Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 330
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 135
Този сезон не заслужава толкова писане, а и вече веднъж се отписах от темата, ама на, тегли ме обратно 😁Чудя се  дали това, че се появяват "печелившите" заедно точно сега е част от сценария да се покаже колко са двойка. Дори в първия сезон събраха заедно двамата любимци на публиката и имаше спекулации за кратко че и там все пак има любов, но нали. На дамите от първия сезон вече им се забравиха имената, любопитно ми е колко ще оцелеят и тези в мислите на публиката и как ще им се сравни времетраенето с предишната реколта. Според мен спомените и страстите за първия сезон ще надживеят втория 🤨Нямам търпение за третия Hug

# 136
понеже клипа бил много вулгарен прочете последно какво е написала

# 137
Да се твърди, че Валерия и Айлин били "помогнали" на Джия е смешно. Като че ли тя горката няма възможност да си намери две моделки за клипа. Трите участват заедно в клипа, за да говорят хората за тях. Чисто и просто: за да станат по-известни с нещо и да не забравите вие, зрителите за тях. Помагат си взаимно. Така работи и шоубизнеса и инфлуенсърството. Не разбирам защо на някои хора тук им е трудно да го проумеят.

П.с.: Клипът хич не ми е по вкуса, но да участват трите принципно е добро бизнес решение. Не трябваше да е толкова вулгарен, ако просто си участваха там без да се мляскат, щеше пак да се говори за тях, без добавения "бонус" някои хора да се отвратят.

# 138
Клипът не ми харесва, ама ако трябва да съм честна, не съм свръх скандализирана. В тоя стил, клиповете изглеждат така. И от сисите на Елена не бях скандализирана. Дразнещ беше двойния стандарт - Айлин я емнаха за леко прозираща рокля от силната светлина на прожекторите, а Елена по сиси - ноу проблем. Иначе аз съм за жените да си бъдат сексуални и да си се показват както искат, с когото искат. В тоя смисъл Еленините преживявания не ми изглеждаха кой знае какво.

# 139
Направо съм потресена от масовия хейт. Значи ергенина трябва да се скрие някъде, защото не избра харесваната от масата дама?
Не е заради това.

Е как да не е - до вчера стискаха палци и се надяваха този така отрицателен днес герой да вземе любимката им.

# 140
За съжаление на повечето мъжки фантазии, приятелките по принцип не се подкрепят взаимно, като се целуват така дълбоко и страстно и се гледат влажно.

Сцените в клипа са пошли и НЕ целят да покажат описаното искрено приятелство между три момичета. Целят провокация.
Няма лошо нито в едното, нито в другото, разбира се. Но не е нужно да си пуритан, за да ти се стори вулгарно.
Което, пак казвам, ок си е за чалга културата.

понеже клипа бил много вулгарен прочете последно какво е написала

# 141
А Виктор защо не ги натискаше като пубер, него как не успяха да го накарат насила?
Виктор, както се разбра, е влязъл обвързан в предаването. Може да си е договорил да няма интимности с девойките.

# 142
15 поста с подробни обяснения защо хората избухнаха срещу Генчо и валеристките пак Елена, та Елена! Не е заради Елена, не е и заради Валерия! Гената, Гената се издъни след предаването! Не че в предаването беше добре, но след излизането се оказа, че е още по-голям мизерник, отколкото се показа вътре! Иначе си вярвайте, че насила е целувал. И защо само за Елена се смята, че е насила, а другите? Насила ли хапа Айлин и опипва Джия? Насила облиза цялата Боряна и насила олигави Микаела? То за Мика, че беше насила, беше, ама не той беше насиленият. А Виктор защо не ги натискаше като пубер, него как не успяха да го накарат насила?
Е, хайде сега. Той ги целувал, а те ?  50/50 е работата,. Колкото той ги е целувал, толкова и те него.

# 143
  • Разпиляна във въображението
Да вземат Евгени и Валерия да се разделят, за да може всички фенове на Елена да въздъхнат и да кажат "знаех си". Ако Елена, сетивната и интелигентната, бе толкова умна, колкото се изкарваше, щеше да разбере, че Евгени не изпитва влечение към нея. Можеше да се превърне в нещо като Мика, Поли, Ирина и евентуално да стигне до същото място, но без драмата, която ни заливаше. Ама не. Чела жената книга за предаването и решила да приложи всичко на практика. Нищо не постигна, просто защото Ергенът не я хареса. Редакторите и психолозите пък й се вързаха на номерата и й дадоха възможност за изява. Може наистина вината да е на Щерева, че я е харесала и й даде сцена, пренебрегвайки, че Евгени харесва друга. Следващият път да внимават.

# 144
Мисля си, че Евгени нямаше полезен ход по отношение на Елена.
Хейт, че не е избрал Елена.
И да  я беше избрал, отново хейт щеше да получи. Пак щеше да има недоволни - ама той не я заслужава, трябваше да си избере Валерия...Още преди финала доста фенове на Елена писаха, че ще гласуват в анкетата Валерия да спечели.
Няма угодия.

# 145
Разбира се, че Валето е помогнала на Джия за клипа. Дори аз го гледах, ако нея я нямаше на него и бяха Айлин, Джия и някакво друго момиче хич нямаше да погледна. Колко хора са така? Повечето май, май, поне тук.
Но те какво са помогнали на Валето с този абсурд и падение не знам, че са я повикали да е с тях. Значи...имат интерес, наясно са, големи приятелки и пак на Валето не и светва лампата, че е използвана.

Относно Евгени как е използвал пък Елена, как тя направила сезона, как била изиграна, ама как го разбирате това. Да беше избрал Елена и да беше отхвърлил Валерия, пак същото значи, защото и на двете (дори трите) момичета идваха родители, приятели, даваше надежди. Какво трябваше да направи, като така беше и в миналия сезон. И сигурни ли сте ,че той е бил категоричен до края за избора си , а не е съпоставил някои неща. За мен държанието на Валерия пред родителите му беше показателно. За ужас на всички май-май, точно там тя наклони везните, защото пак беше себе си и не направи компромис, това беше оценено от Евгени и си го каза.

Елена, Валерия и която и да е там жена са наясно какво следва влизайки във формата и предаването. Не видях Евгени да е натискал някоя насила и целувал. Дори обратното, всяка се притискаше, отъркваше, качваше крака, сваляше сутиени, заголваше бедра, освен тези в началото излезнали (ама не бяха влезли съвсем във форма и Пам) Какво е излъгал Елена толкова в повече от другите се питам. Че я остави до края да каканиже небивалици и да прави интриги или да провокира непрекъснато Валерия. Аз там бих изпушила и полудяла с такъв дразнител, Вал се сдържаше, ама вена и изпъквала и всички там в глас кудкудякат и нападат, кълват. Грозно, та чак долно беше.

Която и да беше избрал Евгени все щяхте да сте недоволни. Да, нямаше подходящо съвсем момиче за него, ама така е и в живота. Всеки си има някакви трески. Съвършени хора няма. Той избра. Какво сега бил дори некадърен, пудел, не знам какво си...Я, моля ви се. Сякаш някой от нас излиза на сцена, ръкопляскат му на крака, известен е в много държави и го канят, то пък...че чак щели да му пропаднат концертите. Наясно ли сте колко труд е вложил този човек, ама и само с труд не става, трябва си и талант, даровитост.
Моите уважения към Евгени и таланта му.
Ако чете тук (съмнява ме) да не го е грижа за никой. Да не почвам за известни във времето писатели, художници какви са били, как са били приемани , но ...остават във времето, а ние...ще останем в БГ мама.

# 146
Попрочетох малко в инста на Гено. Ужас е. От 100 души коментирали 2-ма положително. Наричат го всякакъв с грозни епитети. Няма почти фенки на Валя всичко е за Елена. И то много мъже го плюят.
Смятам, че тази всенародна "любов" е не толкова против Валя, а заради публичното подвеждане и унижаване на една влюбена жена. Не е човешко да се подиграеш на проявени чувства към теб. И докато имаше минимален процент да бъде оправдан с продукцията, с гостуването си при Цитиридис и с проявата на отрицателно и донякъде надменно отношение към Елена (зад гърба ѝ) го затвърди като злодей. Аз специално се чувствам излъгана и подведена.. очаквах и даже го нарекох веднъж така - космополит, бохем, човек на изкуството, пътувал по света, докосвал се до други култури и велики личности. Няма как да не попиеш нещо от такива срещи и пътувания, пък то.. Оказа се обикновено инфантилно комплексарче с балканския си манталитет 😁

# 147
Много я хранят Валерия в инстаграма й. Една от последните й снимки с коментар към нея.

# 148
Нямало лоша реклама...

По-добре в устата, отколкото в краката, на хората....

И други знам, да ги пиша ли Grinning

# 149
  • Разпиляна във въображението
Попрочетох малко в инста на Гено. Ужас е. От 100 души коментирали 2-ма положително. Наричат го всякакъв с грозни епитети. Няма почти фенки на Валя всичко е за Елена. И то много мъже го плюят.
Смятам, че тази всенародна "любов" е не толкова против Валя, а заради публичното подвеждане и унижаване на една влюбена жена. Не е човешко да се подиграеш на проявени чувства към теб. И докато имаше минимален процент да бъде оправдан с продукцията, с гостуването си при Цитиридис и с проявата на отрицателно и донякъде надменно отношение към Елена (зад гърба ѝ) го затвърди като злодей. Аз специално се чувствам излъгана и подведена.. очаквах и даже го нарекох веднъж така - космополит, бохем, човек на изкуството, пътувал по света, докосвал се до други култури и велики личности. Няма как да не попиеш нещо от такива срещи и пътувания, пък то.. Оказа се обикновено инфантилно комплексарче с балканския си манталитет 😁

Точно затова казвам, че следващия Ерген трябва да премахва влюбените жени, които не го привличат.

Поне грамотно написано, защото Елена какви грешки прави за пет думи.

Общи условия

Активация на акаунт