Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 420
  • 13 845
  •   2
Отговори
# 8 145
  • софия
Нещо се обърках. Какви роднини е имала в Гърция, Какво общо има Бодрум с Гърция и че знае гръцки? В свое оправдание ще кажа, че още не съм си изпила кафето.

# 8 146
За икономия на сезон 3 предлагам да вкарат само две моми. И паралелно риалити как семейство Шопови си карат курорта.

# 8 147
  • Варна
Нещо се обърках. Какви роднини е имала в Гърция, Какво общо има Бодрум с Гърция и че знае гръцки? В свое оправдание ще кажа, че още не съм си изпила кафето.

Аз го изпих, че и физзарядка направих като тичам от едната спирка до другата заради автобус, но пак не схванах.

На Валерия майката и приятелката дъно дойдоха на финала. Преди това по моя ТВ никой от семейството й не се появи.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 09:57 от scalestone

# 8 148
С две моми ще е по-интересно.

# 8 149
  • София
Сценарият беше предварително замислен след провала на Е1. Нежно девойче, с визия на сърничка, непокорен характер и кауза.  Млад музикант, привлечен от девойчето от първия момент. Обаче рисковете на такова предаване - част от аудиторията не хареса ми девойчето, ни ергенчето. Да ги бяха инструктирали и как да не се държат. Елена просто избухна на техен фон, а като се замислиш, нищо общо с Генчо реално няма самата тя. В Е3 очаквам също сценарий. Нищо по-различно.

# 8 150
Няма да преразказвам сезона. Валерия живяла 11-12г в Гърция, казаха го когато отскочиха с Евгени до гръцко за вечеря.
Роднините и също бяха наблизо, предполагам не в Турция, щом са и те дългогодишни гръцки жители.

Какво сложно има да се направи като връзка не знам.

# 8 151
Мисля, че родителите на Валерия са се завърнали в България, когато тя е била още ученичка.

Пак да препоръчам сериала UnReal.

# 8 152
  • софия
С две моми ще е по-интересно.
И по възможност без ерген. Ще си изкарат чудничко.😃😃😃
 Hazel, роднините на всички три финалистки дойдоха за срещите с Генчо. На Мика бащата е грък, по тази логика и Мика трябваше да е в избирателните списъци. Валя е била в Гърция до 12тата си годишнина и после всички са се прибрали в България. С две думи от 13 години не обитават южната ни съседка.

# 8 153
Според мен целта на конкретно това предаване е ергенът да си намери жена. Така де, сигурно съм в грешка. 😁
Ох, сори, че толкоз рано сутрин ще ти разбия илюзиите, но целта на това и всички останали телевизионни предавания е сеир и монетизиране.
 Ноли е права в случая за изборните списъци. По този начин Валето си отрязва възможността да гласува някъде другаде, освен в Бодрум. Каквото и да спекулираме по темата фактите са, че само нейното име фигурира в списъка заедно с целия екип за да се отвори избирателна секция в града. Тушев за пореден път подцени възможностите на бг мама. Гледахме предварително свирен мач, а изненадата беше, че Елена открадна главната роля под носа на така жадуваната от продуценти и зрител влюбена двойка. Толкова жадувана,  че предварително сгласена за по-сигурно.
 Hazel, Бодрум е в Турция.
Точно така е, но Елена не просто открадна главната роля, тя открадна главната ПОЛОЖИТЕЛНА роля. Тя създаде романтиката във филма, точно нейните сцени накараха хората да мечтаят и да си представят любов.

# 8 154
За някои положителна, за други отрицателна - въпрос на гледна точка.

Не съм си представяла любов, особено пък при нейните срещи. Навирането на крака и дърдоренето нонстоп никак не е романтично за мен.

# 8 155
Пак ли се започва с тези избори?
Валерия многократно обясни. Пътува често и винаги прави така, когато няма да е в БГ. Гласува винаги.
По повод на предаването и времето каза, че е знаела за изборите, знаела е датата и е предположила , че поне 2 седмици ще остане в предаването и по време на изборите ще е в Бодрум. Затова е подала декларация. Всички са имали тази възможност, но или не ги е било грижа и не са го правили друг път, или не са желали да гласуват. Но пак Валерия виновна и има някаква следа видиш ли. Две седмици е ясно , че повечето момичета няма да са изгонени , нали?
По повод на снимките, където ги била пратила на Евгени преди предаването. Да, четох и аз такова нещо и какво? Той бил се влюбил още тогава)) Ми нали не мислите , че до старта на предаването който и да е ерген не е запознат поне с основните неща и снимки за участничките-име, възраст, професия, семейство. Отива там и бух, от колите слизайки се запознава, че той имената им само няма да запомни за няколко дни , те вечер се събират, общуват уж, ама всяка няма да я пита -Ти коя си? Как се казваше? Предполага се поне това да е знаел-име, години, професия, външност (да я свърже с името в предаването) Нали ще изглежда глупаво и смешно. Дали е участвал в избора на момичетата не знам, но при колебание примерно е възможно от продукцията да са му посочвали няколко снимки на кандидатки с кратка информация и той да е избирал си мисля (вижда ми се нормално)
Мине , не мине време и пак изборите , пак същото. Какво е виновна Валерия , вместо да се отчете за гражданска съвест в млад човек, то ...ако беше друга е-хеее, ама не.

# 8 156
  • София
Абе, да сме честни, любов и страст в никоя среща нямаше. С никоя девойка. То и в реала Е и В не се държат сърдечно, такива са си. Че в предаването пред камери ли?
Просто Еленистките търсиха романтика с тяхната девойка като теле под вола, а на Валеристките им се провиждаше нежност и копнеж с тяхната. Нищо ново.

# 8 157
За някои положителна, за други отрицателна - въпрос на гледна точка.

Не съм си представяла любов, особено пък при нейните срещи. Навирането на крака и дърдоренето нонстоп никак не е романтично за мен.
О, да, разбира се, но аз се опитвам да обобщя преобладаващата зрителска нагласа. Популярността на героите след предаването е основният показател за тяхното представяне. Елена се радва на много голяма зрителска любов и това си личи по нестихващия интерес ангажиментите, които получава.

Фанфанито, в момента акцентът не е върху въпроса за предварителното познанство между двамата влюбени, а върху факта, че въпреки нагласената работа, романтиката не им се получи и Елена спечели популярност и любовта на хората.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 09:17 от London_ka

# 8 158
Кристина беше дърво с претенции, Лия статист с претенции. Ако толкова се притесняваше продукцията от открадната велика и неповторима идея на Лия да прекъсва среща в предаване, в което основна практика е да се прекъсват, нямаше да излъчи нищо по въпроса.

Продукцията не само, че не се е притеснявала от идеята на Лия, а толкова я е харесала, че ѝ е отказала да я реализира, а я е дала на фаворитката - това беше казано в темата още миналото лято, когато идея си нямахме коя е Лия. И също да, продукцията не излъчи нищо по въпроса, оряза Лия, все едно не е била в предаването. После от интервютата на момичетата се разбра, че всъщност е била доста активна, а не статистка, каквато ни я показаха.

# 8 159
  • София
Пак ли се започва с тези избори?
Валерия многократно обясни. Пътува често и винаги прави така, когато няма да е в БГ. Гласува винаги.
По повод на предаването и времето каза, че е знаела за изборите, знаела е датата и е предположила , че поне 2 седмици ще остане в предаването и по време на изборите ще е в Бодрум. Затова е подала декларация. Всички са имали тази възможност, но или не ги е било грижа и не са го правили друг път, или не са желали да гласуват. Но пак Валерия виновна и има някаква следа видиш ли. Две седмици е ясно , че повечето момичета няма да са изгонени , нали?
По повод на снимките, където ги била пратила на Евгени преди предаването. Да, четох и аз такова нещо и какво? Той бил се влюбил още тогава)) Ми нали не мислите , че до старта на предаването който и да е ерген не е запознат поне с основните неща и снимки за участничките-име, възраст, професия, семейство. Отива там и бух, от колите слизайки се запознава, че той имената им само няма да запомни за няколко дни , те вечер се събират, общуват уж, ама всяка няма да я пита -Ти коя си? Как се казваше? Предполага се поне това да е знаел-име, години, професия, външност (да я свърже с името в предаването) Нали ще изглежда глупаво и смешно. Дали е участвал в избора на момичетата не знам, но при колебание примерно е възможно от продукцията да са му посочвали няколко снимки на кандидатки с кратка информация и той да е избирал си мисля (вижда ми се нормално)
Мине , не мине време и пак изборите , пак същото. Какво е виновна Валерия , вместо да се отчете за гражданска съвест в млад човек, то ...ако беше друга е-хеее, ама не.

И от 25 девеойки, само Валерия е с будна гражданска позиция, така ли? А стюардесите, те не гласуват ли в чужбина, примерно? Наистина не виждам смисъл да се дъвче това повече. Ясно е, че има нещо гнило там. Само ще вметна, че от момиче било на кастинг знам, че преди самия кастинг да се проведе, ти дават да подпишеш 30 страници договор, в който има най-различни условия и едно от тях е, че участничките нямат право да напускат границите на имението (освен на среща). Така че, Валерия преди да се проведе интервюто е подписала също този договор и е знаела, че няма да излиза от имението и съответно няма да гласува. После обаче, след като са я одобрили си е дала заявление. Ок, конституционно нямат право да я ограничат, но само тя от 25 девойки - малко ми е по-невероятно и от еднорог.

Общи условия

Активация на акаунт