Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 754
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 7 980
Кой е ИГ на Ивона?

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 20:00 от Вени Ев

# 7 981
  • България
Елена се снима миналата седмица и с Борис Бонев от джаз фестивала в София, качи снимка с него, написа: "Той е от нашите", сега и с него ли ще я изкарате първа приятелка. Или ще разсъждаваме по картинка, че Борис Бонев е направил Елена тротинеткаджийка. По-спокойно.
Негативните черти на едната не оправдават негативните черти на другата. Най-добре според мен да минем на лежерни теми за подкаста на Елена.

# 7 982
  • София
Елена се снима миналата седмица и с Борис Бонев от джаз фестивала в София, качи снимка с него, написа: "Той е от нашите", сега и с него ли ще я изкарате първа приятелка. Или ще разсъждаваме по картинка, че Борис Бонев е направил Елена тротинеткаджийка. По-спокойно.
Негативните черти на едната не оправдават негативните черти на другата. Най-добре според мен да минем на лежерни теми за подкаста на Елена.

Ами не знам, някакъв мъж беше изкаран гадже и любовник на Валерия, само защото са се снимали един до друг, та всичко е възможно Joy Не знам кой какво дъно е, но дребнавостта е в пик Laughing

# 7 983

Стори на Елена от тази вечер край морето.

# 7 984
  • България
Скрит текст:

Стори на Елена от тази вечер край морето.

Силно вероятно да снимат някоя реклама на плажа.

# 7 985
Колкото до "ливин из изи", ясно е за какво става дума. Ако някой не познава Гершуин, Армстронг, Джанис Джоплин а напоследък и Лана дел Рей, проблемът не е в Елена.
На Елена знанията са в стил женско списание. Може да си пише английските изрази, които е понаучила, на български или в българските изречения и да се мисли за нещо хай по този начин. Остава си ширпотреба. Да, повече неща е чувала сигурно от Габи, може и от Валерия, но това не я прави високоинтелектуална, каквито претенции заявява. Изхвърляне с английски изрази на български. Какво показва с това? Нито това й е език, който владее перфектно и на който работи, нито с нещо допринася за изказа й. Префърцуненост и поза. Но на който му допада, добре. Явно формата се цени повече от съдържанието в днешно време. И не сравнявам с другите Ергенки, а с общата кулгура на уж образованите и културни интелектуалки от блогове и социални мрежи. Щом има таргет група, която кълве на такива изрази, защо не. С това ще се изхранва жената, лайф шуд би изи.

# 7 986
  • софия
Добрутро! Блу, то хубаво, но новият Ергенин е пълно затъмнение. От никъде нищо, дет се казва. Тушев сигурно доволно потрива лапки. Или просто се е застраховал да не го накацат ергенките преди заснемането и пак да стане мачът е свирен преди да е започнал.
 Манифестирам си интересни моми в шоуто и повече свободни решения на героите.

# 7 987
Добро утро, СлаБе! Кафенце, баклавички, а скоро и фрапенце! ☕
Напълно съм съгласна с логиката ти защо е в такова затъмнение новият ерген. Бих добавила, че и за нас може би ще е по-добре, за да не пренасяше наблюдения от Евгени върху него.
И аз пожелавам повече естествено развитие в сезон 3, че е последния на места доста ми натежа сценария. Сезон 2 генерално ми хареса, но имаше доста режисирани сценки

# 7 988
  • софия
Бих казала в пъти над сезон едно. Кастът беше в много по добър от предишната година. Дано се престрашат и тази година интересни личности, а не обичайните заподозрени тип Габита. Сякаш на любов, истинска не се надявам. Приемам го за поредната риалити игра и ще се радвам на ходове и надцаквания и ако има търкания да не са на ниво женски пазар.

# 7 989
Аз генерално започвам да се отказвам от идеята, че това шоу може да завърши със сватба. Като гледам каква е статистиката за браковете и в Америка и си давам сметка, че чак толкова луди участници почти няма 😂
Много се натягаше идеята, че сезон завършва със сватба, даже ми бяха “спойлнали”, че Елена и Евгени са били наистина в сватбена агенция 😂
Радвам се за избора на Евгени, хубав или лош си е неговия избор. Сезон 1 ми беше доста отвратителен откъм финал. В Сезон 2 не съм приемала никого като Пепеляшка или принц, по-скоро при Виктор и Александра правех този паралел.

# 7 990
Аз генерално започвам да се отказвам от идеята, че това шоу може да завърши със сватба. Като гледам каква е статистиката за браковете и в Америка и си давам сметка, че чак толкова луди участници почти няма 😂
Много се натягаше идеята, че сезон завършва със сватба, даже ми бяха “спойлнали”, че Елена и Евгени са били наистина в сватбена агенция 😂
Радвам се за избора на Евгени, хубав или лош си е неговия избор. Сезон 1 ми беше доста отвратителен откъм финал. В Сезон 2 не съм приемала никого като Пепеляшка или принц, по-скоро при Виктор и Александра правех този паралел.
На мен дори ми е странно ,че може да очаквате сватби и голяма любов от подобно предаване. Реалитито Ергенът ни "продава" една приказка,романтика и илюзии,всичко е сценарий и средата е прекалено изкуствена за създаването на нещо истинско. Самата продукция не я вълнува толкова любовта,а подтиква участничките за скандали и сеир,защото те вдигат рейтинга.
Скоро четох,че Краси и Митко от Фермата са се оженили и очакват дете,това май ни е единствената успешна БГ реалити двойка задържала се години,но са се събрали без сценарий и предварителни сметки от продукция. Не съм гледала техният сезон и не знам как се е развила тяхната история,но са отишли  във Фермата да играят за 100 бона  ,а те взели,че се влюбили. Не казвам че там няма сценарий,но просто идеята на предаване е съвсем друга и явно много по-естесвено са се случили нещата.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 08:28 от Leona_

# 7 991
  • софия
Иронията е, че от доста повече друго риалитита излязоха двойки. Фермата не гледам, но на прима виста се сещам за две двойки от игри на волята. Жоро и Фейгин и другите двама ги забравих. Те скоро се сгодиха, бяха в сезон 3. Той бачкаше в Англия, а тя учителка по английски.
 Съгласна съм напълно с Леона. В това предаване целта е сеир. Не се подбират девойките за да се мачнат с ергена, а за да има сеир за зрителите. Абсурдно е и със сватба да приключи. Как да стане. Колко си опознал човек под окото на камерите със секундарник и в тотално измислена вселена.
 В сезон едно и аз се подлъгах за Алекс и Виктор и вярвах, че има химия между тях. Но видяхте, колко различно са стояли нещата. Магията на киното, дето се казва. За това от сезон две не очаквах нищо, освен стратегия и умни ходове от девойките. Това и получих и съм доволна. Да, имаше едно разбито сърце, но то беше разбито от лупата, която увеличава на макс емоциите вътре. После нещата си дойдоха на мястото. Всяка една казва, че е била малко или повече привлечена и си е мислила, че е влюбена. Но това минава бързо,  когато се излезе от сапунения мехур.

# 7 992
Гани и Ванко от миналогодишния Сървайвър също още са заедно, въпреки, че в предаването направо прескочиха сюжета с влюбването им 😂
По принцип, когато млади необвързани хора (че и обвързани) се срещнат е реалити, не е много чудно да се гаджосат. В Ергена става малко по-трудно заради цялата драма на кокошкарника.
В новия сезон очаквам повече образи като Елена, което няма да е лошо за играта.

# 7 993
  • софия
Ей, Гани и Ванко ги забравих. И тази година Цецо и Ермина още ги мисля са ли, не са ли.😀
 И повече образи, като Елена и искам те да връткат ергенчо и да го правят луда калинка.  Ей тъй, садистично и от женска солидарност искам той да е жертвата.👿

# 7 994
  • София
Фани, няма как да се спрат хората да пишат лошо за някого. Такъв е форматът, такава е и темата. Не забравяй, че участниците искат да са в устите на хората по един или друг начин.

За Вал се писа, че е кренвирш, за Елена - недобър човек. А Габитата какво да кажат, и оплювани, и осмивани.

Общи условия

Активация на акаунт