Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 487
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 335
  • Paris
Да, нека има още загадки 🙏🏼

# 13 336
  • София
Човекът, пуснал загадката, потвърди, че с Alucard сме прави и разгадахме правилно двете жени, така че не е Екатерина, а Нани - Надежда и Маги Томова.
Разбра ли се от къде дойде тази загадка? Аз май нещо съм пропуснала.
Някой, който знае какво ще се случи. Не ни се е представил, но то никой информатор не се.

Наградата беше профила на Алек в инстаграм, но е заключен и празен.

# 13 337
Ама може загадката да е подвеждане.

# 13 338
  • София
Ама може загадката да е подвеждане.
Коментирахме го вече, че може да е подвеждаща дали това са финалистките, но поне вече имаме имената на поне 13-14 участнички, така че си, беше голям спойлер. Някои от другите имена сигурно са на хора от екипа.

# 13 339
  • Paris
Човекът, пуснал загадката, потвърди, че с Alucard сме прави и разгадахме правилно двете жени, така че не е Екатерина, а Нани - Надежда и Маги Томова.
Разбра ли се от къде дойде тази загадка? Аз май нещо съм пропуснала.

Новата загадка е от кого дойде загадката? 😀

# 13 340
Това па да разкриеш края преди началото е супер тъпо. Това е някой от конкурентна телевизия сигурно или друг който им има зъб.

# 13 341
  • Paris
А да бе ще си губят времето с нас от конкурентна телевизия 😀 вместо да си направят стратегия за по-добро предаване.

# 13 342
Това па да разкриеш края преди началото е супер тъпо. Това е някой от конкурентна телевизия сигурно или друг който им има зъб.
Имайки предвид информацията, която изтече в двата предишни сезона, много по-вероятно е сега да ни дават грешни сигнали и да ни пускат по пързалката. Да не се окаже, че Нани и Меги са част от екипа, а ние ги изпратихме направо на финал 😀

# 13 343
Миси, тази година коя ще е твоята Мика, която печели, но не печели всъщност?

# 13 344
Имайки предвид информацията, която изтече в двата предишни сезона, много по-вероятно е сега да ни дават грешни сигнали и да ни пускат по пързалката. Да не се окаже, че Нани и Меги са част от екипа, а ние ги изпратихме направо на финал 😀
Продуцентите имат един интерес - сеири да правят. В условия на икономическа криза, рекламните бюджети страдат. Не казвам, че няма да се намерят салами, опаковани по два, обаче рекламодателите ще търсят максимална ефективност. Пускането на фалшива информация 100 дни преди началото не помага особено НА ТЕЛЕВИЗИЯТА.

# 13 345
Миси, тази година коя ще е твоята Мика, която печели, но не печели всъщност?
Ами, не знам 😀 От така показаните не мога да отлича нито една Мика. Ама айде дано този сезон да победи моята бъдеща любимка 😀😀

# 13 346
Симпатична е Надя, по-естествена и одухатворена. Екатерина ми харесва но всъщност и тя от същата "порода"  барбита, но азиатските черти и придават по-екзотично излъчване. Другите всичките са ми еднакви.

# 13 347
  • Варна
Новата Мика трябва да има две леви и да не я бива в живота, както старата Мика сама каза за себе си.

И в канала й още стои само първото видео.

А май никой не писа, но Айлин също има канал в YouTube.

# 13 348
  • Варна
А май никой не писа, но Айлин също има канал в YouTube.
Като стана дума за Айлийн празнувала рождения ден на "новия" си приятел.
Тази година му подарила картина, а миналата година му подарила/направила си татуировка за рождения му ден..
Т.е. не е много нов този приятел и най-вероятно е отпреди снимките на Ерген 2.
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/ajlin-ot-ergenat- … EdVfopGeYMk7XbRMs

# 13 349
Хубава двойка са.

Общи условия

Активация на акаунт