Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви симптоми обикновено се усещат непосредствено преди раждането?
Има ли жени, които не изпитват никакви симптоми преди раждането?
Какво да правим, ако нямаме ясни симптоми, но смятаме, че раждането наближава?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви симптоми обикновено се усещат непосредствено преди раждането?
-
Има ли жени, които не изпитват никакви симптоми преди раждането?
Да, някои жени може да не изпитат почти никакви симптоми преди началото на раждането. В някои случаи контракциите могат да започнат внезапно без предупредителни признаци, а падането на тапата или изтичането на водите също може да се случи без предупреждение. Някои жени дори съобщават, че са се чувствали добре и по-късно са родили, без никакви предварителни сигнали.
-
Какво да правим, ако нямаме ясни симптоми, но смятаме, че раждането наближава?
-
Какво представляват фалшивите контракции и какво е тяхното значение?
-
Кога е най-подходящото време да отида в болницата?
На някой им се смъква корема. Някой казват, че преди раждане се подува носа, но не съм забелязала. Леко раждане
ужас. Ама аз не знам че се почва. И така няколко пъти ходих до WC-то нещо ме напъва като все едно ще ми идва цикъл. При последното ходене вече видях тапата падна. А същия този ден щях да влизам в болница(втора градска) по мое желание да следят бебо че нали преносвам. Почнаха се контракции ама не толкоз болезнени колкото аз си мислех, и бяха често в началото на 5 минути после станаха на 3 а аз си се разхождам в нас в кухнята и се чудя да вдигам ли мъжо или още не. И така до към 5 и половина, а той милия се събудил сам и видял че ме няма и ей го пристига аз аз му давам чашка с кафе и викам като си изпиеш кафето да тръгваме че нещо ме напъва. И той като се ошашка взе си чашата с кафето в колата ама нали се сещате колко пи.
Болките при мен доидоха изведнъж-на обяд няма симптоми,а през ноща друг филм.( май нещо се отнесох)