Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 450
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 8 175
  • софия
Фани, мисля, че току що изпляска моделите, които са позирали на Елена в онзи период, когато снима с лентов апарат.😀😀😀

# 8 176
  • България
Фани, мисля, че току що изпляска моделите, които са позирали на Елена в онзи период, когато снима с лентов апарат.😀😀😀
Абсолютно.
Хайде да не качваме всички глупости, които видим от профила на Елена, и да мислим преди дейстията си. Поне Фани да напише, че не е Елена.

Даже нарочно влязох във фейсбука ѝ - част от поредица портрети и снимки на различни хора е.

# 8 177
Второто момиче, тъмнокосото мога да ви гарантирам, че е Мартина Дечевска, приятелка на Елена, а също така и приятелка на Евгени. По настоящем момичето живее в Ню Йорк и е кореспондент на БтВ оттам Simple Smile

# 8 178
Ох, задавих се от смях с тези снимки на "Елена" Joy

# 8 179
  • София
Че той Евгени и към Габа нямаше интерес, но бяхме принудени да ѝ гледаме и слушаме простотиите. И казах, че момичетата са споделили за активността на Лия, не е била активна в главата си. Освен това в някакъв подкаст се видя, че е шумно, смеещо се и доста разговорливо момиче - определено няма вариант да е била статистка. Абе пънаха се от продукцията да ни наврат Валерия като спонтанно и постепенно харесана от Евгени, но не можаха. От втория епизод всичко беше ясно и си остана мъка до края. Добре, че Елена изнесе шоуто на гърба си, че да има какво да се гледа.

Не е била активна в главата си, но нейните активности нито са били интересни за Евгени, нито са представлявали сеир за зрителите, за разлика от тези на Габи. А и ми прави впечатление как много от момичетата са имали грешна представа къде стоят в цялата схема и много си извъртат наратива, така че да замажат представянето си вътре. Та все пак сравнявам казаното от тях с общото усещане от участието им, както и с конкретни, показани сцени.

# 8 180
  • софия
Единствено първото кадро е със самата Елена на него. Вижда се татуса с окото на Ра. И мога само да кажа "хубаво дупе "

# 8 181
Кой е модела? На първата не виждате ли татуировката на дясната ръка? Не е ли на Елена?
ето я тук с прическата от първата снимка

а тук е с някакъв мъж, не знам кой е 3 г. по-късно , не е добро качество

# 8 182
Скрит текст:
Че той Евгени и към Габа нямаше интерес, но бяхме принудени да ѝ гледаме и слушаме простотиите. И казах, че момичетата са споделили за активността на Лия, не е била активна в главата си. Освен това в някакъв подкаст се видя, че е шумно, смеещо се и доста разговорливо момиче - определено няма вариант да е била статистка. Абе пънаха се от продукцията да ни наврат Валерия като спонтанно и постепенно харесана от Евгени, но не можаха. От втория епизод всичко беше ясно и си остана мъка до края. Добре, че Елена изнесе шоуто на гърба си, че да има какво да се гледа.

Не е била активна в главата си, но нейните активности нито са били интересни за Евгени, нито са представлявали сеир за зрителите, за разлика от тези на Габи. А и ми прави впечатление как много от момичетата са имали грешна представа къде стоят в цялата схема и много си извъртат наратива, така че да замажат представянето си вътре. Та все пак сравнявам казаното от тях с общото усещане от участието им, както и с конкретни, показани сцени.

Аз ти казвам, че от момичетата се чу къде ѝ е било мястото на Лия, ти пак извърташ, че тя си представяла нещо. Лия беше заглушена от продукцията - дори няколко пъти показаха разговори с Евгени, но нямаше звук. Не вярвам да му е била по-безинтересна от Габа, Полито или Виктория - там едни интересни разговори се водеха, просто да залепнеш пред екрана.

# 8 183
На мен ми прилича на Елена, ама щом викате, че не е тя ще ги махна. За мен височина, фигура (особено от кръста надолу), че дори бюста е тя. В лице също.

# 8 184
  • България
Скрит текст:
Кой е модела? На първата не виждате ли татуировката на дясната ръка? Не е ли на Елена?
ето я тук с прическата от първата снимка

а тук е с някакъв мъж, не знам кой е 3 г. по-късно , не е добро качество

Различни момичета от една приятелска група мога да имат еднаква прическа (според теб само, за мен са различни прически) - на тези снимки си личи, че е Елена.

Разбери кой е мъжът и ни представи теорията си, моля те.

# 8 185
  • София
Лъвица, приветствам решението ти да болднеш думите “за мен”. Относно фактите, ние тук не сме следствено дело и не работим с доказателства. Всичко, което пишем са наши интерпретации на предаването и поведението на участниците. Но в случая количеството има значение - щом много хора са се усъмнили в гласуването на Валерия, значи тази история не ще да е чиста като сълза. Същата работа с ролята на Елена - ти повтаряш моите думи - дадена и беше роля на злодей и ти самата я възприемаш така (тук отново те приветствам за болднатото по-горе), обаче мнозинството я приехме като главната положителна героиня във филма, която създаде романтиката в предаването. Тя спечели от Ергенът най-много, това е пък моето мнение.

Не бих казала, че количеството има значение. То не е критерий за качество. Историята може и да е съмнителна, но може и да има просто обяснение, което обаче не се харесва достатъчно на масата. На мен спекулациите не ми пречат, но говоренето за тях като за факти не е на място и внушава неща, които не са доказани. Затова не случайно подчертах "за мен".

Елена каза, че още от визитката е усещала, че й е дадена положителна роля. И че са се опитвали да я покажат в положителна светлина - даде пример със спора с Валерия, в който Валерия я цитира неправилно, и от продукцията пуснаха точно какво е казала Елена. Така че това, че й е била дадена ролята на злодей, просто не е вярно, и е потвърдено от самата Елена.

Скрит текст:

Аз ти казвам, че от момичетата се чу къде ѝ е било мястото на Лия, ти пак извърташ, че тя си представяла нещо. Лия беше заглушена от продукцията - дори няколко пъти показаха разговори с Евгени, но нямаше звук. Не вярвам да му е била по-безинтересна от Габа, Полито или Виктория - там едни интересни разговори се водеха, просто да залепнеш пред екрана.

Нищо не извъртам. Казвам, че активност не е същото като интересна активност. Мнението на други участнички, които също са били "отхвърлени" от Евгени или продукцията не е напременно меродавно и определено не е обективно. Тя и Учителката му се буташе до последно, но просто не беше интересна. И доста нейни кадри съм сигурна, че има орязани.

# 8 186
  • софия
Аууу, много хубава Елена на черно бялата. С тази прическа ми, като от Великият Гетсби

# 8 187
Ето още една снимка на Елена. Надявам се Wink

# 8 188
Аууу, много хубава Елена на черно бялата. С тази прическа ми, като от Великият Гетсби
Абе, красива си е, няма спор. Освен това е изключително фотогенична и умее да позира. Последните снимки в инстаграм са доказателство. На мен ми харесва ето тази:

# 8 189
  • софия
Лъвичке, не е баш така. Ако трябва да сме честни, освен това, което написа за положителния герой в същия подкаст Елена каза, че при арогантното нахлуване на общата среща с момичетата от Валерия са се опитали да я хлъзнат към ролята на злодея. Държали са я до 5 сутринта с най-тегавия редактор, който и е задавал провокативни въпроси за да я накара да избухне срещу Вал. След което тя предприема извинението и накланя везните в нейна полза.
 За другият пример, който си дала Елена каза, че на партито е говорила с редакторката за да и благодари, че са извадили дословно какво е казала. Тогава редакторката и отговорила, че независимо какви са били думите и, верни или не е щяла да пусне този откъс.
 Но съм съгласна, че след представянето и, при монтажа с благодарност към нея са го правили. Все пак тя е човекът,  който направи гледаем този сезон. Главен герой, разказвач, раздаващ се до край. Подобни персонажи са любимци и на продукцията.
 Лондонка и на мен тази сесия на фешън дейс ми е от най-любимите.

Общи условия

Активация на акаунт