Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 829
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 085
@akksy - знае се, защото все пак и деца гледат.
Българинът е консервативен. Няма да допусне LGBT сезон на кое да е предаване, сериал или филм!

# 8 086
@akksy - знае се, защото все пак е деца гледат.
Българинът е консервативен. Няма да допусне LGBT сезон на кое да е предаване, сериал или филм!
Права си, но не се сдържах, така е консервативни сме си.😉

# 8 087
Това с липсата на соц присъствие на "Ергенът" са го направили заради издънката с писането на Валерия на Евгени преди да започне предаването! Реално, те имат договори, които са в сила от качването на самолета до връщане на родна територия или финал на предаването, което от тези настъпи по-рано! След това договорът продължава с клауза за конфиденциалност без краен срок!
За съжаление, няма общо с форумите. Няма да допуснат да стане пак някоя тъпотия като миналият сезон.
Щяхме да се избием заради Елена, пък хайманата избрал още преди да се качи на самолета. Новият ерген и неговите социалки ще ги видим след като се запознае с кандидатките. Техните, може би, преди това. Важното е и двете страни да са без телефони!
Извинете, имам въпрос - защо твърдите, че Валерия е изпратила на Евгени инфо за себе си преди предаването?
Това, помня, беше просто предположение на една потребителка, много теми назад, която написа нещо от сорта на : "не мога да повярвам, че той е харесал Валерия още в началото, ВЪЗМОЖНО Е да са имали контакт преди това, може пък тя да му е пратила свои снимки в ИГ".
Та, това ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, преповторено още десетки пъти под различна форма, като развален телефон, сега вече е факт, така ли?
Освен това, дори и наистина да му е пратила снимки преди предаването, какво му пречи, влизайки и запознавайки се и с останалите, да хареса много повече някоя друга - по-красива, по-умна, и да игнорира Валерия.
Ако пак ще вадите "доказателството" с изборните списъци - Валерия го обясни в подкаст, мисля че беше достоверно. Понеже често е пътувала в чужбина, практиката я научила, че трябва да подаде заявление за гласуване.
Сметнала, че все пак няма как да отпадне съвсем в началото /знаем, че има самочувствие за себе си, все пак/, че ще се задържи поне 2 седмици в предаването, и подала заявление.
Аз помня колко неловка беше първата им среща, и как тя се дърпаше от по-близък физически контакт, поведението беше точно като с непознат.

# 8 088
@svetla_angel - не е предположение, а са факти снесени от хора около тях срещу определена сума. Нали не очаквате Валерия или Евгени да признаят и да се изложат?! Имат хора около тях за това. Всичко това, обяснява и за изборите и за изборЪт и защо социалките на новият ерген се крият и още куп други неща, които пропускаме. Потвърждават фактите. Антон Стефанов още в началото обяви, че Валерия печели, след това пуснаха слухът за Каражадбак за маскиране. И аз не вярвах, аз също се ядосвах ама ей, на! Фактите са това! Също като тези, които бяха споделени, че Валерия си е поиграла на гадженце със странично момче докато тече предаването за заблуда. Как се нарича това, самата вие преценете!

# 8 089
Антон Стефанов обяви, че Валерия печели, доста след ноември месец, когато е бил заснет финала. Мисля, че април го публикува, преди телевизионното излъчване на финала на 18.05.23 г., но много след 05.11.22 г. Доста хора, освен него, знаеха победителката към онзи момент.  Явно сте изпуснала началните теми, когато се пишеше за Ирина, за Елена, като победителки. Не беше след публикацията на Антон Ст.

# 8 090
Имаше негов статус и февруари месец, който изчезна по същата тема!
Антон Стефанов обяви, че Валерия печели, доста след ноември месец, когато е бил заснет финала. Мисля, че април го публикува, преди телевизионното излъчване на финала на 18.05.23 г., но много след 05.11.22 г. Доста хора, освен него, знаеха победителката към онзи момент.  

# 8 091
Каква е разликата между февруари и април? Пак е след финала от ноември миналата година, тоест доста хора вече знаят победителката, какво доказва това, не разбирам? Не ми отговаряйте, риторичен въпрос. 

# 8 092
За мене Джия беше гост-звезда, то колко да е звезда, ама нейсе и по принцип и тя, и Евгени са били наясно, че няма стигне до топ 5. За Айлин наистина се чудя, Евгени си я харесваше. Не мога да реша дали е било ритуално действие от типа "Мхани се, Сатана" от негова страна или решение на продукцията. Имам аргументи и за двете. За Боряна сякаш бе по-щадящо да отпадне преди сгледите с роднините, та който и да го е решил, добре е постъпил, както и с Милица. Голямата загадка ми е Ирина, чак топ 5 за нея... Мика е млада хубавелка, която не беше чак толкова хлътнала, може би за това избута до тройката. Кога би била отпратена Пам, няма да разберем, за съжаление. Интересно би било да видим до къде се простира склонността на продукцията да обслужва политкоректните щения.

# 8 093
Да ви кажа, ако днес някой спусне спойлер кой печели "Ерген 3" изобщо няма да му се разсърдя.🤣

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 08:41 от akksy

# 8 094
За мен единственото нелогично и необяснимо изгонване беше на Айлин. Че Генчо я харесваше, това беше очевидно. Тук идва, обаче едно противоречие. Ако Валерия е била избрана още в началото, заиграването и “рибешката захапка” какво бяха?

# 8 095
  • Варна
vania.pavlova, аз само да попитам за каква сума става дума? Така, де, близнашко любопитство, какво да го правиш.... Та колко хилки някой е кихнал?

# 8 096
@аkksy - Точно! Компроматите и спойлерите се пускат преди началото, верни или неверни. На кой би му пукало иначе?! Хората си изкюткват смените и ангажиментите до Коледа и се почва!
@scalestone - тарифите на медиите за такава информация са най-често между 100 и 300лв.
Понякога стигат и до 500лв. Чак хилки няма.
Хилките са в Инстаграм за постове и реклами!
И то на единици!

# 8 097
  • софия
Е, той си се възползва максимално от възможността, която му бешв дадена, като право във формата. Не прости на никоя да пусне ръце, език, каквото има в наличност. Най-гнусно беше вечерта, когато намляска 4. Какво му пречи да нагриза тази сочна ябълка преди да я изхвърли.

# 8 098
  • Варна
@аkksy - Точно! Компроматите и спойлерите се пускат преди началото, верни или не верни. На кой би му пукало иначе?! Хората си изкюткват смените и ангажиментите до Коледа и се почва!
@scalestone - тарифите на медиите за такава информация са най-често между 100 и 300лв.
Понякога стигат и до 500лв. Чак хилки няма.
Хилките са в Инстаграм за постове и реклами!
И то на единици!

Еееее, ти уби всичко детстко и недетстко у мен.... Пфффф, само пускате мухи и после ядец.... А аз очаквах ехеееее.....

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 21:32 от scalestone

# 8 099
На мен пък много ми е любопитен отговорът на следния въпрос - как един мъж решава да покани на първа среща жена, избрана от 20 красавици? По каква логика? Какво му се върти в главата ин диз момент?

Общи условия

Активация на акаунт