Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 237
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 180
Влизам набързо само да кажа една пловдивска клюка от сигурен източник. Евгени всъщност бил с Елена, но по договор имало някакво време в което трябвало да го "играе" с Валерия. След като позаглъхнел интереса от предаването щял да се показва спокойно с Елена, защото в България "всяко чудо за три дни".
Дали е вярно..... ще поживеем и ще видим.
За протокола: на мен не ми допада нито една от двете, много фалшиви ми идваха.
Не ми се мисли ако има нещо вярно,тогава пък каква помия ще го залее,че е разбил сърцето и на Вал за да се върне пре Елена Joy
Този път форматът преизпълни плана, трети ден след финала си вихрят страсти и всеки ден излизат новини всяка от които изключва предишните Joy

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:02 от Leona_

# 181
  • София
Кой парфюм носи Евгени?
Браво на Ева и Адри, че са го поканили да го питат, защото парфюмът му беше много обсъждан вътре.
https://vm.tiktok.com/ZGJ9ST7q1/
Любимият ми мъжки аромат, не знам дали някоя от момите го е разпознала в шоуто, като са обсъждали, той е доста разпознаваем.

# 182
Ирина е яка мацка, луда, готина, с професия. Представи се добре и беше забавна, само позитиви извлече. Друго си е руската школа. Joy
Каква е професията на Ирина? За един приятел питам. Не, сериозно половината неща от визитките не са истина, та ми е интересно с какво точно се занимава. Тя в подробности разказа за онези раници за майки. За постоянната си работа почти нищо не каза.

# 183
И в крайна сметка големият губещ е /пак/ зрителя.

Е що...само ако си се вързАл.

Ако си гледал за майтап, като /със проф.Кукушев...нищо не си загубил. Joy
Съдейки по по-голямата част от коментарите в нета много хора са се вързАли. Sad

Аз съм от отвързаните. Въобще не ми дреме за никой от тях. Признавам добър сеир направиха, че и продължават да го правят.
Генчо обаче си беше кофти парче. Имаше една сцена с Мика, когато я хвърли в басейна, направо ме отврати този човек. Така я стиска да я целува, а тя се чуди на къде да се обърне, за да не я докосва, че за миг си помислих, че ще я изнасили пред камерите. Сценарий друг път, ми гнусен си беше. Съвсем в реда на нещата си е хейта, който отнася. Време е да си плати цената на славата.

# 184
Ей и аз се чудих за тоя парфюм, все някоя казваше, че е страхотен.
Прави са! Любим и на мен и на ММ Wink

Мернах в последните страници на предната тема дискусията и ми дойде на ума.

Сега е моментът да направят Нов сезон в близките дни. Ерген има, известен е, желан е (тук не съм мн сигурна), докато не е станал зает зет - Благо Белият Зъб - Сървайвъра. Satisfied

# 185
  • софия
Амамамамале, ма майко. Какво сте направили, хора. Ида с ято екзорсисти.  Всичките заредени с пръскачки от по 10 л. светена вода и чесън на прах. 😀😀😀
 Първо да благодаря на dreamer за темата. 🌹за теб, момиче. Одържа фронта и ни приюти толкова много и толкова различни през тези три месеца.
 Последните дни се правя на силно работна и сега от вас разбирам какви размери е стигнал хейтът към новата двойка. И да е било любов, според мен шансът да удържат на това е минимален. Жалко. Ако успеят, нищо няма да ги бутне. За нас каквито и да са, важното е те да се харесват. Ужасна е силата, която си мислим, че ни дава анонимността. Ужасна е и тази нова мода на канселиране на даден човек от анонимната тълпа.
 Гласувах само за промотата.  Всичко друго някак посивя още след първите две седмици.
 Генчо, че сам си го направи е факт, но всичко трябва да спре, защото излиза от границите на нормалното. Превръщаме се в Габисавети всички.

# 186
👏 Съгласна съм! Добре, че последните 4 часа не съм чела темата.

# 187
  • Вестерос
Мерси за темата!

Някой си бил купил билет за концерта, ама сега го продава, защото не е спечелила Елена ли? О неразумни и....

# 188
👏 Съгласна съм! Добре, че последните 4 часа не съм чела темата.
Не ти и трябва. За нула време получих няколко лични съобщения с възмутени коментари за дамите, танцуващи без рокли.
Сега е моментът да уточня, че бяха без рокли, защото...бяха с панталони. Та...толкова за манипулацията на част от хората от страна на тв продукциите(и не само те)

# 189
Дори за моята романтична натура, пранковете, че Е и Е са заедно, пък Е се показвал с В, са меко казано смехотворни. Сега вярно, че се надявахме на "Сън в лятна нощ", по Шекспир, не без основания, но получихме Джия и "Проверено".
Това е тъжната фактология!

Не мога да се насиля да изгледам и изслушам тази песен. Много моля стига говорихте за нея, че накрая ще трябва да го направя, а не искам. Tired Face

# 190
Аз не знам за кво изобщо го дъвчете това още, мислех, че няма повече теми 😂🤣😂🤣😂😂😂 нищо повече от нова доза тъпи продажници. По-лесни пари няма от унижение пред аудитория. Просто не всеки е склонен да се унижава тъй. Не ги възприемайте на сериозно. Хейт, ми хейт ще има ама боли ги тия, нали скандал да става.

# 191
  • Вестерос
Влизам набързо само да кажа една пловдивска клюка от сигурен източник. Евгени всъщност бил с Елена, но по договор имало някакво време в което трябвало да го "играе" с Валерия. След като позаглъхнел интереса от предаването щял да се показва спокойно с Елена, защото в България "всяко чудо за три дни".
Дали е вярно..... ще поживеем и ще видим.
За протокола: на мен не ми допада нито една от двете, много фалшиви ми идваха.
А Елена знае ли, че е с Евгени? Защото тя май си е с друг, каквито спойлери имахме.

# 192
Ирина е яка мацка, луда, готина, с професия. Представи се добре и беше забавна, само позитиви извлече. Друго си е руската школа. Joy
Каква е професията на Ирина? За един приятел питам. Не, сериозно половината неща от визитките не са истина, та ми е интересно с какво точно се занимава. Тя в подробности разказа за онези раници за майки. За постоянната си работа почти нищо не каза.

Мисля, че беше пускала в стори в инста, че работи в Telus. Там е нещо като комуникации с клиенти, на различни езици, ама какво е с точност не съм сигурна.

# 193
Клипът не ми харесва, ама ако трябва да съм честна, не съм свръх скандализирана. В тоя стил, клиповете изглеждат така. И от сисите на Елена не бях скандализирана. Дразнещ беше двойния стандарт - Айлин я емнаха за леко прозираща рокля от силната светлина на прожекторите, а Елена по сиси - ноу проблем. Иначе аз съм за жените да си бъдат сексуални и да си се показват както искат, с когото искат. В тоя смисъл Еленините преживявания не ми изглеждаха кой знае какво.

Всъщност бе точно обратното Simple Smile

*

На мен ми е интересно... колко от вас, обвиняващите Елена, че е повярвала на Евгени, на нейно място биха били подведени по същия начин? Ей така, представете си - нямате представа какво се случва по време на другите срещи и той как с коя се държи. На вас ви изглежда супер влюбен на моменти и на моменти - дистанциран и ангажиран с други. На въпроса ви, целящ да разсее съмнения, той отговаря повече от красноречиво. Пуска намеци за живота ви след това, говорите си кой как спи, говори че ще се прибере "под ръчичка" с някого в дома си, държейки вашата, нарича ви "моята еди-как-си", прави ви хубави изненади... Имайки предвид, че сте супер влюбена и влюбения човек често се хваща като удавник за сламка и за по-малко.

Та той до последно я въртя на шиш. Даже и мъжете, които коментират, са възмутени. Не е мъжко това. Само някои жени тук, дали защото никога не са били в подобна ситуация, дали защото не харесват Елена или кой знае защо се опитват да рационализират "ергенлъка". Ми не.

И аз много се разочаровах от клипа на Джия - где са Габи и Елисавета?! Много ми е тъпо.

Joy

# 194
Евгени най добре се държа със Пам което е добре че и нейните фенки щяха да почнат със хейт към него

Общи условия

Активация на акаунт