Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 505
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 320
Аз защитих бабите, други стигнаха до споменатите. Моля да четем с разбиране. А иначе, както кажете.

Editor, моето най-искрено уважение към симпатиите ти към двойката Генчо-Валерия, но наистина е време да отплават към Витя и Александра. Дори и сватбени камбани да чуем, пак омръзнаха жестоко.
На мен лично новите моми са ми много интересни, нищо че прелива от тях от ботокс и хиалурон. Сигурна съм, обаче, че на живо няма да изглеждат толкова клонирани. Мярна ми се, че има и сестрички - това вече ще е върхът, въпреки, че не ми се вярва. Може едната да е на финал, а другата да я е посетила за срещата с роднините.

Айде, да не се подценяваме, моля. Четем не само с разбиране, но и между редовете.

# 13 321
blue_haru , това с номерцата е страхотна идея. 😀
Всъщност кога започва излъчването на сезон 3?

На Слабе е идеята Simple Smile Не крада аз авторски права Smiley

Би трябвало да си започне пролетта (в края на февруари), както винаги досега Simple Smile

# 13 322
Ммм, гледам отново са събрали караконджулите на инста и са ги изпратили в Ергенът.

И на мен ми е доста тъжно, че вкарват такива индивиди. Наскоро гледах първи и втори сезон на руския Ерген от любопитство и разликата в жените беше огромна. Разбира се и там имаше жени с корекции, но някак си много естествено направени и красиви. По-леко гримирани, елегантни и класни. Тук всичко в корекциите е прекалено.

Важният ми въпрос е… къде гледаш руския ерген? 😀

# 13 323
  • Paris
Libraing Гледам го в този сайт kinogo.pro там са качени всички сезони и всички серии, но можеш да видиш и някой друг сайт ако потърсиш в Гугъл “Холостяк”.
Няма субтитри, аз не говоря руски, но се разбира.
Само внимавай, че ако започнеш да гледаш е голяма краста. Осми и девети сезон ги изгледах на един дъх за има няма 3-4 дни. 😀 Но ми беше много интересно да видя дали има разлика в отношението на руските жени към мъжете. После пуснах и американския Ерген, но там го спрях бързо, че всички бяха с толкова бели и изкуствени зъби, че ме заболяха очите 😀 Та така.

# 13 324
Браво детективи! 
А как се казваше онази девойка, която съфоръмка разконспирира случайно? В списъка ли е?

Според мен е Thea De’Angelis /Теа Добрева/ без филтри, актриса и модел.
https://www.instagram.com/p/CuoqfVNsyQ9/

Скрит текст:

# 13 325
Eто още две девойки, които следват останалите и не видях да са споменавани:

Силиконово Барби - https://www.instagram.com/anniemetusheva_/
И задължителната за формата рускиня - https://www.instagram.com/mmari_mc/

# 13 326
0. Йоана Младенова (може би сестра на Алек)
1. Виктория Асенова
2. Кристина Добрева
3. Барбара Ибисс
4. *Габриела Иванова (сестра на Памела)
5. Екатерина Тодоров
6. *Габриела Дукова
7. Христиана Манова
8. Киара Маджарова
9. Васка Джурова
10. Валерия Дакова
11. Теодора Добрева (Thea De’Angelis)
12. Надежда (Нани) Вишева (финалистка?)
13. Маги Томова (финалистка?)
14. *Памела Иванова
15. Christina Gorgeous (Горджъс?! 😁)
16. Надя
17. Мартина Симова (липсва акт. 07.09-13.09)
18. Габриела (пожарникарката)
19. Ани Метушева
20. Мария Чекмарева

* Може би са от екипа

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:46 от Alucard

# 13 327
Това Нани предполагам е галено, как ѝ е цялото име?

# 13 328
Нани е Надежда, но има и Надя участничка

# 13 329
Нани беше майката с дете, нали?!
Може да й е останало от начина, по който я е наричало детето Sweat Smile. Тя много го е приспивала с нани-нани-на и то после я е наричало така. Харесало й е. Така си останало галеното.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 07:31 от geri1919

# 13 330
Ето мойта интерпретация на загадката. Ама е доста субективна. Понеже тази Екатерина дето има азиатски черти ми хареса и се питам може ли на галено Екатерина да стане Нани? И да прилича на болярка. Пък той да е пренебрегнал някоя Миска дето се е надала до последно и да е виновен щото с Нани, Екатерина демек... са изконсумирали   връзката...
И още нещо...собственикът на фирмата за матраци  Нани има фамилия Тодоров. И Екатерина е Тодоров. Може и да имат нещо общо....и някой да е станал виновен...

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 22:21 от pandorina

# 13 331
  • София
Човекът, пуснал загадката, потвърди, че с Alucard сме прави и разгадахме правилно двете жени, така че не е Екатерина, а Нани - Надежда и Маги Томова.

# 13 332
  • София
Човекът, който пусна загадката, обеща, че ако я разгадаем, ще има още. Simple Smile
Любопитна съм за продължението.

# 13 333
  • Варна
Понеже имаше коментари, че нищо заедно не качват Валерия и Евгени, та ето едно стори. Не е снимка, а е видео. Валерия го е качила.

А от разгаданото може ли някой да каже кое последно е вярното?

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 11:51 от scalestone

# 13 334
Човекът, пуснал загадката, потвърди, че с Alucard сме прави и разгадахме правилно двете жени, така че не е Екатерина, а Нани - Надежда и Маги Томова.
Разбра ли се от къде дойде тази загадка? Аз май нещо съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт