аз чакам Гената сега в реклами на продукти за оформяне на букли Joy
Нещо шампуу, балсамчик....в краен случай на хазартните игри Joy

# 107
  • София
Елена просто има много фенове, които се асоциират с нея, с техни отхвърляния и тн.. Тя ще го преживее, но публиката явно не.

# 108
Не знам колко пъти трябва да се повтори, че Генчо е мразен не защото избра Валерия, а защото лъжеше Елена и нарочно подхранваше любовта и, за да я унижи публично след това. Ама така е по-лесно за преглъщане - хейтят ги, защото са влюбени. На никой не му пука за новата светска двойка, както вече написах, чувството за справедливост на хората е наранено.
Toй подхранваше и любовта на Валерия. Ако бе избрал Елена и наранил нея, дали щеше да има същата реакция? Не. Тогава щеше да е масов празник, че интелигенцията е спечелила, а не хубавото момиче. Simple Smile

# 109
Благодаря на всички момичета, които обясниха, защо Евгени след предаването е масово нехаресван!

Присъединявам се към мнението, че ако двама влюбени искат да се опознаят и да се свържат емоционално, дори и обстоятелствата покрай такъв формат като "Ергенът" не може да ги спре. Има една камара приложения за видео- и аудио разговори, за чатене. Колко двойки от разстояние са оцелели благодарение на тях. Така че "истинската връзка" на Вал и Генчо би трябвало да е стартирала отдавна от гл.т. на опознаване извън формата и задълбочаване на отношенията (ох, намразих думата "дълбоко" и всичките ѝ производни покрай тоя сезон, ама нямаше как тук по друг начин да се изразя), а цялото криене просто да добави един приятен адреналин и тръпка към цялата работа Simple Smile 

За сватба съм съгласна, че им е рано. Но пък и въпросите за сватба (къде на шега, къде не толкова) са резонни - Генчо ни проби дупки в главите, че иска брак и деца, че към това се стреми. Отделно, че всички таблоиди от средата на предаването все това пишат - че подготвя сватба. Всички повече и по-малко известни, като седнат на диванчетата в токшоутата, ги питат за слуховете по таблоидите, изключая най-долнопробните.

Не знам, дали Генчо и Валерия са истинска двойка в момента, не ме и вълнува особено Grinning Ако са, щастливи да са! Ако не са - нито са първата, нито последната ПР двойка, голям праз!

# 110
Според мен, сезонът имаше рекордна гледаемост на първи епизод и на финал, защото хората бяха много любопитни за личността на Евгени. Да не говорим, че имаше фалшиви статии, че е поставил условия на продукцията да няма момичета като миналата година, тип Габи, Елисавета, Теодора и т.н. Оказа се лъжа.
Заживяхме онлайн всички дружно и очаквахме оспорваната битка на финал. Генчо се оказа не този, който очаквахме. Обаче, пък как свири ....
Валерия, май, наистина е знаела, че ще спечели, защото толкова уверено му казваше кое няма да стане, той уж, ядосан ... И така, обича да бъде разиграван и държан в напрежение. Това си е той. По ирония на съдбата, той самият направи това с останалите. И така върви живота.

# 111
Реших да нагледам ИГ,защото не вярвах че чак такъв хейт се лее и попаднах на този коментар под снимка на трите грации от клипа на Джия.
Това е най-лошото от цялата работа , Вал в стремежа си да натрупа популярност за да помогне на животните  няма никаква мярка и си прави супер лоша реклама. Винаги съм се възхищавала на хора,които не им пука за мнението на останалите, но от този непукизъм Валерия губи много повече от колкото печели.

# 112
Аз също не мога да си обясня този огромен хейт от привържениците на Елена предимно към Евгени и Валерия. Не го разбирам честно.
Да и аз донякъде не одобрявам надеждите, които е давал на Елена например, но не се ли замисляте че това е изцяло инициатива на продукцията?! Евгени не е имал много избор като че ли след като се е хванал на хорото🤨😏
Нали трябва да има някакъв сюжет 3 месеца все пак.. А и Елена многократно е заявявала в самото предаване, че вижда предпочитанията на Евгени, но сама се самонавиваше да се "бори" за него( не че в любовта има нужда от борба-или я има или не) И продукцията се възползва от това! Така че няма "невинни" в цялата история си мисля🙄
А колкото до това дали има желаещи за концертите му, поне тук във Варна, са почти разпродадени като проверявах вчера за билети! Та не го мислете толкова него😁✌️
#makelovenotwar

# 113
Проблема е, че е отишла УЖ там за любов, а гледа само да си рекламира каузата. Всяко втора дума ѝ е свързана с кучетата и приюта, а за Евгени нищо. Като иска да си рекламира каузите в социалните мрежи постоянно, но тя е там за друг проект.

Защото няма за какво друго да говори. С Евгени нямат нищо общо нито в професионален, нито в личен план. Не мисля, че имат общи интереси, а това крепи един брак - общите интереси, не децата. Децата са си деца, не може връзката да се крепи на тях. Аз не чух в това риалити да се обсъждат някакви интереси, които единият или другият има (и това важи за всичките моми при срещите им с Ергена, не само за Валерия). Само се целуват и се хилят, или му разказват драми от миналия си живот, сал една Елена се опита да се прави на интересна и да му довършва изреченията с патос, но и това не е достатъчно, защото това не са общи интереси. Тези момичета, които имаха музикални наклонности той не хареса, защото не помисли за това, че трябва все пак да има за какво да си говори с жена си. Само със секс не става. Тъжно.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 22:43 от Janelle

# 114
Елена просто има много фенове, които се асоциират с нея, с техни отхвърляния и тн.. Тя ще го преживее, но публиката явно не.
Ами не е вярно това. Фен съм на Елена. Какви асоциации на отхвърлени жени? Напротив. Имах /винаги ще бъде с мен и в моето сърце/ прекрасен съпруг. Винаги заедно, ръка за ръка, рамо до рамо и в добро и в лошо. Отдадени един  на друг. Приказка. ....за съжаление преди година онази с дългите черни коси ми го отне и ни раздели.....
Та исках да кажа, че много от тук списващите знаят какво е любов, обич, приятелство, подкрепа, съюз между двама партньори и откриват измамата в общата картинка.

# 115
И в крайна сметка големият губещ е /пак/ зрителя.
Макар,че и на Евгени вместо да му изпишат вежди, му избодоха очите.

# 116
С последните коментари може да се направи класация тип топ 10 причини да не харесваме Ергени.

Изглежда има доста поводи да отнася хейт, може би и затова се усеща така свръх.

Иначе аз чистосърдечно си признавам, че ми е любопитно дали са заедно или не, като ми е все едно кое от двете е. Просто защото така естествено се завършва ‘сериала’, който гледахме няколко месеца.

# 117
И в крайна сметка големият губещ е /пак/ зрителя.

Е що...само ако си се вързАл.

Ако си гледал за майтап, като /със проф.Кукушев...нищо не си загубил. Joy

# 118
  • София
А може ли да хейтя Евгени без да съм фенка на никое от момичетата? Grinning
Да се пробва в театъра, там може и да успее да ди продаде билетите. Явно много присърце приема поставената роля, още не е излезнал от образа, който му били дали сценаристите.

# 119
Най-умното, което можеше продукцията да направи е просто да покани Елена и Мика за основни гости в петък и да презапише гостуването на Валерия и Евгени при Цитиридис в друг ден, да е по в резон с коментарите след финала. И дори да го захаросат, щяха да оставят приятно впечатление. Можеха да го изиграят, че са настинали, можеше нещо друго. Само и само за да се подготвят.
Ама да гледаме и слушаме как перфектната жена на следващият ден да се взима с родителите му. Както и да се задават въпроси, дали перфектната жена клечи зад храстите. Хората не разбраха и не харесаха фалша. А, в началото имаше огромните шансове да схване любимец на всички, ама нейсе.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 20:19 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт