Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 543
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 290
Тройка Габита не вървят като тройка кебапчета. Wink От старание успяхте да вкарате част от екипа в разврата на събитията.

# 13 291
Сестрите ли имаш предвид?

# 13 292
Да не би да е имало тройка? И Тушев да се радва за Алек.
Или Алек е спал с едната буквално (някой от двамата да е бил пиян), пък другата му е ВъРНА-ла розата.
Песента е за изневери.

# 13 293
Значи Алек е препил с вино, а първото момиче с бира и са "полежали" на матрака. След това той е избрал второто момиче, то е разбрало за предишните събития и Алек е станал виновен.  Накрая са се събрали с Тушев и хепи енд. Измислихте го!😁

# 13 294
Скрит текст:
00. Габриела Иванова (сестра на Памела)
0. Йоана Младенова (може би сестра на Алек)
1. Виктория Асенова
2. Кристина Добрева
3. Барбара Ибисс
5. Екатерина Тодоров
6. Габриела Дукова
7. Христиана Манова
8. Киара Маджарова
9. Васка Джурова
10. Валерия Дакова
11. Теодора Добрева (Thea De’Angelis)
12. Нани Вишева (финалистка?)
13. Маги Томова (финалистка?)
14. Памела Иванова
15. Christina Gorgeous (Горджъс?! 😁)
16. Надя
17. Мартина Симова (липсва акт. 07.09-13.09)
18. Габриела (пожарникарката)
Маги Томова е Мис Варна '06... (може някой да го е отблязал, но не съм чела всичко).
Другата Нани според мен е голяма лисица.
Винаги ми е било страно, когато млади, неразведени, необвързани мъже целенасочено търсят/ предпочитат жена с дете - звучи ми като да искат контрол и да им е по-добре за самочувствието - залагат на евентуален комплекс/зависимост на жената или пък не бързат да създават семейство с нея. Струва им се май, че по-трудно ще избяга о тях или че няма да ги натиска за брак? Или че е по-зряла и няма да ги нарани както връстничките му, които са свободни птички.

# 13 295
Добро утро, детективи! Само да споделя, че снощи изразих предположение, че от продукцията може да ни пускат по пързалката с този спойлер, и гледам сега, че е изтрит.....

За колажа ли говориш? Сега проверих и не е изтрит. Просто е вече на много задна страница.

# 13 296
  • Вестерос
Тушев дали плаче някъде вече..

# 13 297
Не, моето мнение беше изтрито, че ни пускат по пързалката с колажа...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 298
  • София
И да е пързалка колажът и дане са това последните две момичета, поне излязоха участничките.

# 13 299
Не, моето мнение беше изтрито, че ни пускат по пързалката с колажа...Stuck Out Tongue Winking Eye
Първият спойлер за миналата година не беше ли с профил на Валерия и "честито" (или нещо подобно)? Триенето на модераторите не е еднозначен показател. За мен по-скоро подсказка е мълчанието (или писането) на хора, които са доказали, че защитават интересите на продукцията по време на миналия сезон или след него. Може да ни хлъзгат лекинко, но след февруари вече няма как. Още в началото ще си проличи дали колажът е бил фейк или не.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 13:29 от Dr. Whatsup

# 13 300
00. Габриела Иванова (сестра на Памела)
0. Йоана Младенова (може би сестра на Алек)
1. Виктория Асенова
2. Кристина Добрева
3. Барбара Ибисс
5. Екатерина Тодоров
6. Габриела Дукова
7. Христиана Манова
8. Киара Маджарова
9. Васка Джурова
10. Валерия Дакова
11. Теодора Добрева (Thea De’Angelis)
12. Нани Вишева (финалистка?)
13. Маги Томова (финалистка?)
14. Памела Иванова
15. Christina Gorgeous (Горджъс?! 😁)
16. Надя
17. Мартина Симова (липсва акт. 07.09-13.09)
18. Габриела (пожарникарката)
Леле, даже и финалистките са разконспирирани 😀 Страшни детективи сме 😀

# 13 301
Тушев дали плаче някъде вече..
Едва ли го притеснява нещо. Важното е през май месец Цитиридис да ни каже от телевизора, че нищо не сме познали до последно, но най-важното е бабите във ФБ да продължават поне половин година да пишат: ВАШАТАЛЮБОФЕНАЙИСТЕНСКАТА МНОГОВЕСЕРАДВАМИВЕПРЕГРЪЩАМ

# 13 302
Май и тази година ще сме на очаквай очакваното- отново силикон, пластмаса, кухи лейки на килограм. Липсва ми само една Зори Джи за цвят сред пластичните киборги.
Много се радвам, че темата се раздвижи и то не, за да се обсъждат миналогодишните участнички. Време беше.

# 13 303
Много грамотно пишат за кемтрейлс, 5G и плоската Земя бабите, да.

# 13 304
От бабите понякога съм чела такива коментари, че съм се изчервявала до ушите. 😂

Общи условия

Активация на акаунт