Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви симптоми обикновено се усещат непосредствено преди раждането?
Има ли жени, които не изпитват никакви симптоми преди раждането?
Какво да правим, ако нямаме ясни симптоми, но смятаме, че раждането наближава?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви симптоми обикновено се усещат непосредствено преди раждането?
-
Има ли жени, които не изпитват никакви симптоми преди раждането?
Да, някои жени може да не изпитат почти никакви симптоми преди началото на раждането. В някои случаи контракциите могат да започнат внезапно без предупредителни признаци, а падането на тапата или изтичането на водите също може да се случи без предупреждение. Някои жени дори съобщават, че са се чувствали добре и по-късно са родили, без никакви предварителни сигнали.
-
Какво да правим, ако нямаме ясни симптоми, но смятаме, че раждането наближава?
-
Какво представляват фалшивите контракции и какво е тяхното значение?
-
Кога е най-подходящото време да отида в болницата?
а и някяк си се бях настроила, че трябва да раждам вече (родих 19 дена преди термин) и при най-малката промяна си мислех, че раждането започва. не се притеснявай - ще разбереш, че момента е настъпил! успешно раждане!!! 
Та, кога е най добре да се метне сака и да се тича към болницата? Аз лично нямах симптоми предварително, даже водите в болницата ми спукаха, ама от 23:00 часа едни силни контракции...И нали ми е първо тичам към 3 сутринта до болницата, а там докторите "Мдам, ще раждаш, ама сега отделението е в ремонт, а тука нямаме много места....Пък и си първескиня....няма скоро да стане...." Та, върнаха ме
На следващия ден по обяд родих. Мисълта ми е, че при това раждане не ми се ще да ходя много рано, ама неща и в такси да раждам
Малко се отплеснах
Чак смешно ми звучи.
се досетих какво ще ми идва
да ти се доспи още повече.Разбирасе и тази вечер не спах от вълнение.АМи това е