Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 351
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 165
  • Street of Dreams
Качвайте по някой скрийншот, да знам какво коментирате. Едва ли ще ги търся по мрежите.
Моята приятелка ме убеждаваше, ще Джия била джаз певица, когато казах че прилича на чалгаджийка.

# 166
Не е само заради Елена нехаресван. Вижте в Инстаграм, на постове отпреди две седмици, преди да се знае финала, той отговаря арогантно.

# 167
Е с какво точно й е помогнала Вал на Джия?  Има достатъчно красиви момичета ,които биха се снимали в клипа и пак щеше да си стане проекта без да има лоша реклама за Валерия. А в момента се получава хем много иска да събере средства в помощ на животните,хем сама се саботира
тя не се саботира това че е модел и има приют са различни неща  ама нали трябва да ги съдим винаги тя си решава какво да прави а и както се разбра не и пука за коментарите на чужди хора
Не и пука за коментарите на чужди хора, но иска да събира пари от чужди хора Grinning

# 168
Аз не разбрах кой е парфюмът на Генчо!?!
Той ли е разкрил някъде по сторита или някой го е издънил и е казал марката преди него?! Тия дни наистина не му върви!

# 169
Не съм слушала песента, но от ИГ на Валерия гледам, че я хранят здраво. Е няма лоша реклама,да! Обаче три месеца слушахме как тя е световно известен модел, в Япония е много търсена и баам в клип на никому неизвестната посредствена Джия. Явно предаването за някой е трамплин, обаче Валерия е обърнала посоката си. Джия ще и гледат клипа повече хора и затова сега го пусна и пак си е същата кръчмарска певица.

# 170
Фаренхайт е парфюма.

# 171
Може ли някой да каже парфюмът на Геня кой е?!
Писали сте преди мен
Благодаря
Не знам какъв е аромата му, но ще го намеря да го помириша

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 22:20 от Peypy

# 172
Мама Светла сигурно му подарява за Коледа от този парфюм и той така си складира запаси.
Наистина е много як, парфюмът.
Макар понякога да ме дразнят скъпите парфюми, понеже след известно време не ги усещаш като се пръскаш, само другите ги подушват на теб и правят коментари. Е, какъв е смисълът?!
Когато Ирина му каза, че няма да го усеща повече, парфюмът. Аз си помислих, че той ще й каже: "Аз също не го усещам". 😂

# 173
Ирина си е най добре от всички обаче

# 174
И аз много се разочаровах от клипа на Джия - где са Габи и Елисавета?! Много ми е тъпо.

# 175
Ирина е яка мацка, луда, готина, с професия. Представи се добре и беше забавна, само позитиви извлече. Друго си е руската школа. Joy

# 176
@Peypy - мирише на окосена трева, според приятел на Генчо, който го е подушил на Генчо.
Според Ирина, ароматът е на "Муж", но както знаем в различните страни дефиницията за "МУж"е коренно различна.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 06:02 от vanya.pavlova

# 177
И за мен е невероятно Елена и Евгени да са заедно. Тя нали си беше писала направо в някакъв нюзлетър, че тя никога няма да е достатъчна за него и той не е влюбен. Да бяха само тънки намеци - да има за какво да се хванеш. Но толкова директно да заблуждава се съмнявам, би й пострадал имиджът от това.

# 178
Толкова омраза и критика към Евгени навсякъде ме залива, че чак ми стана вече симпатичен. Много неверни твърдения се правят, като например, че му било омръзнало вече да свири. Joy Това няма как да стане. Елена не е казала все още, че се чувства използвана и употребена, обаче половин България знае по - добре от нея и затова Евгени следва да бъде разкостен, сварен и изяден. То вече всичко се превърна  в невероятен онлайн тормоз и не го разбирам, за мен не е нормално.
Парфюмът му е много хубав, но съм малко разочарована. Очаквах да бъде нишов, а не толкова масов. Аз спазвам правилото за зимни и летни парфюми, има си основателни причини, защото да душиш околните в жегата с тежък и силен аромат не е ок.
Джия нищо не е плащала на Айлин и Валерия, така че не е изкарала пари за парцалки, бъдете спокойни.

# 179
  • Някъде там...
Не вярвам да са заедно Е&Е. Много невероятно ми звучи това. Пък и никак не ми се иска, де. Joy

Общи условия

Активация на акаунт