Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 788
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 7 965
Виктор май само на пръв поглед беше по-уважителен към момите от Гени. А действителността е много по-различна от показаното по тивито. Simple Smile
Е, Венета подобаващо я е уважил. 🤭

# 7 966
Joy Joy Joy Така е. Той явно и към други е имал мераци за уважаване след шоуто, ама ядец, какво да се прави. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 7 967
  • България
Подкастът на двете дами ме засмя, защото ми е доста самодейност, въпреки чуждици, които са доста излишни и дразнят, но вече разсмиват.
Да, както се спомена в пост 8012 малко са излишни прекалените коментарии.
Явно, таргетът е много младата публика, която не знае нищо за споменатите люде, които, въпреки, че са от балканскя полуостров са много известни извън него, особено големият корабен магнат Онасис, Аркан от войната в бивша Югославия, а Цеца се слуша във всички чалготеки и не само.
Подкастът винаги започва като самодейност, докато не наберат опит и не си отворят студио.
За Онасис бях чувала заради Джаки Онасис. Цеца я знаех като чалга певица и не подозирах, че е била омъжена отдавна за мафиота-сръбски нацист и рецидивист Аркан.

# 7 968
Подкаста го слушам отдавна. Концепцията за балкански истории според мен е много оригинална. Прекаляват с лиготиите и епизодите са много на рядко. От историите ми е интересна само за Онасис. Въпреки критиките ми се надявам да се задържи подкаста.

# 7 969
  • софия
И три да пуснеш в тая жега, пак ще е малко. Аз, кат една екзалтирана фенка, реших да си заслужа титлата и се разрових. Не помня с кой коментирахме тези дни, но Ленка е била на 22, когато е отишла да живее в Берлин. Справка Надкаст за търсещите доказателства. След този и период е пообиколила и други градове в Европата,  на 28мата си годишнина е била в Индия, после идва периодът на малката стопанка на селската къща.
 Днес съм почиваща,  освен да започна и подкаста. Ще се доверя на Танчитка. Мисля, че пробвах преди време епизод за Людмила Живкова, но заспах, че все по нощите ги пускам.

# 7 970
Людмила от сезон 1 в "Стани богат".Майка и участва-да не си помислите,че тя...

# 7 971
Повторение е епизодът Стани богат.

# 7 972
Аз междудругото все се каня да напиша, че Виктор ще излезе скритата лимонка от ергенчетата, а Евгени си е съвсем добре. Той поне наистина е отишъл да си намери половинка. Сега, престъпничка или не, друг въпрос, но са заедно и до днес, което все пак е целта на шоуто.
Тя и Александра точно това каза - Евгени е бил в шоуто наистина за любов, а Виктор - не. Simple Smile И добави с усмивка, че ако е бил в шоуто за любов, е щял да я има, защото тя е била с отворено сърце, но явно той не е бил...
А като си спомня колко се надявахме да се получи нещо между тях в реала, пък какви форумни/Радини/Алисини вълнения бяха дали ще се съберат след онази среща малко след края на излъчването, мани-мани, какъв наивитет! Joy

# 7 973
  • България
Мен първи сезон не ме грабна колкото втори, не ме беше яд за Виктор и Александра, защото Виктор си заслужи да си остане сам. Било каквото било.

# 7 974
Не съм гледала сезон 1, но Сашка в Къщата на инфлуенсърите така се представя, че не ми изглежда загуба за Виктор като я изпуснал.

# 7 975
Не съм гледала сезон 1, но Сашка в Къщата на инфлуенсърите така се представя, че не ми изглежда загуба за Виктор като я изпуснал.
Това, което ни показаха от нея в сезон 1, беше много различно от това, което виждаме сега в Инфлуенсърите. Simple Smile

# 7 976
Изгледах и аз, това което беше спуснато тук от Къщата, ми не беше добре, Александра просто трябваше да си остане до"Ергенът".

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 19:36 от akksy

# 7 977
  • софия
Следя къщата и искам да ви кажа, че почти съжалих Капитонова. Ако и там така е намилала и подскачала, направо се чудя как са издържали останалите. Явно добре са я монтирали в сезон едно. А момичетата в под над и други касти говореха точно за подобно поведение. Не, че и те бяха цветя за мирисане.
 В края на краищата времето показва лицата на всички.

# 7 978
Това е положението, клише -  ма вярно за всички участници и сезони: "Човек, каквото си направи, друг никой не може да му го сътвори", перифразирам малко😉

# 7 979
Никак не харесвах Сашка в сезон 1, което не пречеше искрено да ѝ съчувствам за тормоза от някои други. Както и да ѝ се възхитя за върнатата роза.
Иначе в общи линии ми лазеше по нервите, единствената причина да се радвам, че поостана повече е химията им с Витя.

Между другото може ли да ограничим грозните определения до участничките в предаването? Каквито и заключение да си направил всеки за себе си, гледайки профила на приятелката на Валерия, чак да се пише, че е дъно ми се вижда прекален хейт за човек, който няма нищо общо. Или пък си го заслужи с гостуването в последния епизод, където в общи линии кимаше одобрително?

Общи условия

Активация на акаунт