Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 381
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 270
Бая жени са били в обувките на Елена и си имат по една хубава Валерия и по един лош Евгени в миналото.Grinning
Популярният израз не е ли с "хубавата Елена"? Joy

"хубава Валерия" особено в контекста на това предаване ми звучи някакси, как да се изразя ... странно Smiley

На "един лош Евгени" още се смея, как може едно рошаво сладко същество да е лошо?
Нормално е човек като се връща към тези травми да отключва такива емоции.
Не знам колко е нормално, но ще ти се доверя, защото усещам, че говориш от някакъв личен опит Smirk
Аз разбирам и им съчувствам.
Много мило Flowers Rose

# 271
Ох, тук вече става трагикомично Joy На 32 човек не бил млад, ама на 25 е невменяем от младост. То между 25 и 32 направо еволюционен скок се получава Joy
Съгласна съм. Във формата видяхме участници на по-млада възраст, демонстриращи повече зрялост от тези, които даваха по-сериозни заявки и претенции. Wink

# 272
  • София
Как ще са заедно Елена и Генчо. Дори и децата виждаха, че в предаването на моменти не можеше да скрие липсата на всякакво физическо привличане към нея. След шоуто пък, когато вече нямаше в ухото си слушалка и не трябваше да слуша сценаристите, при Цитиридис показа направо неприязън към нея. Ей, голям зор Елена все пак да гепи маестрото абсолют. Няма да стане. Не е в категорията на жените, които харесва и дано най-накрая асертивната и  сензитивната й глава го е схванала.

# 273
Ох, не, че нещо, но Евгени свали малко това светло джогърче от тялото си. В Бургас с него, при онази с парфюмите с него, при Ваня Щерева с него, както и във Варна на театъра, на Витошка с него. Сложи едни дънки най-сетне или друго.
Я в предаването, какъв беше накипрен! 📽️

# 274
Ох, не, че нещо, но Евгени свали малко това светло джогърче от тялото си. В Бургас с него, при онази с парфюмите с него, при Ваня Щерева с него, както и във Варна на театъра, на Витошка с него. Сложи едни дънки най-сетне или друго.
Я в предаването, какъв беше накипрен! 📽️

И кой е този така хвален и омагьосващ парфюм в крайна сметка?

# 275
  • София
Ако Елена наистина е продължила напред, значи феновете не й правя услуга като човъркат темата, третират я като прелъстена, употребена и изоставена, и изливат народния гняв срещу всечки, който е бил пречка за различно развитие (жокер, Валерия не е, защото ако Евгения я беше харесал, Валерия нямаше как да го спре да е с нея).

Между другото, мислех си, че Валерия е била предизвестен победител, пък сега се оказва резервата на Айлин. Последно?

# 276
Ох, тук вече става трагикомично Joy На 32 човек не бил млад, ама на 25 е невменяем от младост. То между 25 и 32 направо еволюционен скок се получава Joy

За еволюция едва ли някой е говорил, освен теб.
Но с всяка декада, която се прибавя към годинките, да ти кажа...си се усеща някак драстично ...

# 277
Клипът на песента е супер гнусен и пошъл, и да гадно е, че ще го гледат и деца. Не е лесно отвсякъде да те залива помия и да трябва да обясниш на децата си защо всичко, което масово се харесва не става. Доста долнопробна чалга. На Валерия не й отива такъв тежък грим, дори при Цитиридис беше повече и прическата странна.

# 278
Хахах, Елена загуби битката за сърцето на Генча отдавна. Обаче тук още не може да и бъде простено, че въобще се е явила във формата. И възпалява,  все едно изскача от тв екрана постоянно. Сутрешни блокове, централни емисии. Жената си живее живота, радва се на подкрепа от близки и далечни. Монетизира си участието и се наслаждава на любовта. Генчо подготвя концерти, Валето събира смс. Всички са щастливи.
Ама къде я виждате, аз само в петъчния Цикатридина.
И реклами с Валерия отвсякъде. Даже ми стана малко жал, че Елена нищо не монетизира, тук-там някоя покана да посети Пазарджик примерно.

# 279
Абе аз съм над 40, чак толкова драстично не съм се променила. И на 25 също не бях малоумна, че да не мога да си овладея тона, да се влияя от приятелки и да се запъвам като магаре на мост да стане моето, без дори да изслушам човека отсреща. Ако говорим за разлика между 17 и 32, вече съм съгласна, там може да се усети.

# 280
Ама то и за усещания никой не говори, освен Вас, но продължава да се мъкне тая безсмислена тема вече трета страница. А безсмислена, защото за разлика от останалите неща, които се обсъждат, това не е въпрос на лично усещане, а на реално съществуващи възрастови категории, които, за Ваша изненада, не са ги определили според Вашите виждания.

Чудесно е, че се чувствате млада на 40, искрено го казвам. Но разбирането Ви, че това не би трябвало иначе да е така, защото според Вас младостта свършва на 30, си е лично Ваша работа, не факт.

Spiritlight е напълно права. Получава се абсурдно, ако се насложат всички лични усещания, представени като факти.

За еволюция едва ли някой е говорил, освен теб.
Но с всяка декада, която се прибавя към годинките, да ти кажа...си се усеща някак драстично ...

# 281
И кой е този така хвален и омагьосващ парфюм в крайна сметка?
Фаренхайт, Диор - има го споменат по-назад.

# 282
Клипът към това невероятно творчество на Гергана е направо потрес и за моята широкоскроена личност.
Валерия изобщо не й отива да е в такава роля докато на Айлин си й идва отвътре лекото поведение.
При първата ми липсва всякаква сексапилност докато при втората определено я има, а тези чалга клипове точно това търсят налЕ..
Чудя се мама Светла как е реагирала на видяното и как под ягодите са пропуснали да включат и Бъди в клипа?
Преди доста години Андреа и Ни Ло избухнаха с такива "страстни" целувки помежду си в клип на Андреата и парчето набра страхотна популярност. Все си мисля, че са взаимствали от тях, но оттогава досега чалга окото се нагледа и наслуша на какво ли не та да пожънат успех се съмнявам.
Певческите данни на ДжиЯ няма и да ги коментирам.

# 283
Ако 40 НЕ е новото 20, както и всъщност е правилно, то и 32 НЕ е 40, Както и Валерия, на 25, не е на 20 вече- да сме коректни в това отношение.
Казвам го, защото е нелепо Елена на 32 да не е млада, а Валерия на 25 да е все крехка  😆 (много се смея като някой я употреби тая дума, признавам, представям си пържола )и твърде млада, при положение, че това са само 7 години разлика. Определено имат значение за връзки, така е, цялостно- погледнато,  въобще не е толкова голяма разликата, за да едната да е в диапазона крехка и твърде млада, а другата- вече не млада. 🤣
Нека уточним. Валерия мисля е най-много на 24 и дори не съм сигурна в това, а не на 23 примерно.
Елена стана на 33 в предаването, там няма спор, един набор с Евгени се оказаха.
Това са 9-10г разлика и то най-развиващите се и важни за един човек по отношение-кариера, връзки, устойчивост, подреждане на живота (купуване на жилище, създаване на семейство, деца и т.н.) Не е възрастна Елена, но да я сравняваме с едно момиче с 10г разлика малко-много..не е точно, особено в житейски път изживян. Отделно са набори с Евгени, а той вероятно иска поне да се чувства по-голям, водещият в една връзка. В разговорите между двамата виждам доминиране на Елена, както и в къщата даваща уклон на теми, разговори и изискваща отговори, после коментираща как на нея е удобно и т.н. Това го помня и отчитам.
Просто след 30г трябва да си по-узрял се предполага, да си се наживял повечко, да имаш опит дори и горчив, да те е брулил повече живота, да си натрупал знания, развил кариера, да си имал повече връзки (ако не си обвързан бил) Това е опит и е плюс за Елена. Тя не е стара, но е опитна сравнено с Валерия в живота. Валето има характер, има позиция, има отношение, но няма опит с хората, особено с мъжете. Елена има.

# 284
Искам една анкета "коя бихте избрали за Евгени" и да се гласува за всички участнички, да видим бг мама коя булка ще му избере.
Мене ми е любопитно свекървата от така представените участнички, коя щеше да му избере. Меган?
Най-смотаната, че да не е поредната, по която мъжът й се заглежда. Ясна е работата, че той не се поддържа заради нея Wink Мисля, че тя хареса Елена, може би Мис Габи също щеше да хареса. Мегън е мила, но хубавка, няма да мине през цедката на комплексите й.

Общи условия

Активация на акаунт