Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 373
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
На мен ми е интересно... колко от вас, обвиняващите Елена, че е повярвала на Евгени, на нейно място биха били подведени по същия начин? Ей така, представете си - нямате представа какво се случва по време на другите срещи и той как с коя се държи. На вас ви изглежда супер влюбен на моменти и на моменти - дистанциран и ангажиран с други.
Хайде сега, нямала представа как се държи с другите, нали беше на среща с него и Валерия, и колко общи с другите момичета. Нали беше много дълбока и проникновена, много интелигентна и възвишена. Клъвна лесно стръвта, защото както не успя да види реалния ерген, а се влюби с представата си за него, така и не успя да види, че той не изпитва желания към нея, каквито и се щеше да има.
Какво толкова я защитавате Елена и я изкарвате жертва? Сякаш не видяхме всички постоянните й опити да злепостави и дискредитира Валерия, да я накара да изглежда глупава, несериозна, със сбъркан морал и т.н. Просто една натегачка, подмазвачка с претенции без покритие, на каквито всички сме попадали, най-често в среда, където се търси одобрение, например в работата. Ами не са приятни и искрени хора.
Така й изнасяше да се задържи максимално дълго на екран, дори не знам защо, предвид, че и някаква кауза няма или поне идея за своето развитие (освен да хване някой, който да я вкара в обществото, на което тя по право принадлежи).
Противопоставянето щеше да се получи успешно, ако Елена имаше данните да е контрапункт на красавицата, предлагайки интелект. Опроверга самоубеждението си, че превъзхожда другите с всички унижаващи избори, които направи на цената на няколко дни повече във формата.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 08:29 от Tsugumi_

# 256
Какво стана с 40 са новото 20.

# 257
  • София
То не е нужно да се идентифицираш с поведението на Елена като цяло. Може да се идентифицираш с конкретен аспект. Това да си подценявана. Да правиш всичко възможно, а отсреща стена. Да се осмелиш разкриеш чувствата си. Да покажеш слабостта си, да си уязвима пред мъж, към когото имаш чувства. Да се чувстваш несигурна и несподелена. Да рискуваш да ти разбият сърцето. Да не се чувстваш достатъчна - достатъчно добра, достатъчно красива. Да си непредпочетена заради някоя красавица. "Лошите" момичета да не те броят за конкуренция. Всякакви варианти. Елена успя да изгради един много специфичен наратив около себе си, да въплъти едни доста популярни образи и за мен това я направи много "разпознаваема". Друга тема, как точно стана това. Защото сигурно почти всеки може да се разпознае в поне един от горните сценарии, но за мен Елена сама се постави в тях и ги насилваше отвъд естественото им потвърждение или отричане. Което ги превърна в нездравословни сценарии, в които една жена на 30+ не би трябвало да се поставя вече.

# 258
Още едно нереалистично приемане на възрастта, ама в другата крайност.

Какво стана с 40 са новото 20.

# 259
  • софия
Добрутро! Кафе няма, но за сметка на това съм доставила значителни количества ВАЛЕРИан.
 Ако кьорфишеците, че Еленка и Ергенчо са се събрали се окажат истина не знам, не знам. Ей тук давам тежка клетва. Ще стана най-върлата фенка на Валето, ще хейтя Ленчето повече и от Верми и поне месец ще въртя 24/7 песента на Джия.
 Хахах, Елена загуби битката за сърцето на Генча отдавна. Обаче тук още не може да и бъде простено, че въобще се е явила във формата. И възпалява,  все едно изскача от тв екрана постоянно. Сутрешни блокове, централни емисии. Жената си живее живота, радва се на подкрепа от близки и далечни. Монетизира си участието и се наслаждава на любовта. Генчо подготвя концерти, Валето събира смс. Всички са щастливи.

# 260
На 32 не си стар,  не си и млад обаче. По средата е.

# 261
  • София
И според мен той се е колебал между Айлин и Валерия. Затова намесват името на първата в т.нар.обрат, който ние проспахме. Но вяроятно от предаването са решили, че няма да е интересен сблъсък между две моделки и затуй ни сервираха това.

# 262
По средата е няколко годинки по-късно, ако разделим средната продължителност на живота на две.

# 263
СлаБе, и аз се зарадвах, че си живее живота, защото, колкото и да не ми допада това, което видях на екран от нея, наистина мисля, че тя е по-висока летва и заслужава далеч повече.

Но когато на официалното общо парти, се появи с емблематичното полупрозрачно боди и колието, което официално Евгени, иначе ясно, че от продукцията, й подари просто… не говори за нова глава, а за категорична заявка да предизвика конкретна асоциация и то в Ергени. Защото онова си беше техния ‘най’ момент, личен, запомнящ се, само между двамата (макар че аз и затова имам резерви колко беше спонтанен, но то няма отношение в случая). И все едно крещеше на всички останали ‘а, помните ли тази сцена, а, а?!’

Ако ти имаш друг прочит на избора на този тоалет, с удоволствие ще го прочета. Опитах се да го видя като ‘Аз съм над нещата и показвам, че вече толкова съм го преживяла, че мога да покажа най-съкровените си спомени, защото не ми пука’, ама не можах.

И спирам, че стана като ония инстаграм коментар, в който едно момиче беше направило цял психопрофил на Ергени по това с крайчеца на кое око той гледал в десния ляв ъгъл на стаята, докато го снимат с поредната участничка.

Добрутро! Кафе няма, но за сметка на това съм доставила значителни количества ВАЛЕРИан.
 Ако кьорфишеците, че Еленка и Ергенчо са се събрали се окажат истина не знам, не знам. Ей тук давам тежка клетва. Ще стана най-върлата фенка на Валето, ще хейтя Ленчето повече и от Верми и поне месец ще въртя 24/7 песента на Джия.
 Хахах, Елена загуби битката за сърцето на Генча отдавна. Обаче тук още не може да и бъде простено, че въобще се е явила във формата. И възпалява,  все едно изскача от тв екрана постоянно. Сутрешни блокове, централни емисии. Жената си живее живота, радва се на подкрепа от близки и далечни. Монетизира си участието и се наслаждава на любовта. Генчо подготвя концерти, Валето събира смс. Всички са щастливи.

# 264
  • Пловдив
Какво да ги осъвременя, аз съм на 40+ и се имам за млада. Обаче не съм.
Млада бях на 20г. Факт, факт и пак факт.
И лекарите го казват. Grinning
[/q
На мен пък ми казват, че съм направо като на 25, а съм на 40+. И изобщо не се чувствам слаба светлина стара, мога да превзема света.

# 265
Ако 40 НЕ е новото 20, както и всъщност е правилно, то и 32 НЕ е 40, Както и Валерия, на 25, не е на 20 вече- да сме коректни в това отношение.
Казвам го, защото е нелепо Елена на 32 да не е млада, а Валерия на 25 да е все крехка  😆 (много се смея като някой я употреби тая дума, признавам, представям си пържола )и твърде млада, при положение, че това са само 7 години разлика. Определено имат значение за връзки, така е, цялостно- погледнато,  въобще не е толкова голяма разликата, за да едната да е в диапазона крехка и твърде млада, а другата- вече не млада. 🤣

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 09:10 от Анонимен

# 266
ОК, невръстна е още Ленчето.

# 267
Kъде се вижда тази прословута целувка по устата между Гено и майка му?
Туко-що си пуснах трейлъра за сезона от първия епизод, не я видях?
Междудругото ми направи впечатление, че в него кадри между Валерия и Евгени изобщо няма Grinning

# 268
Ох, тук вече става трагикомично Joy На 32 човек не бил млад, ама на 25 е невменяем от младост. То между 25 и 32 направо еволюционен скок се получава Joy

# 269
  • софия
onlineweekend, хич не ми е неочаквано от нея. Тя си редува блясък и глупост още от самото предаване. Подозирам, че носове е натривала,  но не съм и в главата. И това със съобщението към Генчо, също го определям за тъпотия. Той се присмива в лицето,  аз ще му благодаря,  няма начин. Елена не е светица. Просто в моите очи я виждам, че е продължила напред. А дали е така, само тя си знае. Когато мине шумът ще си проличи при всички.  Сега първо,  че още ги разнасят,  като панаирджийски мечки по студията.  Финалът го изживяха и на екран съвсем скоро. След забраната да се събират преминаха и през партито на което се сбутаха след формата. Подозирам, че всичко им се е върнало отново с трясък и гръм. Ще отмине и това и ще видим за какво иде реч.

Общи условия

Активация на акаунт