Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 836
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 90
Лелеле, хейт се лее страшен.
Неразбираемо за мен, но оттук нататък, каквото и да направи Валерия, все ще има недоволни. Когато след време роди, все ще има кой да каже "Горкото дете, сигурно заради възгледите си не го кърми..". Ако пък я изловят папараците, че кърми, ще има "Горкото дете, от малко е откърмено с вредните и принципи"
И това, за жалост, никога няма да се промени. Нищо, че я какъв прекрасен живот за живеене си ни чака

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 19:21 от ***n_a***

# 91
Защо изобщо се предполага, че тези хора ще са "известни" след година-две? Или че народът ще се вълнува от тяхното житие и битие? Интересът към миналогодишните участници доста спадна. Опитът до момента показва, че такива риалити "звезди" бързо биват заменени.

# 92
  • Варна
Направо съм потресена от масовия хейт. Значи ергенина трябва да се скрие някъде, защото не избра харесваната от масата дама?
Не е заради това.

# 93
Гласувах за промотата, по-интересно от тях нямаше. Никой не се сърди на Евгени, че е избрал когото си е избрал. Отнася хейт заради това, че заблуждава другите момичета и не, не са го накарали насила, можеше просто да им обърне внимание и да бъде по-деликатен, а не да се натиска на всички като невидял. Отнася и заслужава хейт и за немъжкото си поведение и извън предаването - да помаха едва-едва с ръка от 20 метра на Елена и да казва родителите му "да си я вземат" беше долно, просташко и достойно за презрение. Валето си търпи хейт от самото начало, при нея няма наслагване.

# 94
В неговият Инстаграм е страшно под рекламните спотове на всеки един концерт. То не беше ритуално запалване на билети за концерта, не беше чудо .... Прекалено е!
Не знам дали е прекалено, но хората се усетиха, че Евгени стана известен на гърба на Елена, даваше и надежди, за да бута предаването и накрая я унижи публично. Не се прави така! Това не е мъжка постъпка! Капакът беше, когато каза, че родителите му могат да си я вземат. Ако продукцията разчиташе на диалозите между двамата влюбени, и един зрител нямаше да остане. Сценарий, или не, те използваха емоциите и многоцветната душевност на едно момиче и след това се подиграха с нея. И тази година, както и миналата, те удариха по чувството за справедливост на хората. Затова Евгени масово е мразен, тази година той е Капитонова, а не Валерия.

# 95
Защото се държеше по изключително неуважителен начин към чувствата и емоциите на момичетата.

Не че няма ‘хейт’ и за посочената причина, но е минимален на фона на другото.

Иначе СМ и ‘свободата’ на словото стават все по-токсични, факт.

Направо съм потресена от масовия хейт. Значи ергенина трябва да се скрие някъде, защото не избра харесваната от масата дама?
Ама вероятно има чувства човекът - във всеки един момент той предпочиташе Валерия, постоянно си пишеха писма, дори като дойде неканена при другите момичета отново предпочете с нея да се уедини. Че са му спирали устрема сценаристите - спирали са го, явно са го завръщали и към другите момичета.
Ама толкова обиди, че е избрал от ден първи до последен едно момиче направо не очаквах.
А да не му се ходи на концерта заради това, че не е избрал Елена?!
Ами не я харесва, какво да направи. Да се ожени за харесваната от публиката, за да му ходят на концертите?!
Хората на изкуството няма нужда да блестят с невероятни други качества, за да са добри в своята област.Великите писатели, музиканти, учени са били какви ли не - дори и педофили има, но това не прави творчеството им по-малко въздействащо.
Голямо жалене на отхвърлената. Чудя се ако Валерия беше отхвърлена дали и за нея щеше да има такова жалене?
Също се чудя с какво едно момиче, прекарващо първата си среща по долни гащи успя да ни убеди, че е по-интелигентна от останалите. Да, облича в красиви думи това, което усеща, но това не значи че другите момичета не изпитват същото. Не видях и с какво е по-добра от останалите - че тя ги режеше и обиждаше както те правеха, че и повече.
Създаването на кумири и пълното очерняне на хора, почти по нищо не превъзхождащи се, ме изненадва.

# 96
Заради такива хейтъри в мрежата известните във Америка и Корея се самоубиват понеже не издържат на натиска

# 97
  • София
Ако беше фокусиран от самото начало само във Валерия нямаше да има какво да дават цял сезон. И аз не разбирам целия хейт наистина. За мен всичко беше по сценарий, вкл и подбутването на Елена до финал. За да има сеир за публиката. Елена е употребена, Генчо също. Но виновна е само Валерия явно.

# 98
@Misi_36 - аз също бях възмутена от постъпките му, което е ясно изразено в предната тема.
В крайна сметка, всяко нещо си има граница.
Затова и предложих Щерева и останалите да организират кризисен PR, нещо с Елена и Евгени на тема "невъзможната любов". Дали корица на списание, дали лайв в страницата на формата или нещо друго, за да се спре. Народът ще млъкне.
Генчо има бейби фейс, представи се тъпо и заради светлината, която му хвърлиха от продукцията, както и заради действията там, но все пак животът продължава.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 19:39 от vanya.pavlova

# 99
На сърцето си не можеш да даваш заповеди, предварително съгласувани с хорското мнение. Нито можеш изкуствено да създадеш привличане, което липсва. Той не я харесваше и това си личеше. Да, беше му приятно да му четка егото и да си говори с нея, дори му е било приятно да прекарва време с нея на срещи, трипове и тн, но чувства, еротика, сексуално привличане - не, дори имам усещането, че на моменти откровено му беше неприятно.

Направи ми впечатление изказване на Елена в Цитиридис - тя си каза, че й пишат предимно жени, много малко мъже. И това затвърди моето мнение, което си бях изградила и по време на целия сезон - фигурата на Елена е дадена да се хареса на жените, които се впечатляват от "борба", смели първи крачки и еманципиран подход към мъжа с тази настъпателност, която тя демонстрираше. На мъжете - не им допада. За мен причината да не й пишат мъже не е, че е грозна, защото Елена си е ОК. Причината е в тази откровена мъжка енергия, която струи от нея. Ако тя го осъзнае, може би нещата ще потръгнат при нея.

# 100
Като земен човек със своите плюсове и минуси, бих желала да гледам хора естествени, открити, да не мислят какво другите ще кажат, а да се покажат каквито са. Затова бях и за Валерия, а Елена ме изгуби по средата на предаването, а в началото ми харесваше.
Не мисля, че Евгени натрупа негативи толкова. Напротив, с нашият манталитет много хора ще отидат да го гледат и без да са изобщо фенове на класическата музика. Билетите не са му толкова скъпи на фона за едно кино, театър, друг концерт. Като прибавим и любопитството на хората...спокойна съм за продажбите.
Яд ме е на Валерия за клипа и тази отдаденост без да мисли за себе си първо и последствията, предоверявайки се на хора с ...ами различен морал.
Аз поне си признавам, че съм обикновен човек и очакванията ми са да виждам себеподобни, нито съвършени, нито морални толкова. Стига да са искрени бих приела всичко и разбрала. Но превземки, лицемерие, манипулиране...не понасям органично. Затова и бях за Валерия накрая, просто оцених това момиче по мой си начин.
Вярвам, че са заедно, обичат се, пожелавам им успех и на двамата в живота.
Ще каже някои, че тук сме все някакви вип персони и имаме синове и мъже слънца. Понеже не съм сред тези щастливки искрено се радвам за двамата млади с техните минуси и плюсове, като хора.

# 101
Ама вероятно има чувства човекът - във всеки един момент той предпочиташе Валерия, постоянно си пишеха писма, дори като дойде неканена при другите момичета отново предпочете с нея да се уедини. Че са му спирали устрема сценаристите - спирали са го, явно са го завръщали и към другите момичета.
Ама толкова обиди, че е избрал от ден първи до последен едно момиче направо не очаквах.
А да не му се ходи на концерта заради това, че не е избрал Елена?!
Ами не я харесва, какво да направи. Да се ожени за харесваната от публиката, за да му ходят на концертите?!
Хората на изкуството няма нужда да блестят с невероятни други качества, за да са добри в своята област.Великите писатели, музиканти, учени са били какви ли не - дори и педофили има, но това не прави творчеството им по-малко въздействащо.
Голямо жалене на отхвърлената. Чудя се ако Валерия беше отхвърлена дали и за нея щеше да има такова жалене?
Също се чудя с какво едно момиче, прекарващо първата си среща по долни гащи успя да ни убеди, че е по-интелигентна от останалите. Да, облича в красиви думи това, което усеща, но това не значи че другите момичета не изпитват същото. Не видях и с какво е по-добра от останалите - че тя ги режеше и обиждаше както те правеха, че и повече.
Създаването на кумири и пълното очерняне на хора, почти по нищо не превъзхождащи се, ме изненадва.
Чудесно е да си пишат, да се обичат с Валерия, но не на чужда гръб. Не трябваше да ги лъже, срещи с родители... за какво? Жестоко си е.
На самата Валерия не и пукаше дали ще е отхвърлена или избрана. Там трагедии нямаше да има. Както и сега я няма в тази връзка.
Артистичните натури много добре усещат тези моменти. Евгени, ако не е знаел какво върши, проблемът си е негов.

# 102
Не е заради това.
Не е заради това,ама никой не иска да се замисли. Аз вече няколко пъти писах,че не е заради Елена. Може би заради нея е малко повече защото той направо се изгаври, но вероятно която и друга жена да беше избрал хейта щеше да си го има. А това че Вал във всяко интервю говори  само за приюта и отказва да го улесни като го играе влюбена,участието й в клипа на Джия,карикатурата, която показаха на предни страници  и общо взето доста се старае да направи Евгени смешен,от там се засилва и хейта към двамата.

# 103
Генчо просто няма опит с жените и е недодялан и груб, това не го прави лош човек. Чак такъв хейт.. Иначе гласувам за промотата.

# 104
Не знам колко пъти трябва да се повтори, че Генчо е мразен не защото избра Валерия, а защото лъжеше Елена и нарочно подхранваше любовта и, за да я унижи публично след това. Ама така е по-лесно за преглъщане - хейтят ги, защото са влюбени. На никой не му пука за новата светска двойка, както вече написах, чувството за справедливост на хората е наранено.

Общи условия

Активация на акаунт