Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 516
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 305
Ммм, гледам отново са събрали караконджулите на инста и са ги изпратили в Ергенът.

# 13 306
  • Street of Dreams
Опасно ЦРУ сте, бг мами. Прочетох ви, но от сега нищо не запомних, камо ли догодина.
Ужасни кифли показахте, само една полуазиатка от първите постове ми се видя много красива, на снимките.

# 13 307
Тя и на мен ми е симпатична.

# 13 308
Здравейте,

Dr. Whatsup , едва ли бабите във ФБ са таргет на Тушев, но и те са зрители като всички останали и може би е редно да има малко респект. Не е тема за спор, въпрос на уважение към чуждото мнение. А и бабите се оказаха доста по-грамотни от пишещите подрастващи въпреки затрудненията с технологиите.
Засегна се лично от подмятането, че хората, подкрепящи продукцията, този път мълчат? Laughing

Иначе мисля, че намекът на Мадам Тушьо се отнася към първата Габриела, а не за сестрата на Памела - тя за мен е вътре и се спазва тенденцията в риалититата е да се вкарват роднини.

# 13 309
Две сестри? 😲😯😮😦🙊 Ако се занимава паралелно със сестри, мисля че може да бие дори Гената в антикласацията.

# 13 310
  • софия
Може да му ги пуснат, като един играч. Вече си го манифестирам. Алеко в средата, двете каки от две страни го нападат на пейката. У ляляяя,  много мило.😀😀😀

# 13 311
Браво, момичета, големи разузнавачки сте!

Ох, дано има нормално изглеждащи в новия сезон. Въпреки че ако се водим по инстаграм снимките на Елисавета и дори на Пам, разликата между лицата в телефоните ни и тези в телевизора може да е значителна.

Искам да се похваля, че и аз май разгадах една малка мистерия Laughing Помните ли колко се обсъждаше вечната гримаса тип “мирише ми на нещо гадно” на Капитонова? Е, според мен се дължи на ботокс и може би филъри.

Наскоро се видях с една жена, която очевидно е направила много промени в лицето си откакто сме се виждали последно, и е развила точно същата гримаса.

Което ме подсети за едно интервю с някакъв дерматолог или пластичен хирург, който обясняваше, че когато парализираш едни мускули в лицето, тялото компенсира като започва да използва други и резултатът често е странни мимики, гримаси и поява на бръчки на непривични места.

# 13 312
  • Paris
Ммм, гледам отново са събрали караконджулите на инста и са ги изпратили в Ергенът.

И на мен ми е доста тъжно, че вкарват такива индивиди. Наскоро гледах осми и девети сезон на руския Ерген от любопитство и разликата в жените беше огромна. Разбира се и там имаше жени с корекции, но някак си много естествено направени и красиви. По-леко гримирани, елегантни и класни. Тук всичко в корекциите е прекалено.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 00:22 от Noreli

# 13 313
  • София
Пфуууу, темата тъкмо тръгна в правилната посока и пак ни навряхте Валерия и Евгени.
Не знам баби ли са,  лели ли са, какви са тия във ФБ групата на предаването, но вчера някой копира нещо от там, та надникнах за малко и избягах с писъци. Там е страшно, хора! Не бих твърдяла особено убедено, че заслужават уважение. Чисто изтрещели са повечето. Simple Smile

За заподозрените в участие в Сезон 3 ..... незнамнезнамнезнам.... много зле изглежда положението. Никоя не прилича на жена, която ще тръгне да търси любовта по телевизора.
Много се надявам да има и нетунинговани. Май такива не показахте до тук.

# 13 314
Аз след вчерашните гледки се опитвам да си възвърна душевното равновесие и си викам: То може и Инстата да "криви" и всъщност положението да не е баш "Клонираните атакуват."
Ноооо, голямото разочарование може да дойде като си отворят устите. Ама то дотогава има време.

Пфуууу, темата тъкмо тръгна в правилната посока и пак ни навряхте Валерия и Евгени.
Не знам баби ли са,  лели ли са, какви са тия във ФБ групата на предаването, но вчера някой копира нещо от там, та надникнах за малко и избягах с писъци. Там е страшно, хора! Не бих твърдяла особено убедено, че заслужават уважение. Чисто изтрещели са повечето. Simple Smile

За заподозрените в участие в Сезон 3 ..... незнамнезнамнезнам.... много зле изглежда положението. Никоя не прилича на жена, която ще тръгне да търси любовта по телевизора.
Много се надявам да има и нетунинговани. Май такива не показахте до тук.

# 13 315
Clare, определено се прецаква мимиката при ботокс, да. Предполагам, че ще гледаме нещо подобно и при новите участнички, предвид модата на бейби ботокса, дето почват да си го инжектират момичета на по 20 години вече...

Noreli рускините са много красиви, особено млади. И тъй като съм в Москва от малко над 2 години, мога да кажа, че въпреки всички стереотипи за външния им вид (провокативен, малко a la femme fatale), те са много по-естествени от българките. Което го виждаме и на ниво риалити предавания в случая. Не знам къде и кога се счупи положението при една част от българските жени, но кастингът за сезон 3 показва, че проблемът е много сериозен, щом от 20 и кусур няма една без джуки на патица, ринопластика и кой знае още какви корекции. Буквално се обезобразяват и заприличват на клонинги. Слабе добре каза да влизат с номера. Малко като затворници Joy Ама поне ще ги отличаваме по някакъв признак.

Надявам се да не са клонинги и по характер. Таз надежда ми остана Simple Smile

# 13 316
Editor, моето най-искрено уважение към симпатиите ти към двойката Генчо-Валерия, но наистина е време да отплават към Витя и Александра. Дори и сватбени камбани да чуем, пак омръзнаха жестоко.
На мен лично новите моми са ми много интересни, нищо че прелива от тях от ботокс и хиалурон. Сигурна съм, обаче, че на живо няма да изглеждат толкова клонирани. Мярна ми се, че има и сестрички - това вече ще е върхът, въпреки, че не ми се вярва. Може едната да е на финал, а другата да я е посетила за срещата с роднините.

# 13 317
  • София
Аз защитих бабите, други стигнаха до споменатите. Моля да четем с разбиране. А иначе, както кажете.

Editor, моето най-искрено уважение към симпатиите ти към двойката Генчо-Валерия, но наистина е време да отплават към Витя и Александра. Дори и сватбени камбани да чуем, пак омръзнаха жестоко.
На мен лично новите моми са ми много интересни, нищо че прелива от тях от ботокс и хиалурон. Сигурна съм, обаче, че на живо няма да изглеждат толкова клонирани. Мярна ми се, че има и сестрички - това вече ще е върхът, въпреки, че не ми се вярва. Може едната да е на финал, а другата да я е посетила за срещата с роднините.

# 13 318
Браво детективи! 
А как се казваше онази девойка, която съфоръмка разконспирира случайно? В списъка ли е?
Хубав каст,ама нали наш Алек уж естествена красота харесваше. Зор ще види,ако са тези бъдещите звезди.
Освен ако на онези плажни  снимки от Варвара с Наум,не са учили сценария.😉Тогава всичко е ясно.
Иначе и аз мисля,че е време да пенсионираме двойката от Ергенът2. Кученца, котенца ,калибриране ,гари...втръснаха.

# 13 319
  • Paris
blue_haru , това с номерцата е страхотна идея. 😀
Всъщност кога започва излъчването на сезон 3?

Общи условия

Активация на акаунт