Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 106 689
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
наскоро си купухме безжична прахосмукачка, моделът е този  DYSON V10 SV27, но батерията издържа изключително кратко. Може би 15 минути и то на най-слабия режим. Не ми се вижда нормално това, някой има ли с такъв модел да каже как се държи неговата, за да знам нашата ли е дефектна…

# 421
Здравейте,
наскоро си купухме безжична прахосмукачка, моделът е този  DYSON V10 SV27, но батерията издържа изключително кратко. Може би 15 минути и то на най-слабия режим. Не ми се вижда нормално това, някой има ли с такъв модел да каже как се държи неговата, за да знам нашата ли е дефектна…
Аз не съм с тази марка, но какво пише в упътването все пак? Това може да те ориентира дали е близко до даденото от производителя или твърде далеч, което би било вече индикация за проблем.

# 422
Пише до 60 минути време за почистване без спад на мощността, така че явно има проблем с батерията на нашата. Утре ще отида до Технополис, откъдето я купих и ще я оставя за рекламация.

# 423
Пише до 60 минути време за почистване без спад на мощността, така че явно има проблем с батерията на нашата. Утре ще отида до Технополис, откъдето я купих и ще я оставя за рекламация.
А, именно! Ръководи се от упътването и няма да сбъркаш. Сега, вярно, че "до 60 минути" включва и 15-те, ама това наистина е малко за максималния капацитет, който са посочили. Ако издържи 40, вече бих казала, че е нормално - зависи каква повърхност се чисти.

# 424
Много зависи и от степента на силата на всмукване, аз моята винаги я държа на най- слабата и успешно чистя стотина квадрата.
Но ми се струват малко 15 минути, дори и на режим Турбо.

# 425
На режим турбо съм съгласна да е доста по-малко, но на най-слабия 15 минути са много далече от 60. И аз очаквах нещо около 40 да кажем. Не успявам да изчистя целия апартамент, пък не живеем в имение да кажеш. Ще ходя утре, пък ще видим какво ще кажат.

# 426
Четох, четох..... обърках се и пак четох. Всички популярни марки и модели имат привърженици.
Спряла съм се за сега на това:

https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-dyson-v15-detect-absolute

Да търся ли по-добра цена или няма на къде?
Гледах и тази V15 дето мие, но не ми май вдъхва доверие, пък и парите и са хептен отвъд житейските ми принципи.
Струва ли си комплекта за кола? Май не срещнах мнение за него, според мен ще е полезен.

# 427
Супер е цената според мен, за толкова я взех на Черен петък. Разгледайте обаче добре какво има в комплекта, че някои са без 1-2 четки. Тази малката с влакната отпред според мен става за кола.

# 428
  • Пловдив
Здравейте, поизчетох двете теми, понеже съм решила да заменя старата прахосмукачка с безкабелна вертикална. Много не се ориентирам обаче как да избера такава, която да става и за килими. Вкъщи сме с теракот, ламинат и два килима.
Според вас тази добра ли е? Някой дали я ползва?
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-dreame-t20-450w-25 … te1/pd/D78PW0MBM/

Виждам, че масово се препоръчват дайсън и Бош , но моят бюджет засега е под 1000 със сигурност. Иначе имам робот, от който съм много доволна.

# 429
Здравейте, поизчетох двете теми, понеже съм решила да заменя старата прахосмукачка с безкабелна вертикална. Много не се ориентирам обаче как да избера такава, която да става и за килими. Вкъщи сме с теракот, ламинат и два килима.
Според вас тази добра ли е? Някой дали я ползва?
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-dreame-t20-450w-25 … te1/pd/D78PW0MBM/

Виждам, че масово се препоръчват дайсън и Бош , но моят бюджет засега е под 1000 със сигурност. Иначе имам робот, от който съм много доволна.
Аз моята Бош (по-назад съм писала за модела) я взех за цена под 1000 лв от Техномикс. Не бих си купила уред точно от Емаг, че не се знае при евентуален проблем дали ще е адекватна реакцията им.

# 430
  • Пловдив
От емаг съм много доволна. Два пъти ми се случва да ползвам гаранция и направо ми заменят за нов при положение, че беше буквално дни преди да изтече. С куриер ги взимат и ги връщат за тяхна сметка.
Иначе сега като бюджет съм определила 600 лв. Има Бош на тази цена, но незнам читав ли е. Ако някой е закупил нещо около тази сума и е доволен ще се радвам да сподели.

# 431
Е, цена под 1000 лв е едно като критерий, и друго - 600 лв. Ръководих се от първия критерий, когато ти препоръчах моя модел, аз съм доволна от него, нямам никакви забележки.
Допреди 2 години и аз много редовно пазарувах от Емаг, но напоследък срещам доста оплаквания (особено при партньори на Емаг, на които той е само платформа), затова не бих рискувала точно с техника.   

# 432
  • София
Винаги съм смятала, че домашното почистване е не само задължение, но и източник на стрес, особено когато трябва да се справям с кабелите и да се разхождам из целия дом. Когато се натъкнах на безкабелната прахосмукачка на сайта "Сравни Цени" (sravniceni.com), реших, че е време да направя промяна.

Проучих подробно отзивите и рецензиите на различните модели и открих, че Dyson V15 Detect се споменаваше като най-добрата безкабелна прахосмукачка на пазара. Със сигурност имаше нещо в тези рецензии, което ми привлече вниманието, така че реших да я изпробвам.

Първото нещо, което ми направи впечатление, беше лесната настройка на Dyson V15. Разопаковането на прахосмукачката и сглобяването й беше невероятно бързо и интуитивно. Нямаше нужда от сложни инструкции – всичко беше направено с мисъл за удобство. Когато за първи път я включих, бях напълно възхитена от силата на всмукване и иновациите, които Dyson беше внедрил в този модел.

Функцията, която истински ме впечатли, беше интелигентната система за засичане на прах. Dyson V15 Detect използва лазерна технология, която осветява праха на пода, което е невероятно полезно за откриване на микроскопични частици, които иначе бих пропуснала. Това означава, че мога да бъда сигурна, че домът ми е напълно чист и без прах, което наистина ми дава спокойствие.

Другото предимство на тази безкабелна прахосмукачка е лекотата, с която се маневрира. Освобождаването от кабелите не само че прави почистването по-лесно и по-бързо, но и ме освобождава от заплитането в кабели и търкането около мебели. Възможността да се използва Dyson V15 и като ръчна прахосмукачка е невероятно удобна за почистване на труднодостъпни места като зад диваните и по стълбите.

Тази прахосмукачка също така има много добро време за работа на батерията, което е критично, когато имате голямо пространство. Мога да почистя целия дом на един заряд, а когато се наложи да я заредя, процесът е бърз и лесен. Това означава, че никога не трябва да се притеснявам, че ще остана без батерия по средата на почистването.

Не мога да не спомена и уникалната система за филтриране на Dyson V15. Филтърната система е много ефективна в улавянето на алергени, което е важно за мен, особено с децата и домашните любимци. Това ми осигурява по-чист въздух и допълнително подобрява качеството на живот в дома ми.

Сега, когато използвам Dyson V15 Detect, не мога да повярвам как съм се справяла без безкабелна прахосмукачка преди това. Тя значително облекчи процеса на почистване и направи домакинството много по-приятно. Благодаря на сайта "Сравни Цени" за предоставената информация и рецензии, които ми помогнаха да направя този невероятен избор. Ако се колебаете дали да преминете на безкабелна прахосмукачка, просто мога да кажа, че Dyson V15 е инвестиция, която си струва всяка стотинка.

# 433
Това горното четох до пети ред - жива реклама, надолу не вярвам да е различно. Мен би ме било срам (ако не съм бот) да го плесна във форум с реално обсъждане и мнения за уреди. И не заради това, че прахосмукачката не струва. 

# 434
Общо взето всички вертикални прахосмукачки се сглобяват супер лесно и "няма нужда от сложни инструкции".

Общи условия

Активация на акаунт