Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 502
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 6 045
  • # супернатурална #
Ее, поне имаме напредък, вече са "двойка", а не преструаащи се по договор.
На мен и Елена ми е  интересна, даде заявка за последеащи гафове. Двойката ми е интересна повече, но аз чак гафове не вуждам, но си ги харесеам и може да съм пристрастна. Ако Елена се беше пуснала така, нямаше да съм толкоеа благосклонна 😁 Не мога да реша за себе си, дали защото не я харесвам, или защото под 30 не е като над 30.

# 6 046
Защото на никого не му подхожда да се прави на нещо, което не е. Например на модел.
Иначе всичко си е у ред на жената поезия: и възрастта, и телосложението. Жалко само че се изгуби интереса към “най-интересната” участничка. На мен ми е по-интересна от Валерия, най-малкото защото Елена полага целенасочени усилия да привлича внимание. Валката тук-там пусне някое стори за дмс-и. Аз пускам дмс-и и вече не ми е интересно това. Другото е, че си слага къси рокли по неподходящи поводи. Еми за мен не е точно интересно.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 12:06 от Танчитка

# 6 047
Да, аз загубих интерес към Елена, доколкото тя вече няма връзка с предаването.
Чак ми е чудно няколко човека тук какво още намират в нея, за да я споменават на всяка страница в темата.
А Валерия и Евгени са ми интересни. Двойките са по-интересни, има динамика на отношенията, хората ги забелязват повече и са по-склонни да пишат за тях.
Освен това тези двамата правят много гафове, а аз съм тук за развлечение все пак. Сериозните теми ги обсъждам на друго място.
Сегашните гащи са ми по-интересни от претопленото двумесечно барбекю, мисля че е нормално.
Но който иска стара манджа, негово право е да я носи на масата когато му е угодно. Wink
Драги съфорумки, особено плевенчанки и пловдивчанки, аз лично ще се радвам и ще съм благодарна на малките "клюки" за двойката. Flowers Rose  Моля, не спирайте да ги споделяте с нас. Heart
Подкрепям виртуално, в контекста на темата "загубилата" не е интересна. Всъщност краят е перфектен, от където и да го погледнеш. Евгени избра мъдро Grin с никоя друга нямаше да има такава забава след финала. От всичко май най ми харесва изказа на победителката, когато камери не са насочени към нея. Или когато по навик си мисли, че ще има само картинка без звук. Мъдро са решили преподавателите в НАТФИЗ. Ааааа не, пропуснах, и неподражаемият и стил е страшно забавен. Една дума само - класа. Браво, Евгени!

Евгени е маестро абсолют и не се занимава с битовизми.
Сега ще сещам колко ми беше смешен епизода с на Елена рождения ден: завел я той да ѝ прави барбекю, ама понеже той самият не яде месо, препича едни зеленчуци, а тя се радва 😂😂😂

Смехът е хубаво нещо! Много се радвам на хора, които умеят да се забавляват. Респект, с Лъвицата и винаги толкова хубаво пишете. И аргументирано! Само заради вас чета темата.

П.С. Извинявам се, щях да пропусна Alucard и Краули, крайно неуважително от моя страна.

# 6 048
Защото на никого не му подхожда да се прави на нещо, което не е. Например на модел.
На мен пък ми е интересно как се определя кой е истински модел и кой само се прави на модел, пък не е?
Сертификати ли има, с този талант ли се раждаш, нещо специално ли е?
За мен нещата са прости - някой ти е платил да се снимаш или да показваш нещо на модни ревюта, значи си модел.
И Валерия, и Елена в този смисъл са модели. Снимат се в реклами срещу заплащане.
Така че не разбирам за какво говориш.
Иначе и на мен ми е интересно нещо ново за всяко момиче, макар и не колкото за двойката, но гледам че не показвате нови неща за Елена, предъвкват се стари, само подпитвате и чакате наготово някой да ви пусне нещо от нейния инстаграм, това за мен не е интерес.

# 6 049
То в днешно време всеки може да бъде модел в инстаграм. И все пак, не баш.
Ако на някого му се занимава може да прочете назад колко тъпи съм отваряла темата за жената-поезия и новите ѝ изяви, в това число и бюлетини. По-голям интерес лично аз не мога да засвидетелствам.

# 6 050
Тази така подходяща рокля за кръщене, разбира се, че не е евтина как, нито къса, нито с открити рамене...?
https://bg.factcool.com/product/2066190
 Това даже е ,,коктейлна рокля"! Ами,че тя цели 83 см. Ама хайде, който не разбира от рокли да облича бански направо за кръщенета...Даже може да се топва в казана със светената водица!

# 6 051
  • софия

Ето ви една чудна Мика от вчерашния Еньовден.
 Изчетох ви чинно и ще обобщя, какво разбрах. Вялка дъ фърст, защото е млада, красива и моделка може да си развява най-милото из църкви, главни и инстаграми.
 Ленка, защото е грохнала старица няма право да рекламира бански по бански на яхта, защото само се прави на моделка.  Освен това, за да си интересен в днешно време трябва да скачаш от изцепка на изцепка, да се отнасяш зле с околните и да не се замисляш. 😀
 Ех, Телесна, Телесна, закъсахме го в мирно време.😀😀😀

# 6 052
Някой изобщо чете ли caption-ите към постовете на Елена. Щото в тоя с банския има част, в която обяснява, че приятелството е коренът, който държи короната изправена. Споменавам го понеже беше станало дума за корони и кралички. Аз лично тази метафора за корен и корона не я разбирам много, твърде ми е “дълбока”.
Днешният бюлетин на Елена ме натъжи малко.

# 6 053
  • София
Танчи, браво на теб, аз Елена не мога да си я причиня. Още докато течеше Ергена се пробвах да прочета няколко от нейните произведения, но ми стана зле след няколко изречения. Последното, което си причиних беше рекламата на Фашън дейс... Не я бива за модел, а и гледаше леко налудно на интервюто. Интересно ми е дали ще се задържи, Капитонова още е лице на Абаут ю.

# 6 054
Ми като ще гледам снимки викам поне да си дам зор да прочета, щото жената-поезия винаги си пише по нещо. Прочетох, ама не разбрах, мой проблем.
Вие как мислите, Елена дали си дели хонорарите с Камелия, която често участва в нейните моделски начинания?

# 6 055

Ето ви една чудна Мика от вчерашния Еньовден.
 Изчетох ви чинно и ще обобщя, какво разбрах. Вялка дъ фърст, защото е млада, красива и моделка може да си развява най-милото из църкви, главни и инстаграми.
 Ленка, защото е грохнала старица няма право да рекламира бански по бански на яхта, защото само се прави на моделка.  Освен това, за да си интересен в днешно време трябва да скачаш от изцепка на изцепка, да се отнасяш зле с околните и да не се замисляш. 😀
 Ех, Телесна, Телесна, закъсахме го в мирно време.😀😀😀
Ето това облекло е подходящо за кръщене. 😁

# 6 056
Ергенките са налазили родното Черноморие и в частност неговите барове и чалготеки. Най-активни са комбината Поли и Боряна.
Пам е в Гърция и яко е подпукала темата за хранителните добавки за отслабване. Хубава кауза на фона на това как новоизлюпените инфлуенсърки рекламират каквото им се подаде.

# 6 057
  • софия
Някъде качени ли са снимки от ритуала в църквата?

# 6 058
  • # супернатурална #
Това е доказателство, че така, както Елена може да се изложи сама, никой друг не може да го направи.

# 6 059
Мама Иви,
Не съм обобщила за всички младежи, а съм написала мнозинството. Има разлика.
Тя и Валерия ходи на театър и няколко години е била в театрална школа в Плевен. Не е била само на концертите на Евгени.  Тук иронията не е точно в целта.

Общи условия

Активация на акаунт