Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 388
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 285
Да, да христовата възраст е най-лошото, което може да му се случи на човек. Чудя се къде си беше забравила бастуна Елена. Joy
Тази пък Джия(що за име) изобщо защо се споменава. С пошъл външен вид, посредствено мислене и изказ. Цялото ѝ представяне беше безлично. Единствено като някаква кръпка и опашка на двете красавици. Май и затова се беше залепила за тях. Даже вече не смятам да се хабя да пиша за нея. 😁

# 286
fanfanito, ами не, не сте права. Валерия след точно няколко дни, не знам дали беше на 25 май даже, става на 25 години, така че не е на 23. Все пак не са 10 години разлика. Толкова близо до 30 е Валерия вече, колкото до 20, за да говорим за липса на опит и прочие.  За натрупания опит с годините, да, така е, но не е оправдание за всичко, при положение, че една Мони, която наистина беше по-млада , се държеше доста по- зряло отколкото Валерия например. Тоест, си е до човека, за Мони никога няма да кажа, че е крехка например. Ще е обидно. Wink

# 287
Нека уточним. Валерия мисля е най-много на 24 и дори не съм сигурна в това, а не на 23 примерно.
Елена стана на 33 в предаването, там няма спор, един набор с Евгени се оказаха.

Елена стана на 32 в предаването, а Валерия е родена 1998 - тази година е или ще е на 25.

# 288
  • софия
Хахах, Елена загуби битката за сърцето на Генча отдавна. Обаче тук още не може да и бъде простено, че въобще се е явила във формата. И възпалява,  все едно изскача от тв екрана постоянно. Сутрешни блокове, централни емисии. Жената си живее живота, радва се на подкрепа от близки и далечни. Монетизира си участието и се наслаждава на любовта. Генчо подготвя концерти, Валето събира смс. Всички са щастливи.
Ама къде я виждате, аз само в петъчния Цикатридина.
И реклами с Валерия отвсякъде. Даже ми стана малко жал, че Елена нищо не монетизира, тук-там някоя покана да посети Пазарджик примерно.
Хайде, освен да се цитираме, за разнообразие и да се четем.😀

# 289
Според мен това идва от личния й житейски път/избор, защото Айлин например е няколко години по-малка от Валерия, а има завиден опит в комуникацията с мъжете. Джия пък например е по-близо до годините на Елена, но като мислене, поведение и интереси, се доближава повече до другите две. В тази възраст десет години не са толкова много и не те са определящите (което не значи, че нямат значение, а именно това - не са определящи) за характера.

Скрит текст:

Ако 40 НЕ е новото 20, както и всъщност е правилно, то и 32 НЕ е 40, Както и Валерия, на 25, не е на 20 вече- да сме коректни в това отношение.
Казвам го, защото е нелепо Елена на 32 да не е млада, а Валерия на 25 да е все крехка  😆 (много се смея като някой я употреби тая дума, признавам, представям си пържола )и твърде млада, при положение, че това са само 7 години разлика. Определено имат значение за връзки, така е, цялостно- погледнато,  въобще не е толкова голяма разликата, за да едната да е в диапазона крехка и твърде млада, а другата- вече не млада. 🤣
Нека уточним. Валерия мисля е най-много на 24 и дори не съм сигурна в това, а не на 23 примерно.
Елена стана на 33 в предаването, там няма спор, един набор с Евгени се оказаха.
Това са 9-10г разлика и то най-развиващите се и важни за един човек по отношение-кариера, връзки, устойчивост, подреждане на живота (купуване на жилище, създаване на семейство, деца и т.н.) Не е възрастна Елена, но да я сравняваме с едно момиче с 10г разлика малко-много..не е точно, особено в житейски път изживян. Отделно са набори с Евгени, а той вероятно иска поне да се чувства по-голям, водещият в една връзка. В разговорите между двамата виждам доминиране на Елена, както и в къщата даваща уклон на теми, разговори и изискваща отговори, после коментираща как на нея е удобно и т.н. Това го помня и отчитам.
Просто след 30г трябва да си по-узрял се предполага, да си се наживял повечко, да имаш опит дори и горчив, да те е брулил повече живота, да си натрупал знания, развил кариера, да си имал повече връзки (ако не си обвързан бил) Това е опит и е плюс за Елена. Тя не е стара, но е опитна сравнено с Валерия в живота.

Валето има характер, има позиция, има отношение, но няма опит с хората, особено с мъжете. Елена има.

# 290
  • Варна
Ако Елена наистина е продължила напред, значи феновете не й правя услуга като човъркат темата, третират я като прелъстена, употребена и изоставена, и изливат народния гняв срещу всечки, който е бил пречка за различно развитие (жокер, Валерия не е, защото ако Евгения я беше харесал, Валерия нямаше как да го спре да е с нея).

Така е. Истинските фенове на Елена не човъркат. Ето например Ноли и думичка не е казала.
Хейта към Генчо не е  само заради Елена

# 291
Не съм им гледала датите и годините си признавам точно кои са. Но и така да е са 8г разлика точно, което никак не е малко за оформяне на човек и развитие.

Мен лично Елена не ме притеснява как ще го преживее и чувства. Тя има потенциала да се справи, има опита, силен характер е, отделно както чета тук и пишете за ФБ, ИГ и т.н. си има достатъчно фенове и подкрепящи я.
Притеснението ми е за Валерия и то сериозно.
Това момиче наистина е като отворена книга и вярвам, че до сега не е имала много връзки, не е живяла с партньор, не е излизала много, интереси и отдаденост са били за каузата и моделството и. Сега е разпознаваема, обсъждана и подозирам (сигурна) използвана. Клипът на Джия, ходенето с Айлин и първата ме притеснява. Тя не е човек живеещ нощен живот. Да, посещавала ги е, млад човек е, но не е като другите две, няма техните ценности, няма техният опит, честна и открита е. Силно ме притеснява, че тези двете ще я използват за лице (както и става вече) да пробият, да бъдат забелязани и ще я повлекат към дъното.
Дано Евгени има наистина някакви сериозни намерения към Валерия . За Елена съм сигурна няма как да е с нея или да я преоткрие. Но, ако се е разколебал, ако е решил да не се обвързва и изобщо да се разделят , то трябва семейството на Валерия да се намеси. Каквато е твърдоглава обаче и всичко за приятелите си прави, не знам, не знам.... Валерия е в опасност за мен, не Елена и душевното и спокойствие.

# 292
Айлин не е няколко години по- млада от Валерия. На 24 е, а Валерия в момента ще направи 25. Издребнявам с детайлите, защото не е ок възрастта да е приятел за едни, а оръжие за други като не се позиционира точно. Не визирам Вашия пост, той не беше нападателен, а предни такива. Единствената около 20 годишна, която можеше да е твърде зелена, беше Мони. Но тя е далеч от този образ. Wink
Аа, да и Габи.. 😆, но там е друго.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 10:14 от Анонимен

# 293
Здравейте, дами и господа,
Пак сте изписали темата, че и нова има, за която благодаря!
Изгледах участието на Валерия и Евгени при Цитиридис, както и интервюто му с Елена и Мика. Ето малко впечатления от мен:
Валерия и Евгени не ми харесаха, тя беше някак дистанцирана, а той дипломатичен. Кучето няма да го коментирам, и аз имам кучета, но това беше излишен акцент, според мен.
Не ми харесаха нито Елена (която уж беше заровила томахавката или поне така изглеждаше), нито Мика (високопарни изказвания и самочувствие и отново гримирана, облечена, фризирана ужасно).
После  гледах Валерия и Евгени в някакво уикенд-предаване, едно и също говореха - по калъп.
Ами, не от мен... за всички!
Ще чакам новия "Ерген" и дано са си научили уроците и продукция, и участници, и водещи, и половинки на водещи!

# 294
Така е, правилно. Чудех се дали да не напиша 1-2, но не ми се ровеше да проверявам колко са ми точни спомените. Така или иначе, самият факт, че няколко пъти вече се бъркат годините на всички замесени, е достатъчно показателен колко релевантно е ЕГН-то в този период.

Айлин не е няколко години по- млада от Валерия. На 24 е, а Валерия в момента ще направи 25.

# 295
  • София
Някой ако за 10 години не е мръднал изобщо (в отношение зрялост), това просто не говори добре за него.

Иначе Генчо ясно, че не е най-добрият човек, но какво точно трябваше да направи с Елена? Няма как да я избере, щом не я харесва. И да я изгони щеше да има недоволни, но едва ли е имал и много избор. Ако се беше държал зле и студено, пак щеше да е мразен. За съжаление, в тази ситуация има сериозен конфликт на интереси между него, Елена и продукцията, и всеки влияе на решенията на другия. В крайна сметка, според мен трябва да се приеме, че Елена е изживяла едни приятни мигове с този човек, но не им се е получло и толкова. И друг път да се остави да бъде търсена и желана, а не тя да търси чуждото желание и да се опитва да се огъне на 100 страни за да го заслужи.

# 296
Ако Елена наистина е продължила напред, значи феновете не й правя услуга като човъркат темата, третират я като прелъстена, употребена и изоставена, и изливат народния гняв срещу всечки, който е бил пречка за различно развитие (жокер, Валерия не е, защото ако Евгения я беше харесал, Валерия нямаше как да го спре да е с нея).

Така е. Истинските фенове на Елена не човъркат. Ето например Ноли и думичка не е казала.
Хейта към Генчо не е  само заради Елена
Може и да има нещо вярно. Аз, например, съм още тук не защото съм чак такъв фен на Елена, а защото не мога са се примиря с това, че я употребиха да им избута сезона, а накрая Генчо я отхвърли по такъв унизителен начин, че и продължава!

# 297
От това, което гледах по телевизията, стигам до извода, че Елена не е била влюбена в Евгени.
Нейната игра беше стратегическа. Много мислене с ходове напред, както тя си каза. Борбата й не беше за Евгени, а за оставане докрай.
Поведението й не беше на влюбена, ранима жена. Това си личеше в отношението й с другите моми. Когато една жена е влюбена си личи. Изглежда щастлива, усмихната е, сияе. Това не видях при Елена. Все намръщена беше, стиснала устни, готова за конфликти с Валерия, която по никакъв начин не я предизвикваше. Валерия си седеше меланхолично-заспала на диванчето.
Оказа се, че Елена много се е подготвяла за шоуто. Изградили са стратегия с Камелия, вероятно.
Ясно е, че за да си печеливш в едно риалити трябва да се отличиш, да изпъкнеш сред останалите. И единственият начин Елена да изпъкне сред 24 жени, е да е различна, провокативна, нестандартна и дразнеща.
Според мен, успя. С най-много синхрони стигна до второто място.
Но наистина не мога да повярвам, че това мазнене и преклонение, което демонстрираше към Евгени е истинско. Не вярвам, че е била толкова заблудена, и че нито веднъж чувството й за достойнство и гордост не проговори.
Целта й беше да спечели ''Ергенът'', а Евгени е бонус към печалбата. Убедихме се,  че да спечелиш в "Ергенът'' нищо не значи и с нищо не те задължава за в бъдеще. Справка - Капитонова и Виктор. А може би, Валерия и Евгени.

# 298
Една (непотвърдена) клюка от предния сезон. Според мой познат, който има общ приятел с един от продуцентите, имали проблеми с Виктор. Човекът тайно се промъквал в имението да прави секс Joy Не знам с коя и колко пъти, но мълвата гласи, че е успял. 

Разбира се, може да са пълни измислици, няма как да знам.

# 299
  • софия
Една (непотвърдена) клюка от предния сезон. Според мой познат, който има общ приятел с един от продуцентите, имали проблеми с Виктор. Човекът тайно се промъквал в имението да прави секс Joy Не знам с коя и колко пъти, но мълвата гласи, че е успял. 

Разбира се, може да са пълни измислици, няма как да знам.
На него поне му е било по лесно да прескача дуварите. 😀😀😀
 Генчака с тез исполински размери бая трябва да е драскал по стените. Освен, ако Наум не го е повдигал. Ох, не мога да спра да се смея. Направо си го изпрожектирах.😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт