Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 638
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 050
Просто ми липсвате! ❤️

# 13 051
  • Варна
Айлин е много хубава, но тези устни не ми харесват. Със сигурност без тях ще е още по-хубава.

Стана ми интересно кой е клипът на Галена, в който е участвала. Може линк,  име на песен?

# 13 052
Ето линк:

https://www.youtube.com/watch?v=37s9jWOfyhY

Песента е на Криско и Галена - Тръпката, Айлин е от масовката с една пайетена рокля и е невероятно красива.

# 13 053
Да се разпиша и аз докато не е почнал новия сезон за малко забавление- днес слушах последния надкаст за ИВ, и Неделчо направи предложение Мастагарков да е Ерген 4, много  се смях. Ама защо не - модел, говори много, омайва всички подред...Joy

# 13 054
Много красив този Мастагарков. Не вярвам да има проблем да си намира гаджета, по-скоро има проблем да ги разпъжда като го гледам Laughing

# 13 055
Да се разпиша и аз докато не е почнал новия сезон за малко забавление- днес слушах последния надкаст за ИВ, и Неделчо направи предложение Мастагарков да е Ерген 4, много  се смях. Ама защо не - модел, говори много, омайва всички подред...Joy

Тъй като следя Игри на волята, направих коментар в лайф на Мастагарков, че е супер подходящ за Ергенът и той отговори, че вече два пъти са го канили Simple Smile не е останал незабелязан, но не било неговото нещо по този начин да си търси гадже, да ухажва толкова жени и т.н. Иначе е изваян, на мен много ми прилича и на Гришо Simple Smile

# 13 056
Да им е честита едната година годеж на младите влюбени! Simple Smile
Ето и поздрав за самоотвержения тим Валерия. Kissing Heart Grinning

# 13 057
Шопов каза, че всички рози вече са раздадени. Знаете ли кога се очаква да ни покажат момичетата?

# 13 058
Питали са Наум кога ще се излъчва и е отговорил през пролетта, знае, че февруари не е пролет или са изместили началната дата?🤔

# 13 059
А казал ли е Наум прословутата фраза "Този път всичко е както трябва",да си знаем какво ни очаква?

# 13 060
А казал ли е Наум прословутата фраза "Този път всичко е както трябва",да си знаем какво ни очаква?
"И този път нищо не е както трябва."Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 061
Дано не е казал и че по средата има обрат, който променя всичко, защото иначе пак ще гледаме как Сашко се влюбва още като се запознава и до края изсмукани от пръстите сценки, за да спечели накрая ясната от първи епизод.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 16:34 от Spiritlight

# 13 062
  • София
Здравейте,

Имаш копие от новия договор ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

"И този път нищо не е както трябва."Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 063
Тук много хора имат копие.😉
А още повече знаят всичко,а уж нищо не знаят.
Изобщо форум.
☕🍷🍺

# 13 064
  • София
Значи е добре да се обяви още сега какво да очакваме, защото после ще е някак според зависи 🥴

Тук много хора имат копие.😉
А още повече знаят всичко,а уж нищо не знаят.
Изобщо форум.
☕🍷🍺

Общи условия

Активация на акаунт