Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 411
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 130
Аз не се съмнявам в гражданската позиция на Пам, Елена и която и да е друга. Но Валерия със сигурност е била в чужбина по време на избори и друг път, каза го в подкаст, който гледах. Просто е запозната с процедурата, защото й се е случвало и друг път и каза, че е попитала екипа за това. Не й е било предложено от тях , а тя е попитала. Възможно е останалите момичета просто да не са запознати с процедурата, а не заради липса на позиция. Понякога нещата са такива, каквито са. Не винаги всичко е конспирация, макар и българите да сме убедени в това.
Всъщност, няма смисъл, зная, че няма да се съгласите с мен. Имам чувството, че започваме спора отначало. Simple Smile

# 8 131
Искам да ви благодаря за начина по който се пише и анализира в темата последните няколко часа. Жалко че нямам излишно време да гледам епизодите отново, със сигурност ще видя повече след споделените ваши усещания. За едно съм сигурна обаче. Колкото и да се е почувствал привлечен от Валерия, Евгени не влезе в шоуто да търси любов. Едва ли някой наистина е очаквал и това всъщност. Затова и не вярвам в дългосрочни, и истински отношения между него, и избраната. Със сигурност ще гледам сезон три с доста по-голяма доза скептицизъм.

# 8 132
Ако е вярно, че участниците контактуват преди да почнат снимките, това няма да е без благословията или посредничеството на продукцията. Но в такъв случай на кого да се сърдят зрителите? Че двама се харесали не на края, ами преди началото. Тушев искал да излезе двойка от сезон 2 и излиза двойка.
То е като с отиването на Валерия без покана при поканените момичета. Не е отишла сама! Отива с един оператор минимум.
И ако е така, какво да й се сърдя на нея или на него, че били арогантни с останалите момичета? Ако са участвали в нагласен цирк, по-любезно и тактично държане с другите да не би прави цялата история по-различна.

# 8 133
Добро утро в сряда от мен. Nolii, много добре си го описала, всички тези неща и на мен ми се въртяха в главата. Да не забравяме,  че Ергенът е режисирано реалити и вътре всички играят роли. Но, всичко което се случи по време на предаването и след това ми говори, че те не са имали психолози в екипа там, на място. Помните ли, Елена в надкаста каза, че се била успокоила, когато разбрала, че са и дали роля на положителен герой. Мисля, че сбърка тогава. Според мен са я сложили в образ, на чийто фон да изпъкне романтичната приказка между Генчо и Валерия. Обаче, Елена успя сама да се режисира и най-важното - показа интелигентност, емоционалност и искрени чувства на привличане към ергена. Затова обърна играта в своя полза и спечели любовта на зрителите. И в крайна сметка - нали това е целта!

# 8 134
Подкрепям последното мнение и ще допълня, че харесвана или не Елена стана главната героиня в реалити сериала, а Евгени и Валерия спечелиха "Оскар" за поддържаща мъжка и женска роля.

# 8 135
Според мен целта на конкретно това предаване е ергенът да си намери жена. Така де, сигурно съм в грешка. 😁

# 8 136
Как се гради фалшив образ и се задава темата на новия сезон:
https://www.flagman.bg/show-news-298300-amp.html
Умилително е да се измислят отзиви на публиката, вместо да се прегледат реалните.

# 8 137
На мен ми хареса коментарът под статията. 😂

# 8 138
И на мен 🙂
А също и следната важна информация: “Засега не се споменава дали и догодина водещ на шоуто ще е актьорът Наум Шопов. Миналата година той заведе цялата си рода в Турция, докато течаха снимките. Компания му правиха дъщеричката Амая, жена му Теа, балдъзата Ая и тъщата Анжела.”
Науме, вземи още!

# 8 139
  • София
Кристина беше дърво с претенции, Лия статист с претенции. Ако толкова се притесняваше продукцията от открадната велика и неповторима идея на Лия да прекъсва среща в предаване, в което основна практика е да се прекъсват, нямаше да излъчи нищо по въпроса.

Дали Валерия и Евгени са се познавали от преди и дали той вече си я е бил харесал са само спекулации, не факти. Дори да я беше познавал и харесвал, нищо не му пречи да хареса повече друга - те хора се развеждат след години брак, Генчо няма да разкара Валерия, ако си хареса някоя повече сред 20 готови жени. Пък и да му пише или праща снимки някоя не гарантира успех. Сигурна съм, че ако Елена му беше писала предварително, пак нямаше да я избере.

# 8 140
Когато човек търси любов и има сериозно намерение да свие гнездо, обикновено не го прави в телевизорите на цяла България. Романтично, или не, това е комерсиално шоу и има малко по-различни цели от това Генчо да се ожени. Самият факт, че той организира три концерта веднага след предаването говори  за неговите мотиви за участие. Както и да е, основната ми мисъл беше, че целта на продукцията беше да изкарат красива любовна история, а в крайна сметка Елена с нейното прекрасно представяне обра овациите и си спечели последователи.

# 8 141
Не знам защо така лесно се пренебрегва факта, че Валерия единствена е подала заявление за гласуване, още преди да заминат. Няма земна сила, която да ме убеди, че само тя има будна гражданска съвест. Доклокото съм опознала Елена и Пам от социалките, и двете са с гражданска позиция и биха пропуснали възможност да гласуват. Такава обаче е дадена само на Валерия, която вероятно е пуснала своето заявление заедно с хората от екипа. За мен Валерия е била предварително избрана и одобрена от хората от екипа, които са имали много сериозно въздействие върху избора на Евгени. Наум сам призна, че е споделял с него и го е съветвал. Щерева също е имала важна роля; след предаването тя се мъкнеше с Е и В до морето и на други публични места. А вероятно Валерия си отговаря на изискванията на Ергенчето - и тя жената на Лука Шулич е модел, като външност и профил (да не употребя друга дума) е от типа на жената на Наум. Отбор Валерия в екипа е бил много силен и предварително формиран. За мен няма никакво съмнение. Някой беше чел пост на Николета Лозанова, която пък била приятелка с майката на Е., че единствено Валерия заслужавала победата. Та такива ми ти работи, излишни са нашите радини вълнения.
Да не забравяме, че Валерия е живяла много години в Гърция, владее езика и за нея това оставане за гласуване изобщо не е нещо чудно и странно, а удължаване на престоя, независимо от обстоятелствата (ще стигне ли финал или не)
Аз ако бях, щях да направя също, така и така съм там, може да има още роднини или близките и да са били настанени наблизо.
Другото са вече манипулации, без никакви доказателства чак пък Щерева и не знамси кой да са потвърждавали на Валерия месеци преди това, че ще остане на финал. Това никой в тв средите няма да го направи, за едното гласуване на участник. Филми вече пишете.

# 8 142
  • софия
Според мен целта на конкретно това предаване е ергенът да си намери жена. Така де, сигурно съм в грешка. 😁
Ох, сори, че толкоз рано сутрин ще ти разбия илюзиите, но целта на това и всички останали телевизионни предавания е сеир и монетизиране.
 Ноли е права в случая за изборните списъци. По този начин Валето си отрязва възможността да гласува някъде другаде, освен в Бодрум. Каквото и да спекулираме по темата фактите са, че само нейното име фигурира в списъка заедно с целия екип за да се отвори избирателна секция в града. Тушев за пореден път подцени възможностите на бг мама. Гледахме предварително свирен мач, а изненадата беше, че Елена открадна главната роля под носа на така жадуваната от продуценти и зрител влюбена двойка. Толкова жадувана,  че предварително сгласена за по-сигурно.
 Hazel, Бодрум е в Турция.

# 8 143
  • София
Кристина беше дърво с претенции, Лия статист с претенции. Ако толкова се притесняваше продукцията от открадната велика и неповторима идея на Лия да прекъсва среща в предаване, в което основна практика е да се прекъсват, нямаше да излъчи нищо по въпроса.

Дали Валерия и Евгени са се познавали от преди и дали той вече си я е бил харесал са само спекулации, не факти. Дори да я беше познавал и харесвал, нищо не му пречи да хареса повече друга - те хора се развеждат след години брак, Генчо няма да разкара Валерия, ако си хареса някоя повече сред 20 готови жени. Пък и да му пише или праща снимки някоя не гарантира успех. Сигурна съм, че ако Елена му беше писала предварително, пак нямаше да я избере.

Отново се намесва Елена, когато се говори за Валерия. Не, че примерът не може да е валиден с Айлин, Джия, Боряна и др.
Отново се връщаме на нагло прекъснатата среща, която обаче не беше стандартна среща, а награда за определени участнички, които присъстваха на нея поканени. Тази "среща" сама по себе си по-скоро се приравнява към идвидуалните срещи, я зя тях не е предвидено да се прекъсват по регламент. Разликата е, че беше в имението (умишлено според мен), за да може влюбеното девойче, тази непокорна беля, да покаже на Евгени колко много го иска. Нережисирано, спонтанно, импулсивно...
Колкото до Лия - тя и доста други дами сами си избраха ролята "статистки", защото, както тя самата каза в някой подкаст - видях какво е положението и реших, че няма смисъл - не цитирам дословно, а по смисъл.

Колкото до новия ерген - и на мен ми се струва, че има нещо руско в излъчването и чертите му. Смятам, че ако беше такъв милионер, едва ли щеше да влезе в предаването, но не е изключено, де. Определено го държат забулен в мъгла, за да привлекат повече дами да се запишат.

# 8 144
Ох, сори, че толкоз рано сутрин ще ти разбия илюзиите, но целта на това и всички останали телевизионни предавания е сеир и монетизиране.
 Ноли е права в случая за изборните списъци. По този начин Валето си отрязва възможността да гласува някъде другаде, освен в Бодрум. Каквото и да спекулираме по темата фактите са, че само нейното име фигурира в списъка заедно с целия екип за да се отвори избирателна секция в града. Тушев за пореден път подцени възможностите на бг мама. Гледахме предварително свирен мач, а изненадата беше, че Елена открадна главната роля под носа на така жадуваната от продуценти и зрител влюбена двойка. Толкова жадувана,  че предварително сгласена за по-сигурно.
 Hazel, Бодрум е в Турция.
Е нали видяхме, на крачка от Гърция и роднините и вече бяха там. Пак казвам, никой не би пуснал инфо предварително на участник, че да ходел да гласува.

Общи условия

Активация на акаунт