Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 776
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 070
Ама не го видяхме да се ужасява от Габи. Wink
А кои са "нормалните хора", които са се възмущавали? Пропуснала съм този момент, кога е бил?

Нейните учители. Вероятно и поне част от другите деца в клас?

# 8 071
Кои са тези нормални хора с нормални реакции, ма в правилната форма без отклонение от там и производни, това значи, че другите са извън ограничението където и да било. Има се предвид разумна и подлежаща на самоконтрол/т.е емоциите са в граници/реакция на една участничка, без да обижда, която е за пример/за реакцията подчертавам говорим/, независимо как изглежда и дали одобряваме това, защото отделяме личността например от визията.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 20:11 от akksy

# 8 072
Аз не бих се възмущавала, че има извинителни бележки, все пак това са един вид медицински интервенции, особено ако след това е научила материала.
Но аз не съм била точно "нормален" учител или поне така се надявам да е било. Blush
По-скоро бих се притеснявала от здравословна гледна точка дали постъпва правилно, отколкото за отсъствията, но пък ако е била пълнолетна, тя си взема решенията.

# 8 073
Интересно какво доведе до отпадането на Айлин и Боряна, вместо да са на финал на мястото на Елена и Мика, които Евгени се оказа, че не харесвал. Айлин и Боряна ги харесваше. Първата я изпрати след среща, от която тя се върна нахапана, едва ли от Наум или оператора, със сигурност не и от риба. Обясненията му с времето се видя, че са били измислица - нито е заритал да се жени, нито деца да създава по спешност. В което нищо лошо няма, но излъга в предаването, което не е похвално. Другата без никакви обяснения.
Иначе че изпратил момичета, които не харесал, го намирам в реда на нещата, макар да харесвах Мони.

# 8 074
Не мисля, че беше продуцентска намеса гоненето на Мони и Милица, точно се връзваше с наратива на Генчо. Едната - твърде студена, другата - твърде настъпателна. Ако зависеше от продуцентите, щяха да останат поне до топ 10, те двете са генерирали повече мемета от всички останали взети вкупом, включително и мама Светла.

# 8 075
Мони никого не е провокирала ей така, първо се опитваха нея да захапят, което им изигра лоша шега, не улучиха плячката. И то беше ясно кои се опитват, защо Елена, Пламена и Лия не се чувстваха провокирани? Евгени гонеше без никакъв смисъл, отначало реших, че има някаква логика, но тогава защо Поли стигна почти до финала?

# 8 076
Интересно какво доведе до отпадането на Айлин и Боряна, вместо да са на финал на мястото на Елена и Мика, които Евгени се оказа, че не харесвал. Айлин и Боряна ги харесваше. Първата я изпрати след среща, от която тя се върна нахапана, едва ли от Наум или оператора, със сигурност не и от риба. Обясненията му с времето се видя, че са били измислица - нито е заритал да се жени, нито деца да създава по спешност. В което нищо лошо няма, но излъга в предаването, което не е похвално. Другата без никакви обяснения.
Иначе че изпратил момичета, които не харесал, го намирам в реда на нещата, макар да харесвах Мони.
Кога се е оказало, че не е харесвал Мика? Това съм го пропуснала Grinning

Тя, че не го харесваше и се опитваше да си втълпи сама, че го харесва, и да го играе влюбена, стана ясно много рано в предаването.

# 8 077
Поли му беше забавна и не го товареше. Но Пламена, ако не беше излязла, докъде щеше да я изведе? Към нея никой не може да ме убеди, че Евгени имал симпатии, защото пред очите му почти на всяка церемония се гавреха с нея зад гърба й.
За Мика и Елена - след предаването. За Елена с намеци и физиономии, а за Мика с пълен игнор.

# 8 078
Дори не мога да се сетя коя беше Пламена!?! 🙄

# 8 079
Пламена е есеистката и плюс сайз модел.

# 8 080
Накрая в трети сезон ще победи жена тип Пам или тип АЕЦ от сезон 1 и всички ще стоим с отворени усти!

# 8 081
Пффф, ужас. Така де- като Пам я знам! Мерси за уточнението 😋

# 8 082
Дори не мога да се сетя коя беше Пламена!?! 🙄
Красивата Пам Grinning Не знам на колко церемонии на розата повтори, че е красива.

Излишно и толкова толкова фалшиво.

Иначе ми изглежда, че Мика я е игнорирал, когато след предаването е загрял какво всъщност е нейното мнение за него и за възлюбената му Grinning Ми обидчив си е Генчо, че и влюбен Joy

# 8 083
Това с липсата на соц присъствие на "Ергенът" са го направили заради издънката с писането на Валерия на Евгени преди да започне предаването! Реално, те имат договори, които са в сила от качването на самолета до връщане на родна територия или финал на предаването, което от тези настъпи по-рано! След това договорът продължава с клауза за конфиденциалност без краен срок!
За съжаление, няма общо с форумите. Няма да допуснат да стане пак някоя тъпотия като миналият сезон.
Щяхме да се избием заради Елена, пък хайманата избрал още преди да се качи на самолета. Новият ерген и неговите социалки ще ги видим след като се запознае с кандидатките. Техните, може би, преди това. Важното е и двете страни да са без телефони!

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 20:23 от vanya.pavlova

# 8 084
Накрая в трети сезон ще победи жена тип Пам или тип АЕЦ от сезон 1 и всички ще стоим с отворени усти!
А, може да победи мъж, то вече знаели се.🤣

Общи условия

Активация на акаунт