Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 761
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 055
СлаБе ме разубеди да се запиша.
Защо?!! Ако се запишеш после може да ни пращаш тайно клюки в писмо пуснато в бутилка в морето. Все някой ще го намери и ще го пусне в Туитър. А като гледам празни бутилки не липсват в шоуто, след всеки коктейл Smile После ще станеш инфлуенсър, въобще много печеливш кариерен ход.

# 8 056
За мене мис Габи си беше Генчово решение. Тя си е доста дразнеща персона, сега я гледам в "Къщата на инфлуенсърите".  "Ама свири ми, ама точно "Малка нощна музика" си е аналог на "Кажи ми "Аз съм българче". Още с това си разписа отпусното, а последвалите изцепки доляха масло в огъня. Мони сякаш също си беше негово решение. Според мене той не само Лия, но и Елена би изгонил след опозицията на "оня" коктейл, сакън някой да не стъжни животеца на Валето му.

# 8 057
Аз с нетърпение чакам трети сезон, където ще обсъждаме много участници, а не само две. От втори сезон аз бях фен първо на Мони и много ме беше яд, че рано излезе. Продукцията как не се усети, че е интересна, не знам. После харесвах Ивелина, интересна ми беше и мис Габи, ама Генчо хич не им обърна внимание. За разлика от доста хора, аз не харесах Поли, в подкастите също ми беше леко досадна.

Е как да не са се усетили, че е интересна, айде стига?! Нали те са я взели, все пак.
Впрочем за мен излизането на Милица и на Мони е доказателство, че Евгени сам си е взимал решенията или поне голяма част от тях. Кой нормален продуцент ще изгони най-интересните и сеирджийски персонажи доброволно?

Видно е, че Евгени не харесва визуално жени като Мони и дори и да не беше провокативния ѝ характер, щеше да я изгони рано отново.
И според мен Мони на Евгени не му допадна/ обаче Мони беше голям самоконтрол и стоун фейс там/ , но за Милица си мисля, че психолозите във формата си казаха думата, че тази изолация си предполага развитие на дори и на пръв поглед малките проблеми у човека. Това, дали на Евгени или продукцията го отчитам като плюс.😉

# 8 058
СлаБе ме разубеди да се запиша.
Защо?!! Ако се запишеш после може да ни пращаш тайно клюки в писмо пуснато в бутилка в морето. Все някой ще го намери и ще го пусне в Туитър. А като гледам празни бутилки не липсват в шоуто, след всеки коктейл Smile После ще станеш инфлуенсър, въобще много печеливш кариерен ход.
Добри идеи даваш.Аз си живея до морето,за пътни няма да се харча.Ама за ...ми е да ставам инфлуенЦър,ако ще стана милионерша?

# 8 059
За мене мис Габи си беше Генчово решение. Тя си е доста дразнеща персона, сега я гледам в "Къщата на инфлуенсърите".  "Ама свири ми, ама точно "Малка нощна музика" си е аналог на "Кажи ми "Аз съм българче". Още с това си разписа отпусното, а последвалите изцепки доляха масло в огъня. Мони сякаш също си беше негово решение. Според мене той не само Лия, но и Елена би изгонил след опозицията на "оня" коктейл, сакън някой да не стъжни животеца на Валето му.

Още от преди това си разписа пътния лист. Влизаше му много в личното пространство и даже си личеше, как не му е приятно да седне дори до нея и си измисляше причина да стане. Веднъж му влезе даже със забележка, че се гледало в очите като даваш наздраве, което дори така да е, не върви тя точно да му прави забележка.

# 8 060
Мони беше уникален екземпляр и набра супер много фенове, докато беше там, беше и моя фаворитка. Не беше генчово решение, продукцията просто видя, че много затваря устата на Габито, а явно са разчитали Габа да прави сеири и ѝ разчистиха пътя. Ако решаваше Генчо по външен вид, да е изгонил и Габисавет много по-рано.

# 8 061
И аз много харесвах Мони.За начина,по който изглежда,това си е нейно решение и нямам право да я съдя.Но много бих искала да имам нейното търпение,да имам винаги точните думи и хладнокръвието и.Нищо не можеше да изкара от кожата тая жена,евала!Ако беше останала,другите щяха да почнат сами да си говорят...Много загуби продукцията с нея.

# 8 062
И аз съм на това мнение, за първи път в такова шоу или е по-добре да го нарека - социален експеримент, защото за мен е точно това. Мони ме уби от към самообладание и самоконтрол/ не си падам по новите естетически визии/ , но да говориш спокойно без епитети и да намираш мястото на който трябва, затова щеше да ми е интересно да беше останала по-дълго.

# 8 063
Мони почна много да настъпва "гаджето на Евгени" и шаферките, и затова я махнаха.
Отделно, че Евгени не се чувстваше добре с толкова умна и овладяна жена.
Друго си е някоя да му обясни колко е хубава гледката. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 8 064
  • България
Като не му дава да я мляска, не става за конвейера на Евгени.

# 8 065
За втори път ми трият мнението, което във втората си част беше дори по обсъжданата тема.
Явно истината е много неудобна.

# 8 066
Мони ми е много анти на мен. Първо визията, после и визитката, а сетне и пасивно-агресивния начин, по който предизвикваше останалите. Владее се, да, прави сте и похвално, но в душата си всъщност е дребнава. Кеф ѝ е да дразни и предизвиква. Кеф ѝ е да гледа и коментира реакциите на нормалните хора, които съвсем естествено са възмутени от това, че си е взела бележка от лекар за отсъствията, пък се връща с цици и джуки.
Разбирам, че е златна мина за шоуто, ама честно, наистина ли го харесвате това чудо?
Евгени не се страхува от ума ѝ, истината е, че той се ужасяваше от вида ѝ.
Лицето и беше два пъти по-голямо от неговото, за бога. 🫣

# 8 067
  • София
Определено я предпочитах пред разните му Габита, Милита, Памки, Валки, Джийки и Ленки.

# 8 068
Ама не го видяхме да се ужасява от Габи. Wink
А кои са "нормалните хора", които са се възмущавали? Пропуснала съм този момент, кога е бил?

# 8 069
Евгени и Мони освен че не се харесваха взаимно, нямаха и комуникация. Примерно в началото още той имаше доста нормален разговор на пейка с Елисавета. Не е само външният вид, като цяло не си допаднаха с Мони.

Общи условия

Активация на акаунт