Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 601
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 110
  • София
Здравейте,

Dr. Whatsup, избърза с коментара. След ден-два същите тези сайтовe отново ще са ги разделили и ПР-ите и продуцентът щяха да бъдат пощадени.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 14:56 от Editor.

# 13 111
Здравейте,

Dr. Whatsup, избърза с коментара. След ден-два същите тези сайтовe отново ще са ги разделили и ПР-ите и продуцентът щяха да бъдат пощадени.
Или иначе казано: има бтв-то пари бол - плаща.

# 13 112
И на мен ми попадна подобна статия от някакъв измислен сайт. Обаче, там бяха си развихрили повече въображението и бяха писали, че мама Светла трябвало да готви отделно за Валерия, което пък породило напрежение и Валката си стегнала куфарите за Плевен, но Генчо я догонил и я върнал в богатата им пловдивска къща.

# 13 113
  • София
Щом казваш Rolling Eyes
Току-що открих, че и за това са се охарчили bTV
https://fakti.bg/life/832313-ergenat-evgeni-genchev-i-lubimata-m … ria-zapisaha-duet

Здравейте,

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 17:05 от Editor.

# 13 114
И на мен ми попадна подобна статия от някакъв измислен сайт. Обаче, там бяха си развихрили повече въображението и бяха писали, че мама Светла трябвало да готви отделно за Валерия, което пък породило напрежение и Валката си стегнала куфарите за Плевен, но Генчо я догонил и я върнал в богатата им пловдивска къща.
В някои от тези статии пише: "от предаването казаха" Joy

# 13 115
Щом казваш Rolling Eyes
Току-що открих, че и за това са се охарчили bTV
https://fakti.bg/life/832313-ergenat-evgeni-genchev-i-lubimata-m … ria-zapisaha-duet

Здравейте,

До февруари още доста ще се охарчат.😀
Специално прочетох ,за да видя кое е специалното.
Покъртително просто на фона на академичното образование на Генчо.
А нероден Петко (Х2) си е описан точно като бизнес проект.😀Цитирам:
Макар че Генчев е затрупан с работни ангажименти, той не спира да повдига темата за наследник от Валерия. "Готов съм за баща. Защо не и да станем родители с Валерия, победителката от шоуто, с която в момента имаме връзка. Аз съм на 34 години и ми е време да стана татко. Въпросът е човекът до мен да е готов и да позволи нещата да се случат. Вървим натам", споделя Ергенът Евгени.
Стискам палци. Иначе най-интересно ми стана за главната роля в Боливуд. Само да не излезе  и това кьорфишек. И да не се загуби Генчо сред толкова много начинания.

# 13 116
Този, който е писал статията, че Генчо и Валерия ще правят дует, дори не е гледал предаването и не знае тя колко фалшиво пее. Според мен хвърлят кьорфишеци, за да задържат вниманието върху тях до началото на трети сезон.

# 13 117
Този, който е писал статията, че Генчо и Валерия ще правят дует, дори не е гледал предаването и не знае тя колко фалшиво пее. Според мен хвърлят кьорфишеци, за да задържат вниманието върху тях до началото на трети сезон.
Ааа,недей така!Ако новата светска двойка вземе,че запише дует,каква масова истерия ще настане-убедена съм,че ще бъде сравнена с Шер и Ерос Рамацоти,примерно.Тя Валето първо да се научи да говори,после да пробва да пее.Съжалявам и горките животинки,ако изпробва гласовите си възможности пред тях.

# 13 118

От Ергенът 3 във Фейсбук. Не знам колко е достоверна информацията.

# 13 119
  • Варна
Прилича на кифла.

# 13 120
Триенето на мнения не променя нещата. Валерия едва ли ще пее някога. Най-много дует с Виктория да направи Генчев. А Лейди Гага и Том Джоунс тихо подсмърчат в ъгъла...

# 13 121
Може пък Алек III -ти такива да харесва.

# 13 122
Това е моя снимка и не участвам в Ергенът. Бъзикам се...

# 13 123
Учил е във френската. Не кифли, кроасани са таргетът.

# 13 124
Малко на Андрея ми прилича и наистина кифлее. Бедни ми Алекс, пак са ти пуснали бръмчалки.

Общи условия

Активация на акаунт