Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 511
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 245
Ергенско парти ли върви в темата или направо взеха булката?

# 13 246
Скрит текст:
Зрителят пак ще гледа Едипов комплекс цял сезон, ясна е работата. И някоя друга онлифенсърка за цвят и възмущение.
Аз вече се възмутих от доста от видените днес.
Какво няма, тази с къпкейковете е... без думи. Дано само не се мажат със сметана пред камера.

# 13 247
Като помня някои от игрите предния сезон...

Защо да му ги подбрали на такава възраст? Разбирам Ергенът да беше един с перчем от едно друго предаване, но този е по-млад дори от предишните. Едната вероятна победителка даже е с детенце. Не знам дали това би бил профилът на човек, който е готов да поеме такава отговорност и да влезе в живота на детето. Може и да греша.

# 13 248
Ето ти една Габи Grinning.
https://www.instagram.com/gabri.ella__/
Изчезва на 10 Август, появява се на 30 септември и я следват три от момичетата.

# 13 249
И аз бях намерила една. Първите две седмици на август нищо не е публикувала. Затова питах за периода на снимки.

# 13 250
  • софия
Сега разбрахте ли защо Алек беше заключен в мазе от пролетта. Не, че помогна много. Но за няма и 2 часа бг мама превъртя сезон три и се оглежда за спойлери за четвърти.😀😀😀

# 13 251
  • София
И аз бях намерила една. Първите две седмици на август нищо не е публикувала. Затова питах за периода на снимки.
Мисля, че на 6-7-8 септември почнаха. Наум имаше пост на 7 септември, че започват.

# 13 252
Лелее, то вие сте разгадали сезона Laughing
Русата от срещата с Алек ми е много позната - или прилича на някого, или ще се сетя скоро коя беше.
Казах ли ви аз, че русите мъже харесват руси жени Smile

Била е омъжена за грък и май има дете
Скрит текст:
Помислих го за самия Алек.

# 13 253
  • Варна

Защо да му ги подбрали на такава възраст? Разбирам Ергенът да беше един с перчем от едно друго предаване, но този е по-млад дори от предишните. Едната вероятна победителка даже е с детенце. Не знам дали това би бил профилът на човек, който е готов да поеме такава отговорност и да влезе в живота на детето. Може и да греша.

Спокоооо, по договор не му е позволено да припарва до детето!

Въх, давайте да бистрим сезон 4. Този вече е ясен. Ама всичките кифли, постнати, са си баш кифли... някои май и друго нещо.

# 13 254
Ехаа, разгадали сте всичко. Дано има и нормални момичета за цвят, затова харесах миналия сезон. Слави се беше обяснявал на друга Маги, която е психолог. Не, че и с тази може да е нямал отношения, на друга беше представена като голямата му любов.

Днес четох, че Айлин най-накрая показала гаджето, мислих си че е един друг по-симпатичен или просто му е качвала такива снимки. Сега видях, че го е качила и в инстаграм, на 41 е. Очаквах някой по-млад да я оплете.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 23:50 от Jeri-sweet

# 13 255
Сега остава списъкът и да се подредят по дати коя кога отпада. Wink

# 13 256
Ами, спряганата за финалистка госпойца Маги Томова последно е публикувала на 4 Септември. Явно някъде там са започнали снимките, а към 6-7 ноември са свършили.
На 7-ми септември Наум казва, че снимките почват, а на  на 8-ми ноември имат снимка на летището.

# 13 257
Сега остава списъкът и да се подредят по дати коя кога отпада. Wink
Мадам ни сервира десерта. Кой ти гледа чорбата дали е била шкембе или топчета.

# 13 258

Ергените биват питани какво предпочитат като типаж и интереси.
Тяхно право е да кажат или да искат да бъдат изненадани.
Според мен той си е казал.
Това е рефлектирало в подбора и очевидно твърде подобните финалистки.
Та въпрос на вкус. Казало кучето и.............

# 13 259

Ергените биват питани какво предпочитат като типаж и интереси.
Тяхно право е да кажат или да искат да бъдат изненадани.
Според мен той си е казал.
Това е рефлектирало в подбора и очевидно твърде подобните финалистки.
Та въпрос на вкус. Казало кучето и.............
Не е ли малко прекалено това съвпадение, че два месеца преди началото на снимките писаха, че харесва по-зрели. Събрали са му микс някакъв - очевидно има и по-млади доста. Но в крайна сметка финишират именно тези, за които са ни уведомили, че са негов тип. Нещо не е наред с последователността.

Общи условия

Активация на акаунт