Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 327
  • 13 845
  •   2
Отговори
# 150
Ахахаха, ladonnae, смея се с глас! Grinning Grinning Grinning Май шиенето е забравил авторът. И в чантата на жената постоянно (!) да има торбички, че ако минем през магазина, да не купуваме нови. Поне ММ беше с такива изисквания към мен по пример на свекървата Grinning Пречупих се за торбичките, не се научих да шия за негово съжаление Grinning

Иначе аз ако бях ПР на Валерия, щях да искам да се презаснеме тоя клип без нейно участие. Всяка една публична личност трябва да е с последователен публичен имидж, за да буди доверие у аудиторията си. Автентично, неавтентично, това е положението, особено сега, когато всичко се гледа под лупа (имаше една инфлуенсърка преди време, дето уж веган, ама рекламираше Пантен. С парцалите я изядоха).

Валерия е с нежна външност, предвид и характера на фотосесиите ѝ в Япония, тя изглежда като Flower girl (използвам го като синоним на корейския сленг Flower boy и удобно пренебрегвам urban dictionary, че там далечни от корейските неща пише Grinning) - деликатна, ефирна, с добри маниери, едновременно облечена модерно, с хубав, нежен, елегантен стил (прасковено, пастелно, може би земни цветове). Каузата с приюта и веганството просто е абсолютен джакпот за такава имиджова концепция! Ако някой ПР реално ѝ беше изградил такъв медиен образ и тя го следваше неотлъчно, щеше да обере точките Валето 100%. в медийното пространство. Пък зад затворени врата да се държи, както иска. Само да не изтича публично Grinning

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 21:30 от blue_haru

# 151
15 поста с подробни обяснения защо хората избухнаха срещу Генчо и валеристките пак Елена, та Елена! Не е заради Елена, не е и заради Валерия! Гената, Гената се издъни след предаването! Не че в предаването беше добре, но след излизането се оказа, че е още по-голям мизерник, отколкото се показа вътре! Иначе си вярвайте, че насила е целувал. И защо само за Елена се смята, че е насила, а другите? Насила ли хапа Айлин и опипва Джия? Насила облиза цялата Боряна и насила олигави Микаела? То за Мика, че беше насила, беше, ама не той беше насиленият. А Виктор защо не ги натискаше като пубер, него как не успяха да го накарат насила?
А, харесваше и Айлин, и Джия визуално... но ги разкара без много размисли, за да постави Валерия в ситуация без дружките й. Повечето страстни сцени с Елена бяха след разговор с продукцията. Като епичното мятане до басейна след "Ти намираш ли ме за привлекателна?" Моят скромен опит с мъжете сочи, че при такъв въпрос те реагират първосигнално и първата им реакция е най-показателна. Той смънка там нещо и я остави висяща, и чак след известно прекъсване (с продуцента) се върна да я вземе и омята. Същото важи за страстите на пейката след "Ще те проверявам през 5 месеца дали си щастлив". Пак мънкаше и се върна в последствие да я "отвлече" за целувки и натискане. Аз не виждам тук спонтанния мерак, който мъж проявява към жена, която му допада. Такова мънкане поне аз съм чувала от не особено заинтересован мъж, хванат натясно, който хем не ще да е откровено груб, хем не ще да дава твърде много надежди. Тя е умна, не знам защо не го усети.

Честно, вие не сте ли изпадали в ситуация много да харесвате мъж и да му подхвърлите някой фин намек? Е, когато чувствата са споделени, съмнение не съм имала никога. И като няма интерес също не е имало съмнение. Езикът на тялото, очите и физиономията говорят преди устата да се отвори.

# 152
Кой парфюм носи Евгени?
Браво на Ева и Адри, че са го поканили да го питат, защото парфюмът му беше много обсъждан вътре.
https://vm.tiktok.com/ZGJ9ST7q1/

# 153
  • Пловдив
Влизам набързо само да кажа една пловдивска клюка от сигурен източник. Евгени всъщност бил с Елена, но по договор имало някакво време в което трябвало да го "играе" с Валерия. След като позаглъхнел интереса от предаването щял да се показва спокойно с Елена, защото в България "всяко чудо за три дни".
Дали е вярно..... ще поживеем и ще видим.
За протокола: на мен не ми допада нито една от двете, много фалшиви ми идваха.

# 154
  • София
Толкова хубав парфюм, пък толкова смотан мъж.

Има и видео с Айлин в канала, измъчи ме да го гледам.

# 155
Влизам набързо само да кажа една пловдивска клюка от сигурен източник. Евгени всъщност бил с Елена, но по договор имало някакво време в което трябвало да го "играе" с Валерия. След като позаглъхнел интереса от предаването щял да се показва спокойно с Елена, защото в България "всяко чудо за три дни".

Недей, че пак ще гракнат как са били излъгани от лошаВата продукция...зрителките.
Мани, мани....

# 156

Недей, че пак ще гракнат как са били излъгани от лошаВата продукция...зрителките.
Мани, мани....
Но пък Еленините фенки ще се успокоят и Евгени от  смотан женчо ще стане готин пич Joy

# 157
  • София
Причиних си новия клип на Джия. Толкова вулгарно и пошло нещо отдавна не бях гледала, ама пусто любопитство…… 😊
Тя каза в Надкаст, че не може да каже нищо за песента и клипа, защото няма право да говори все още, нещо такова…… И май не само аз, а и доста хора си помислиха, че тази нова песен и този клип ще кажат някои истини за развоя на събитията в „Ергена“. Така че, аз го гледах през тези очила – да видим какво има да ни каже Джия за Евгени…..
Лирическата героиня казва: „Проверено – лягаш сам“, „Проверено – те боли“, Малко ти е болката….  Негодникът негодник си остава….. Кой сега е изигран?.....  Евтино бил предал нейното сърце, но рано или късно всичко връща се….. Пък не й било жал……
В главната и поддържащите роли -  трите самодостатъчни си приятелки….. „Кучките“ – както сами са се нарекли.
Направо ще повярвам, че е много истинска любовта между Евгени и Валерия, мда….. И даже са заедно след предаването, да-да….. Само ми е интересно – възможно ли е още по време на предаването да са решили на Евгени да му скроят шапка? Или просто сега -  ако не са се получили нещата между Евгени  и „победителката“ - да го изкарват така?

Не знам какво стана с косъма, на който се крепеше връзката между Айлин и баща й. Дали ще гледа клипа? 😊

И Валерия хич не ми изглежда да е една обикновена моделка, която се снима в най-обикновен "проект". Чалга душа носи тя.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 21:30 от Vivi

# 158
Даже най-добре следващият да е гей....тъй ще е сигурно че няма да подведе мома и да разстрои зрителките...Grinning

Те и първите двама са. LaughingJoy

# 159
Даже най-добре следващият да е гей....тъй ще е сигурно че няма да подведе мома и да разстрои зрителките...Grinning

Те и първите двама са. LaughingJoy

Тогаз напрово без ергенИН. Да нама разстроени.
Зрителите СИ избират най-достойната мома.
Кво ще я правят после..не знам. Не им трябва, ма искат на тях да им хареса Grinning

# 160
Айлин изяде косъма с този клип.

# 161

Първото мнение за видеото. Joy
Докато се изкаже.. Rolling Eyes
Минава ми през ума и на мен, щото на продукция и сценарий не може да се вярва, ако има някакви заигравки и след време Гено се окаже с Елена.. Как ще го преживея. JoyНо наистина ще има минус Елена от мен, щото във формата не, но навън трябва да е забелязала "страхотните" му качества.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 21:49 от Amber*

# 162
Мислех си за Фаренхайт, обаче Евгени ми изглеждаше като да е на ти с ниша и да го предпочита. Айлин я изслушах, защото ми беше любопитно кой е парфюма на Елена, който е харесала и си е купила след това. Miu Miu Twist е за тези, които се интересуват. А на Айлин парфюмите са Roses Musk, Amber Oud Gold и Good Girl Legere.

Аз като фенка на Елена да си кажа, че ако Евгени избира Валерия, задоволява си апетита за агнешко и се прибира при Елена ще ми е още по-непоносим. Повярвах им на любовта и финала беше красив. Ако пък Елена си го приеме с отворени обятия ще прояви невероятна безхарактерност.

# 163
Ох, тази глупава песен е навсякъде. Тъкмо се прибрахме скорострелно от пицария. Обикновено е спокойно и лежерно, и музиката на ниво. Тази вечер обаче някаква шумна компания празнуваше, и им пускаха яко чалга. Чашата преля, когато пуснаха новия "хит" на Джия и три жени се качиха да се кълчат на масата. Без рокли, на всичко отгоре. Добре, че бяхме без деца

# 164
Дори за моята романтична натура, пранковете, че Е и Е са заедно, пък Е се показвал с В, са меко казано смехотворни. Сега вярно, че се надявахме на "Сън в лятна нощ", по Шекспир, не без основания, но получихме Джия и "Проверено".
Това е тъжната фактология!

Общи условия

Активация на акаунт