Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 387
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 100
Всъщност забранени ли са контактите между участниците преди формата?
В спойлерите сме обсъждали възможно познанство на Валерия и Айлин отпреди още, като кандидат студентки в НАТФИЗ, евентуално на Джия и Айлин. Също на Теодора и Елисавета покрай Светлана Гущерова. Теодора знаеше неща за Мони, Мони пък за Габи.
Да не би не е забранено да влизат в контакт и с Ергенът преди предаването?

# 8 101
@Баба Роса - каквото се върти на всички мъже! С коя би искал да пробва матрака във вилата първо. Сега, за заблуда може да е най-неочакваната на първата среща.

# 8 102
На мен пък много ми е любопитен отговорът на следния въпрос - как един мъж решава да покани на първа среща жена, избрана от 20 красавици? По каква логика? Какво му се върти в главата ин диз момент?

Според мен чисто визуално, най-много да кажа “химия”.
Ако и да са си писали, което допускам, но не вярвам, не са се виждали наживо. Срещите им бяха неловки.
Тук едно съфорумка пусна мухата, че има инфо, че този път и Ергенът е участвал в част от кастинга и е бил цитирам “меко казано впечатлен” от Валерия.

# 8 103
Не съм мъж, но вероятно ще поканя тази която ми харесва, но това в условие на предаване не съм сигурна на къде ще бие камбаната.😉

# 8 104
То ясно какво е в главата на мъжа - би пробвал и с двайсетте. Ама как решава коя да е първа? Ей това ме мъчи. По принцип. Не щото Евгени избрал Валерия. Забравете за тях конкретно. За мен отговорът на този въпрос  е загадка.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 21:58 от Баба Роса

# 8 105
За мен записването за гласуване е много силно доказателство, за това, че Валерия е знаела, че стига до финал. От 26 момичета само пък тя ли е била с гражданска позиция? И в случая дали му е писала и как са се харесали преди началото, не е толкова всжна

# 8 106
  • Варна
На мен пък много ми е любопитен отговорът на следния въпрос - как един мъж решава да покани на първа среща жена, избрана от 20 красавици? По каква логика? Какво му се върти в главата ин диз момент?

Според мен чисто визуално, най-много да кажа “химия”.
Ако и да са си писали, което допускам, но не вярвам, не са се виждали наживо. Срещите им бяха неловки.
Тук едно съфорумка пусна мухата, че има инфо, че този път и Ергенът е участвал в част от кастинга и е бил цитирам “меко казано впечатлен” от Валерия.

Ама той си го каза на един синхрон, че като видял Валерия и сърцето му забило лудо!

Ей, не помните, ей.... Старост нерадост....

# 8 107
Впрочем, от 25 жени, аз мога да нарека красавици около 5-6 от тях. Така че бързо може да е отсял тези, които са негов тип.

И междудругото, на мен красотата на Айлин в предаването ми беше твърде екзотична за моя вкус, но я видях веднъж наживо и бях уау. Изключително нежна и сексапилна и не се изненадвам, че Гени се възползва от шаферките до последно почти, сигурно не му е било лошо 😅

# 8 108
То сърцето му биеше лудо и като свири за Айлин, пък после я подгони по двора, а тя му каза, че има очи на кутре. Даже тогава се чуваше на микрофона.

# 8 109
Да, разбираме темата, но само Евгени може да отговори, ма в по-близки отношения, че тук няма да разберем изначално.😉

# 8 110
Никой няма да признае вероятността продукцията да определя реда на срещите.Баба Роса,туй е моето мнение.

# 8 111
Аз смятам, че продукцията съветва "Ергенът", то малко психологическа атака му идва наум, ма мое мнение, нека да си е негово желание.😉

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 08:53 от Анонимен

# 8 112
Дори и Ерген номер 3 наистина да е участвал и да участва в кастинга, защото той не е завършил. Не очаквайте да каже на продуцентите - "Какви са тези кози, които се записват?! Потресен съм!!!". Все пак, ще вземе 5-цифрена сума за хонорар, никой не връща такива пари. Дори милионерите. Жалко само за Витя! Аз му се ядосвах, че е излъгал, че не е получил хонорар, ама като нищо да е казал истината. Откъде да предположи той, че няма да е поредната боза, без гледаемост?! А то си е боза, но с рекордна гледаемост.

# 8 113
Айлин бе твърде лигава, Кристина - студена и татуирана, Мика - плаха. Коя да е на първа среща от топ хубавиците?

# 8 114
Още нещо си мисля - ако не бяха изгонили Кристина, щяхме да гледаме съвсем друг филм.

Общи условия

Активация на акаунт