Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 796
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 7 950
Никаква "неприятна процедура" няма да си навлекат родителите, а ще ги пратят на психолози и обучения, както и детето, което е редно. Искам всички в казуса да си научат урока - Валето да плати глоба или каквото там е предвидено, а родителите да се научат да си гледат детето. Не всичко да се замита под килима.

# 7 951
  • София
Аз честно казано на детето му прощавам. Хората вършат всякакви глупости на всякаква възрасти, едно дете няма да виня. Бих разпитала родителите, разбира се, защото освен детската глупост, която не е задължително да е в следствие на лошо възпитание, социалните мрежи са риск и едно дете трябва да е научено да не прави определени неща в Интеренет, защото рискува да се натресе на всякакви опасности. Освен родителите му, другият възрастен в ситуацията е Валерия, която е реагирала първосигнално и изглежда без мисъл до какви последствия могат да доведат действията й за детето. За това тя носи вина и нека си носи и последствията. Гневът й донякъде е разбираем, но начинът, по когото е решила да "вземе мерки", не е адекватен.

Фрики, ей я мама. За татко не мога да си залагам главата,  много слаботелесен. 😀

На мен не ми прилича на мама Светла това, жената изглежда по-млада. Може би са на морето с приятелска двойка?

# 7 952
  • софия
Фрики, ето няколко дена преди това, пак същата комбинация. Мама, малкото Ети и двойката.

# 7 953
Фрики, ето няколко дена преди това, пак същата комбинация. Мама, малкото Ети и двойката.

СлаБе, тази гопожа действително прилича на мама, но другата жена - не, по-млада е. Етито не го знам и без това, та ми е безразлично. Ама и мамчето как е скръстила ръчичките... Ех, добре, че имам разбрана свекърва. Нещо се цупи тези дни, ама ще й мине, а на мама Светла не знам...

# 7 954
  • софия

Даже е със същите очила от предаването. Спирам. Достатъчно доказателства вкарах.😀

# 7 955
  • София
За съжаление, някои уроци се учат по трудния начин. И за детето, и за родителите ще е урок това. Интернет не е безопасно място за никого да си развява снимките и родителите трябва да научат на това детето си. Аз се надявам името му и кадъра, който аз пропуснах, да не се разпространява повече и да не станат известни на други деца в училището му, например. Въпреки, че в днешно време, кой знае, може и като подвиг да се приеме. Разбира се, нищо от това не извинява глупавата псотъпка на Валерия. Но ще се радвам за детето да не последва някакъв тип тормоз. Затова се и надявам тази история да затихне по-бързо.

# 7 956
  • Street of Dreams
Не вярвам да се приеме като подвиг. Малкият сигурно е толкова травмиран, че в бъдеще не само в нета, ами и на живо може да не иска да "се покаже". Дори и сега да не го е осъзнал, предстои му трудно тийнейджърство сред други деца на интернета, които рано или късно все ще попаднат на някой скрийншот на въпросното стори. Не ми се мисли какво го чака в училище, пък и след това и как ще му се отрази на психиката и ако няма късмет - на целия живот, заради една детска тъпотия. Твърде тежко го наказа Валерия.

# 7 957
Постъпката на Валерия е потресаващо гадна. Даже не си правя труда да се включвам в коментарите по темата, защото то е ясно.

# 7 958
Е как с публично унижение, разбира се
Жалко, че не се разбра поста ми.

# 7 959
  • София
Не вярвам да се приеме като подвиг. Малкият сигурно е толкова травмиран, че в бъдеще не само в нета, ами и на живо може да не иска да "се покаже". Дори и сега да не го е осъзнал, предстои му трудно тийнейджърство сред други деца на интернета, които рано или късно все ще попаднат на някой скрийншот на въпросното стори. Не ми се мисли какво го чака в училище, пък и след това и как ще му се отрази на психиката и ако няма късмет - на целия живот, заради една детска тъпотия. Твърде тежко го наказа Валерия.

Това сериозно ли? Такива кадри изтичат нон-стоп и се разпространяват сред учениците. Той може и да извади късмет и това изобщо да не се случи, пък ако се случи, с адекватно обяснение и реакция на родителите, трябва да осъзнае, че нищо толкова не е станало и не трябва целият му живот да е белязан, че хората са видели снимка на интимните му части. В Интернет ерата опасностите са нови и няма как да ги предотвратим всичките, но можем да реагираме адекватно на тях. Опасностите не можем всички да проконтролираме, но как ще реагираме и как ще ги представим, зависи от нас и в частност от родителите. Не мисля, че му правим услуга на това дете като го оплакваме. Сглупило е, но нищо фатално не му се е случило.

# 7 960
  • България
Слушахте ли подкаста на Елена и Камелия? Grand Balkan podcast. На мен много ми харесват концепцията, избора на теми за подкаста и историите, които те разказват. За Цеца и Аркан беше вълнуващо и ме запозна и малко със сръбско-югославската история. За Онасис нищо не знаех досега и нямам търпение за следващата част. Подкастът е хубав, дразни само прекомерната употреба на чуждици и прекаленото коментиране от тяхна страна на историята. Дано се задържи.

# 7 961
Не, не мога да издържа подкаст с Елена и Ками и нямам намерение да ги гледам, Ели и в Надкаст не си я причиних. Grinning Но доизгледах от любопитство втора част на подкаста с Алекс при Дениз. Да, и аз смятам, че за Венета става дума и така си е прецакал шансовете с Александра. Разбираемо.
Алекс още каза, че той и Мими са имали някакви отношения/връзка преди шоуто, която била прекъсната преди старта
на предаването и там не бил във връзка, поне така се клел Joy, но по някое време са се събрали след това и Александра подозира, че това е бил моментът, когато я е отследвал в Инстаграм (и ние го регистрирахме този момент, но вече не помня кога беше точно, някой да каже, ако се сеща). Wink
И отделно, станало й е тъпо, че му е писала наскоро по работа с предложение, което е включвало него и Мимето, а той я е оставил на seen и така вече няколко седмици. Grinning Та, Гени с неговото слагане на сърчице направо си е кавалер, а тук беше разкостен и изяден. Joy И то като се има предвид, че самото писане във втория случай е било доста неуместно (на обвързан мъж да пишеш как сте накарали хората да вярват в любовта, вдигнали сте любовната вибрация и не знам още какви бла-бла слова), определено за мен е реагирал съвсем възпитано и нормално, пак да си кажа. Stuck Out Tongue Winking Eye Но мълчанието на Витя относно поканата за работен ангажимент си е странна. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 17:22 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 7 962
  • София
Витя просто имаше благоразумието да си мълчи повече, не че и имаше много какво да каже, иначе не е повече цвете за мирисане от Генчо. Даже подозирам, че е доста по-зле в доста отношения, включително що се отнася до отношенията му с жените.

# 7 963
Подкастът на двете дами ме засмя, защото ми е доста самодейност, въпреки чуждици, които са доста излишни и дразнят, но вече разсмиват.
Да, както се спомена в пост 8012 малко са излишни прекалените коментарии.
Явно, таргетът е много младата публика, която не знае нищо за споменатите люде, които, въпреки, че са от балканскя полуостров са много известни извън него, особено големият корабен магнат Онасис, Аркан от войната в бивша Югославия, а Цеца се слуша във всички чалготеки и не само.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 17:03 от Dimana-nova1

# 7 964
Виктор май само на пръв поглед беше по-уважителен към момите от Гени. А действителността е много по-различна от показаното по тивито. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт