Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 509
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 440
Така като ги гледам, едва ли 😀
Тук говорим за нуждите на предаването, а не за физиологията на някого. Ако трябва и няколко ще зачислят да изпълняват ролите, не само една. Но според мен това се поизтърка. Поне тези година ще са други сюжетите. Няма да повтарят дословно сезон 1 и 2.

# 13 441
Тук говорим за нуждите на предаването, а не за физиологията на някого. Ако трябва и няколко ще зачислят да изпълняват ролите, не само една. Но според мен това се поизтърка. Поне тези година ще са други сюжетите. Няма да повтарят дословно сезон 1 и 2.
В 2 имаше ли девствена??

# 13 442
Говорим за експлоатирани клишета. В 2 са били други, не точно това.
В 2 имаше ли девствена??

# 13 443
  • София
Според мен линията с девственицата нямаше желания отзвук и сигурно няма да я повторят.

# 13 444
Спомних си реакцията на Виктор като Елвира му го каза. 😂😂😂

# 13 445
  • София
Реакция:

Flushed LaughingLaughingLaughing

# 13 446
А нима някой е повярвал на Елвира? Това са режисирани сюжетни линии, не се хващайте.
Същото като с Калоянчо от Игри на волята.  Човекът каза, че няма опит с жени и всички си помислиха, че е девствен, хахаха. Та го и похвалиха и го потупаха. А синхроните бяха хвалебствени... "Рядко някой ще си признае нещо толкова лично, браво". Само най-наивните не разбраха той какво казва.

# 13 447
  • Paris
И аз мисля, че това с Елвира беше режисирано.

# 13 448
На мен това с Калоян ми прозвуча като “нямам интерес към жени” 😀

А нима някой е повярвал на Елвира? Това са режисирани сюжетни линии, не се хващайте.
Същото като с Калоянчо от Игри на волята.  Човекът каза, че няма опит с жени и всички си помислиха, че е девствен, хахаха. Та го и похвалиха и го потупаха. А синхроните бяха хвалебствени... "Рядко някой ще си признае нещо толкова лично, браво". Само най-наивните не разбраха той какво казва.

# 13 449
Еми не, не ми харесва това Нани.No Mouth
Скрит текст:

# 13 450
  • here and now
Тази жена няма ли "истинско" име?

# 13 451
  • София
Надежда се казва, но явно така ѝ казват, а и в предаването ще има и друга Надежда, така че за нас не е лошо, ще може да ги различаваме по-лесно и в писмена форма.

# 13 452
Не ми се вярва да е тази.

# 13 453
  • България
Всичките са като клонирани.

# 13 454
Еми не, не ми харесва това Нани.No Mouth
Скрит текст:

За какво се загрозяват с тия силикони и филтъри, ужас...

Общи условия

Активация на акаунт